💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 3 979
  • 97
  •   27
Отговори
# 15
И тук нещата не отиват на добре

# 16
  • София
Привет в новата ни тема. Поли, благодарности   
Да се запиша и аз за да не ви изгубя.

# 17
Официално:
( а снощи дори нямаше мачове..)

Ето и конкуренцията:
Скрит текст:

# 18
  • Кърджали
Сериала мина в тежка ситуация. Рейтинга пада, сценаристите се оплетоха (прекалено рано)
Ето и рейтинга на новата им конкуренция
Скрит текст:

Май са с най-добрите резултати за дебютен епизод този сезон. И тепърва ще набират скорост. Снощи уж само да хвърля поглед какво е написала Секс mommy и не можех да мигна даже. Нещо, което  за съжаление при сериала на Кврем не го усещам, все търся мишката....

# 19
Алекс, ти гледа ли новия сериал на Бурак?
Сега видях скрития текст ☺️
Сериала мина в тежка ситуация. Рейтинга пада, сценаристите се оплетоха (прекалено рано)
Ето и рейтинга на новата им конкуренция
Скрит текст:

Май са с най-добрите резултати за дебютен епизод този сезон. И тепърва ще набират скорост. Снощи уж само да хвърля поглед какво е написала Секс mommy и не можех да мигна даже. Нещо, което  за съжаление при сериала на Кврем не го усещам, все търся мишката....

Сценаристите на Сърцебиене изобщо не трябваше да развалят първоначалната идея на проекта. Поне имаше смисъл, сега поне за мен стана пълна каша...

# 20
Програмата на Керем и Лизге за утре, 14 октомври в Кан Simple Smile
* Пресконференция с актьорите ще се проведе от 11:00 до 12:30 ч.
* Специално парти ще се проведе от 19:00 ч.

OGM Universe пристига на Mipcom с "Преродена"/Reborn като главна атракция
https://www.produ.com/television/noticias/ogm-universe-con-fuert … a-en-mipcom-2025/
Скрит текст:
Турският дистрибутор OGM Universe ще представи три силни заглавия на това 41-во издание на Mipcom. Основното им предложение, и то в световен мащаб, е телевизионният сериал Reborn .

„ Reborn “ е ново съдържание, продуцирано от OGM Pictures, нашата продуцентска компания, и разказва историята на млада жена, на която е трансплантирано сърце от друг човек, загинал в автомобилна катастрофа. Това е различен вид драма, като обичайните ни – силни и отличителни истории, които резонират с публиката“, каза Екин Коюнджу, директор „Глобално разпространение“ в OGM.

Компанията има две други силни страни на този пазар, едната от които е „Падането на краля“ , адаптацията на книгата на Гюлсерен Будайъджъоглу, която е и партньор-основател на OGM Pictures, а другата е „Шест от нас“ , представен преди това на други пазари, но с голям тласък и маркетингова и търговска стратегия за този Mipcom.

OGM Universe ще има две основни събития в програмата си тази седмица.

Първо, във вторник, 14-ти, между 11:00 и 12:30 ч. ще се проведе пресконференция, на която официално ще бъдат представени трите гореспоменати заглавия. На събитието ще присъстват таланти от всяко от заглавията („ Reborn“ , „The Fall of the King “ и „Six of Us “) .

По-късно във вторник, 14-ти, от 19:00 часа, OGM ще бъде домакин на премиум парти за клиенти и приятели, на което ще присъстват ключовите играчи, присъствали на сутрешната пресконференция. Поводът е завръщането на Reborn , The Fall of the King и Six of Us .

Дистрибуторът ще предлага и цялото съдържание от каталога си на щанда си R8.C17, като например „Изгубен в любовта“ , „Стикмен“ , „Чудо на любовта“ , „Дилема“ , „Разбита съдба“ и други.

# 21
В тази класация поне сме първи

# 22
  • Кърджали
Тина, и за мен изгубиха нещо идеята. ( То самата идея имаше нещо зле обработено от първия епизод още, все се надявах да се изчисти ама ...)Дори и първоначално да е имало такъв замисъл, то не го отработиха много добре и стана много неубедително. А положението ще става все по-лошо ако спешно не се стегнат (истината е, че ако две -три седмици поред има червени стрелки, това трудно се обръща).

И кво сега -Аслъ ще е родната дъщеря на Рейхан, ама по този начин става братовчедка на Арас. Или и него ще го прехвърлим на друго семейство? Малко не става ли прекалено насила нагласено...

# 23
От Бирсен:
Ханде и Баръш няма да пътуват за Кан:

"Пътуването на звездите от „Aşk Ve Gözyaşı“ Баръш Ардуч и Ханде Ерчел за Mipcom е отменено.
📌Това е така, защото ако определеният график не бъде спазен, новият епизод няма да е готов за петък."

В седмичната класация на IMDb Starmeter, Ханде е на 3-то място, а Керем е 4-ти Simple Smile

# 24
  • София
еп.5 "Сърцебиене" Smiley

# 25
Мики, благодаря за новата тема! Hug
Дано я изпишем с добри новини за патроните и да се радваме на повече зелени стрелки.

Съжалявам, че няма да видим Ханде в Кан. Но наистина, както и те пренаписват сценария в движение нямаше как да успеят с епизода.
При тях е най-зле, защото имаха снимани 5 епизода и накрая....
Харесва ми, че Ханде се опитва да играе в сериали с нетипичен за турската публика сюжет. Факт, че успех такива проекти няма как да имат.
Лошото е, че когато проектът е неуспешен е заради Хандето, ако има такъв е благодарение на целия екип, основно заради партньора ѝ или сценариста, или режисьора, или чистачката.
Тъжно ми е.
Тъжно ми е, че и Керем се завърна с проект, който даваше толкова големи заявки, толкова интересна тема беше засегната, история, която можеше да покаже дъблочината на чувствата и емоциите на всички замесени, а стигнахме до там да се целува с братовчедката, която не е ясно точно каква му е обаче. Сценаристите ще го решат.

Поне него ще видим в Кан. HeartHeart

Списание Епизод със специална корица посветена на Сърцебиене

И една класация от снощи. Добре си е Сърцебиене

# 26
Жалко, че Ханде и Баръш няма да са в Кан.

Обаче щом снимат значи вече имат сценарист 😉 Което си е добра новина 😃

# 27
За мен 4ти епизод на "Любов и сълзи" беше много добър. За мен действието е логично и динамично. Надявам се така да продължат.

# 28
Ханде е на снимачната площадка Simple Smile
 Meyra - еп. 5

# 29
Не знам колко е вярно, но пишат, че заради платформата  Shadid  сериалът "Любов и сълзи" трябва в петък да пусне нов епизод, защото арабите са платили доста голяма сума за сериала. Затова е преценено Ханде и Баръш да са на снимачната площадка, а не на изложението  MIPCOM 2025.
Върти се и, че са  Shadid  платили за 13 + (16 ) еп.

Общи условия

Активация на акаунт