💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 770
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нова изгора от Керем? Нали с Мелиса се разделиха поради натоварени графици, кога смогва и намира време сега? Може би дамата има много време, те соло фенките на Керем обичат инфлуенсърки. Satisfied

Шегувам се, да се обичат младите. Но ми звучи като фалшива новина.

И аз първоначално помислих, че е фалшива новина, но гледам, че никой не бърза да я опровергава, значи може и да има нещо. Инфлуенсърката си е все така активна в инста и се радва на вниманието. Joy Очаквам покачване на последователите й съвсем скоро.
Явно единствената, която е била с натоварен график е била богатата наследница, защото Керем очевидно има време. Grinning Новата снаха имала и детенце, така че направо е 2 в 1. People Family
Ако тази връзка е истина, то се надявам Керем да е наистина сериозен с дамата, защото майката и детето са вече семейство и те приемат друг човек към тяхното семейство. Не става дума той да приеме тях, а те него.

# 481
  • Плевен / София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нова изгора от Керем? Нали с Мелиса се разделиха поради натоварени графици, кога смогва и намира време сега? Може би дамата има много време, те соло фенките на Керем обичат инфлуенсърки. Satisfied

Шегувам се, да се обичат младите. Но ми звучи като фалшива новина.

И аз първоначално помислих, че е фалшива новина, но гледам, че никой не бърза да я опровергава, значи може и да има нещо. Инфлуенсърката си е все така активна в инста и се радва на вниманието. Joy Очаквам покачване на последователите й съвсем скоро.
Явно единствената, която е била с натоварен график е била богатата наследница, защото Керем очевидно има време. Grinning Новата снаха имала и детенце, така че направо е 2 в 1. People Family
Ако тази връзка е истина, то се надявам Керем да е наистина сериозен с дамата, защото майката и детето са вече семейство и те приемат друг човек към тяхното семейство. Не става дума той да приеме тях, а те него.
Чела съм, че Керем иска да стане баща в по млада възраст, но дали е готов да бъде баща на дете, което не е биологично негово незнам... За това се иска наистина голямо сърце.
Здравейте момичета,
Радвайте се на циганското лято....Скоро ще ни стане студено, но се надявам в сърцата ни да грее винаги слънце....
Скрит текст:

# 482
От Тик -ток:
Помолили са ChatGPT да каже какво мисли за 6 еп. на "Сърцебиене"

Аслъ Гюнеш (в ролята Лизге Джьомерт)
Вътрешен конфликт: След голямата трагедия Аслъ е подложена на натиск и от страна на семейството на Арас, и от Рейхан. Тя изпитва вина и срам заради ситуацията с Арас и факта, че е пазила тайни от Рейхан. Това я поставя в още по-трудна позиция, тъй като се чувства разкъсана между желанието да помогне за разкриването на истината за Мелике и личните си отношения.
Отношения с Арас: Въпреки напрежението, Аслъ продължава да си сътрудничи с Арас в търсенето на улики, свързани със смъртта на Мелике. Връзката им се развива, но ситуацията става все по-сложна заради намесата на околните.
Сблъсък с Фиген: Аслъ е предупредена от Фиген да стои далеч от сина ѝ, което допълнително утежнява положението ѝ.

Арас Алкан (в ролята Керем Бюрсин)
Разследване: Арас продължава да разследва смъртта на Мелике, като работи заедно с Аслъ, за да открият истината.
Конфликт с Емре: В болницата той се сблъсква с Емре, което допълнително изостря напрежението между двете семейства.
Обвинения към Аслъ: Поради всички събития, които се случват около него, той обвинява Аслъ за последствията.
Емоционална борба: Той е разкъсван между чувствата си към Аслъ и подозренията, които се пораждат заради събитията. Това го прави по-несигурен и подтикнат от силни емоции.

Рейхан Алкан (в ролята Сибел Ташчъоглу)
Разкриване на тайни: Тя подслушва разговора между Аслъ и Емре и научава за всичко, което се е случило между Аслъ и Арас. Това я шокира и я поставя пред труден избор.
Тежко решение: Когато Фиген я принуждава да избира между Аслъ и собственото си семейство, Рейхан решава да напусне дома си и да отиде при Аслъ, търсейки утеха.
Сблъсък с Хюля: Преместването ѝ в дома на Аслъ води до чести и напрегнати сблъсъци с Хюля.

Фиген Алкан (в ролята Шериф Сезер)
Предупреждения: След като научава, че Аслъ е причината за инцидента между Арас и Емре, тя ясно предупреждава Аслъ да стои далеч от сина ѝ.
Ултиматум: Фиген поставя ултиматум на Рейхан да избере между Аслъ и семейството си, което е ключов момент, променящ динамиката между героите.

Емре (в ролята Гюрберк Полат)
Конфронтация: В шести епизод той се изправя срещу Аслъ в болницата, което допълнително усложнява ситуацията и разкрива напрежението между тях.

Хюля Гюнеш (в ролята Дениз Чакър)
Повишено напрежение: С пристигането на Рейхан в дома ѝ, напрежението между нея и Хюля постоянно се увеличава. Това показва как Хюля се опитва да контролира ситуацията, но не успява да удържи събитията

# 483
Само позитивни мнения има за Ханде за ролята и в Mevlana Mesti Aşk.

# 484
Привет, момичета. Доста се превъзбудихме тук за “новото гадже” на Керем. Някои даже видяха обиди в коментарите ни. Не се хабете напразно. Няма опровержение, но няма и да има, просто защото няма нищо между Керем и въпросната девойка. Тини спомена вчера, че Мелиса С. била лайкнала пост за изневярата. Феновете я подозират, че тя стои в основата на всичко това по следните причини: тя пуска стори в инстаграм с текст: ‘When a nerd is stimulated✨’, слуша музика и пеейки започва да брои с пръстите:  1, 2, 3…
Буквално след две минути въпросният OrelDenizz пуска “новината”. Същият този е пускал и доста обидни видеа за Ханде преди известно време. Феновете смятат, че Мелиса го е “мотивирала” достатъчно добре за това.
Знаете моето мнение за въпросната Мелиса. Сега още повече съм убедена, че съм била права.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 13:48 от Vi_hi

# 485
Селин е симпатяга. Може пък този път да се получат нещата 😉

Само както каза Мики, този път трябва да внимават, заради детето...

# 486
  • София
Привет съфорумки. Пожелавам ви един приятен есенен ден.

Минавам да прочета, какво ново има около нашите любимци.Керем е чаровник и много му се точат, но дали той ги иска е друг въпрос. Не вярвам от тази клюка за флирт с инфлуенсърката да се получи нещо сериозно. Керем може да има всяко момиче, защо му е жена с дете. А тя като се натиска, той да не е евнух...    И така докато се появи истинската, подходящата. Струва ми се, че сърцето на Керем все още не е напълно изчистено от незаменимата ни Бамби. Която и да се появи, няма никога да бъде равностойна.

# 487
Инфо:
"Телевизионният сериал „Халка“, в който Ханде Ерчел играе героинята Мюжде Акай, скоро ще започне да се излъчва по телевизионен канал в България."

# 488
Mi_si, изгледах ‘Халка’ след БамбашкаБири. И някак си ми се стори по-слаб като сценарий. Криминална драма. Ханде съответно се справи перфектно като дъщеря на мафиотски бос, имаше и любовна заигравка със сина на друг мафиотски бос.
Но след въздействието, което имах от БамбашкаБири, тук някак си ми беше леко скучно. Гледах го само заради закачката им с този сипматяга на снимката.😅

# 489
#Pomellato, италианската марка бижута, чийто глобален посланик е Hande Erçel, обяви, че скоро ще се проведе събитие в Истанбул с участието на #HandeErçel.

На мен ми допадаше сериала ( "Халка" ). Даже когато Бирсен преди няколко години писа, че ще има 2-ри сезон се зарадвах, ама явно нещо стана и проектът пропадна.

# 490
6 еп. на "Сърцебиене" е гледан над 4М пъти в Ютуб Simple Smile

Нова/стара снимка от зъболекаря @/ sinantansal, който е правил протезите за сериала на Керем в Netflix „Безсмъртни“

# 491
Сериалът #Bam BaşkaBiri, с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз, е добавен към списъка на Disneyplus Türkiye. Феновете на сериала #Bam BaşkaBiri вече ще могат да го гледат в Disneyplus.

# 492
Simple Smile
"Три силни жени, три ярки личности. Заедно сме силни!"

От сета на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 493
# 494
Hande x Pomellato

Общи условия

Активация на акаунт