💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 1 913
  • 65
  •   5
Отговори
# 30
  • Плевен / София
Не знам колко е вярно, но пишат, че заради платформата  Shadid  сериалът "Любов и сълзи" трябва в петък да пусне нов епизод, защото арабите са платили доста голяма сума за сериала. Затова е преценено Ханде и Баръш да са на снимачната площадка, а не на изложението  MIPCOM 2025.
Върти се и, че са  Shadid  платили за 13 + (16 ) еп.
За този брои епизоди може да се разкаже добра история с начало и логичен край.
Личното ми мнение е, че "Поукай на вратата ми" можеше съвсем логично да приключи в първи сезон без да пада самолета, а със сватбата на Еда и Серкан.
Не съм гледала оригинала на "Любов и сълзи", но е истина, че това което се харесва на корейците  очевидно не се харесва на турския зрител. Надявам се само, че ако имат твърди договори за определен брои серии няма да се люшкат насам натам влияейки се от рейтинга и ще разкажат една добра история.
Сериала на Баръш е тръгнал добре
Скрит текст:

има и превод....
Благодаря на домакинята за прекрасната тема....
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 13:42 от gostenka68

# 31
Здравейте, прекрасни момичета!🌸
Минавам само да се запиша в чудесната ни нова тема.
Мики, благодаря!💐
През последните две седмици имам толкова натоварено ежедневие, че минавам през темата да ви прочета късно вечер или през нощта. Сериалите с нашите герои слагам в графа “За гледане по-късно”, само че сега включвам и сериала на Бурак. Радвам се, че поне той тръгва много добре, защото иначе рейтингите  на нашите двама определено са притеснителни,
Дано се съвземат бързо и да се насладим на повече епизоди и в двата сериала.
А пък аз на 7 октомври бях рожденичка и с малко закъснение оставям тук една скромна виртуална почерпка.😍

# 32
ВиХи, Честит Рожден Ден! ( на патерици ) Hug Birthday

Желая ти много здраве, късмет и успехи! Flowers Four Leaf CloverFlowers RoseBalloon

# 33
# 34
ВиХи , Честит рожден ден 🎂🍀💐

С тази рейтингова система се "убива" всякаква мотивация. Може ли постоянно да гледаме едни и същи неща, само защото на комшиите им харесва. Всичко ново и интересно се унищожава и финализира...

# 35
Ново:
HandeErçel&Nocturne

# 36
# 37
Flowers Herb Здравейте момичета и в новата тама 53, сътворена естетски от Мики.
Благодаря! Благодаря и на всички, Ви за информациите, преводите и споделените емоции, вълнения и добронамереност в темите за Ханде и Керем. Хубаво ми е с ВАС!

Балкончето, огряно в малкото часове на студения и мрачен октомври.
Flowers Blossom Марги, трябваше да ти отговоря по-рано, но дакото възстановя порядъка у дома и приберем градината на вилата време само за забавления Satisfied Аз, внуци не гледам, помагам само при необходимост за час, два в месеца.
      Темата е за Ханде и Керем, а аз се впуснах в ЛС No Mouth Гледам  и двата проекта в деня на излачането им / само мимики, движения и спасителната музика/, след бг  преводите Animal Bee и прословутия "преводач" /касиер/.
    Сърцебиене ,все повече ми заприличва на в "махалата се носи слух" заплетено като, " дрипаво влакно, трудно за намотаване, негодно за плетене", а имаше възможността за социално и психологически анализи на трудно приемливи събития свързани с донорството, имплантацииите, възстановяването на менталното и физическото здраве с помощта на най-близките, катарзиса у останалите и не на последно място значимостта на любовта в изцеляването. Керем си го може, актьорството. В този проект не може да разгърне присъствието си.

Любов и сълзи, въпреки основните неразбории сюжет предначертан, но без сценарист и режисьор за мен е по-интересен и по-професионално пипнат. Страхотна игра на Ханде / излязла от ром-комите хубавица/, а за Баръш знам, че може да те разплаче..., трудно ще ни разсмее. Проекта с постоянно падащ рейтинг в страната си и много висок международен прием и продажби в над 80страни.

Хубаво начало на новата седмица!

# 38
Честит рожден ден, ВиХи, да си жива и здрава! HugFlowers Hibiscus

Яси, страхотно попадение имаш с "преводач"/касиер/ Joy Развесели ме искрено, но така си е, права си.

То е ясно, че каквато и да е съдбата на ЛиС, все ХандеТО ще е виновна. Grinning

Дилеми, на мен ми харесва как играе Дилшах, има подходяща физиономия за ролята. И всеки път, когато я показват или говорят за нея се чува на заден фон едно "ссссс". Animal SnakeSatisfied

# 39
Керем и Лизге вече пътуват:

# 40
Керем и Лизге вече пътуват:

Поздрави на Миси от каскетчето! Joy

# 41
Дениз Турал е писал, че Баръш и Ханде ще бъдат в Кан

# 42
ВиХи, честит празник! Flowers BouquetFlowers BouquetFlowers Bouquet

Гости, май имаше предвид сериала на Бурак? И там не липсват коментари, че успеха е само заради невероятния сценарий. А, че актьорите се спряват повече от чудесно явно не е фактор. Според зависи фенските настройки.

Може да не отиват в Кан, но поне са представени със снимки Grinning

П.П. Тина, интересно. Уж беше проверено и сигурно. Супер! Дано ги видим все пак.

# 43
Въртят сряда като ден, но официално нищо няма.

Гамзе и Джанер също са в Кан 😂

Аз бях се притеснила за Гюнфер, ама пуснала стори... И тя отива в Кан 😂😂😂

# 44
  • София
Vi_hi, с най-добри пожелания, честит рожден ден! BirthdayBalloonChampagne

Nature Sparkles  

Вкусът и предпочитанията на драгия турски зрител определят рейтингът на продукциите, респективно техният  дълъг или кратък живот, а наш е изборът дали да гледаме или да сменим канала.  Похвално е, че има опити за създаване на нетрадиционни продукции, и така, може би, ще се осъществи промяна. Аз лично гледам и двете продукции преди всичко заради участието на Ханде и Керем и засега съм доволна от играта и на двамата!  Smiley

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 17:46 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт