💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 36 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Феновете на Сърцебиене молят продуцентите да пускат по- малко снимки  от предстоящия епизод, защото така издавали всичко и се губела интригата.

# 301
  • Кърджали
ВиХи, теориите на конспирации са хубаво нещо, особено когато така обясняват нещо по желан от "нас" начин. Но не... Сабанджъ фемили нямат нищо общо с рейтинга на сериала. Оставяме настрана че системата им за измерване на рейтинга е доста остаряла и неадекватна вече (но щом не я променят, значи си ги устройва). Сериала е жертва на много погрешно взети решения от страна на канала и продуцентите. Петъка е труден ден, за да сложиш там сериал, трябва или да си наистина сигурен в него или грам да не ти пука, предварително да си го прежалил. Шербета вече трети ли, четвърти ли сезон владее петъка (макар че този сезон загуби мощ и се очертава да бъде свален от върха от сериала на Улаш "Това море ще прелее"). Сами виждате че дори не се знае кой в момента пише сценария на този сериал. Това е като кола да се движи, ама шофьор да няма, рано или късно сблъсъка с дърво край пътя  е неизбежен. За другите неща, които вече се споменаха многократно, няма да повтарям за стотен път.   
Неуспеха на сериала си е вина на екипа на сериала (не казвам само актьорите, това е машина и ако дори една част не работи както трябва, се усеща, забелязва и се отразява). Хубаво разчитаха на популярността на главните актьори, ама да бяха положили усилия и в другите части на тази машина.
И не, не всяка критика е хейт (много модерна стана тази дума, ама нека се прави разлика между критика и хейт).

Същите  причини мога да спомена и за неуспеха на сериала на Керем (а дори в началото се водеше за сред фаворитите). Разликата е че там има сценаристи, ама те оставят усещането, че не знаят какво искат точно да напишат.

Общо взето понеделник, петък и неделя са трудни дни. Там или се слага нещо на което силно залагаш и си го подготвил много добре или слагаш нещо за което не ти пука какво ще стане.

# 302
Това са сценаристите на "Любов и сълзи" в момента:

Дано им отпуснат 10тина серии, че да не завърши в нищото.

# 303
Значи са намерили 👏, което си е новина 😃

Като видях АРЗУ и изтръпнах 😂😂😂

# 304
Тини, аз не ползвам Туитър и само от вас се информирам за коментарите там.

Алекс, съгласна съм с всичко, написано от теб, без първото изречение. Написаното от мен не е конспирация, а лека закачка. Което не значи, че не го мисля. Както и ние няма как да знаем явните и скрити влияния на Сабанджъ Холдинг въобще в икономиката на Турция. Общото мнение за тях е, че имат пипала навсякъде. И го казвам отново неконспиративно - изобщо не би ме учудило, ако Арзу има пръст в цялата интрига с рейтингите.

# 305
"Ако обичаш силно" еп.  38  (български дублаж)

# 306
# 307
Ето малко инфо за новите сценаристи на "Любов и сълзи"
Сценаристката Арзу Мутлу (Arzu Dastan Mutlu) е работила по няколко телевизионни сериала. По-известните от тях са:

"Неверен" (The Unfaithful / Sadakatsiz) (2020–2022)

"Нов живот" (New Life / Yeni Hayat) (2020)

"Любов по случайност" (Kazara Aşk) (2021)

"Дворецът на врабчето" (Serçe Sarayı) (2015)

"Жена презряна" (A Woman Scorned)

Тя е известна основно с работата си като сценарист на турски драматични сериали.

Сценаристът Мустафа Мутлу (Mustafa Mutlu) е участвал в създаването на няколко телевизионни проекта. По-значимите от тях са:

"Неверен" (The Unfaithful / Sadakatsiz) (2021–2022) – сценарист на 16 епизода

"Дворецът на врабчето" (Serçe Sarayı) (2015) – сценарист на 5 епизода

"Скъпо мое братче" (Canım Kardeşim) (2012–2015) – сценарист

"Любителски живот" (Amatör Hayat) (2022) – сценарист

Армаган Гюлшахин (Armağan Gülşahin), турска сценаристка, е работила по множество телевизионни сериали. Някои от най-известните, на които е сценарист, са:

"Истанбулска невеста" (Bride of Istanbul / İstanbullu Gelin) (2017–2019) – един от основните сценаристи на всичките 87 епизода

"Скрий ме" (Hide Me / Sakla Beni) (2023–2024)

"Сбогом писмо" (Farewell Letter / Veda Mektubu) (2023)

"Една приказна история" (A Fairy Tale / Bir Peri Masalı) (2022)

"Аферата" (The Affair / Yalancı) (2021)

"Все още имам надежда" (Benim Hala Umudum Var) (2013)

"Малки жени" (Küçük Kadınlar) (2010)

"Нощни гласове" (Gece Sesleri) (2008)

Тя е известна с работата си по популярни турски драми и адаптации на романи.

# 308
Мнение на фен за филма на Ханде Hug

# 309
Керем и Лизге в Кан Simple Smile
Видео от гримьора
@/ selen_karabulut
https://x.com/live__for_music/status/1979580554837365195

# 310
Керем празнува днес - 10 години Хектор! Heart

Времето лети още по-бързо, когато си стопанин на кученце. Да е здрав Хектор! Hug

# 311
Как беше една човешка на 4 кучешки ли се отнасяха?
Керем празнува днес - 10 години Хектор! Heart

Времето лети още по-бързо, когато си стопанин на кученце. Да е здрав Хектор! Hug

# 312
Ново/старо от сета на "Сърцебиене"

Simple Smile
Кратко клипче за рожденика Хектор Simple Smile
https://x.com/LayanL111/status/1979455386202624035
Sparkling Heart

# 313
На мен друго ми е интересно или да го наречен нелогично, след като сериалът е толкова зле ( в случая "Любов и сълзи") и никой не се интересува от него, защо продължава да е блокиран в Ютуб за всички страни извън Източна Европа - с малки изключения. То е логично, че няма как да прави милиони гледания ( защото в Туитър излизат поздравления  за сериали, които правят няколко милиони на епизод. И турски блогъри акцентират върху това ). При условие, че едните са блокирани, а другите - не, къде е реалното и "конкурентно" представяне на даден сериал.
Ако ти е блокиран каналът е едно и съответно е достъпен за всички, е друго..., но накрая се гледат числата  🤔
Това от кой зависи - канал, продуцент, международна платформа,  Ютуб?

# 314
  • Кърджали
Зависи от продуцентите май. Но по принцип сериалите много често са блокирани за Турция и за страните, в които е продаден - един вид да го гледат официално по каналите и платформите, не в ютуб. Макар че който иска - намира начин да ги гледа. А понякога направо го блокират за определени региони....
Поне преди логиката им беше такава, сега ....

Общи условия

Активация на акаунт