💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 689
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
# 496
След излизането на новия епизод, сериалът "Любов и сълзи" е на второ място в Канада и САЩ на платформата "Шахид"

# 497
Малко седмични класации:

Скрит текст:
Според Mevcut Bilgi Керем заема 8-мо място в категория "Най-обсъждан актьор":

"Сърцебиене" е на 10-то място в категория "Най-обсъждана продукция"

( Ханде и "Любов и сълзи" не попадат в класациите)

В седмичната класация на DiziWorld в категория - "Най-популярният актьор", Керем заема 5-та позиция Simple Smile

В категория - "Най-коментираната сериална двойка", Мейра и Селим заемат 10-то място

В категория - "Най-обсъждан сериал", 'Сърцебиене" е на 4-то място, а "Любов и сълзи" на - 8-мо Simple Smile

( Класацията "Най-популярна актриса" - не е излязла )

# 498
Керем с Алберт Дюмани на партито на OGM в Кан

Новата снаха е футболен фен. С Керем симпатизират на един и същ отбор

Sunglasses

# 499
Тини, явно гледат и на един и същ екран😍

# 500
Пишат, че гледат мача в дома му и му честитят, че вече е татко 😎

Има фраг 2 на Сърцебиене 😉

# 501
"Сърцебиене"
Фраг 2 на еп. 7
https://x.com/startv/status/1981054602591056012

# 502
# 503
Очевидно клюката се оказа вярна.
За пореден път виждаме разминаване между думите и действията на Керем. Добре, че не ми е в къщата, че като ми каже "добър ден", ще трябва гледам дали навън е светло. Наистина се надявам да е сериозен в тази връзка, защото този път има замесено и детенце.
Когато мъжът сменя жените често, то той е играч Sunglasses, когато жената ги сменя - шафрантия. Rolling Eyes

# 504
Най-накрая излезе и в Ютуб:

# 505
Много се радвам за международния успех на този проект на Ханде и Бурак. Скоро попаднах на това тяхно блиц интервю. Много голяма хармония има помежду им. Абе направо си е физико-химия. Страхотни са и двамата. Тук, когато я попитаха какво означава Бурак за нея, Ханде каза: “За мен Бурак означава ‘доверие’. А пък той и каза: Ти си много, много красива, в теб всичко е красиво.

Сериалът #Bam BaşkaBiri, с участието на Ханде Ерчел и Бурак Дениз, е добавен към списъка на Disneyplus Türkiye. Феновете на сериала #Bam BaşkaBiri вече ще могат да го гледат в Disneyplus.

Последна редакция: ср, 22 окт 2025, 22:53 от Vi_hi

# 506
За пореден път виждаме разминаване между думите и действията на Керем. Добре, че не ми е в къщата, че като ми каже "добър ден", ще трябва гледам дали навън е светло. Наистина се надявам да е сериозен в тази връзка, защото този път има замесено и детенце.
Когато мъжът сменя жените често, то той е играч Sunglasses, когато жената ги сменя - шафрантия. Rolling Eyes
Юли ходи с Мелиса на Малдиви. Преди месец ли се раздели с нея? Бързо си освободи графика. Satisfied
Ще им мине и замине на фенките покрай ушите. Колкото някой се трогна от сцените на Баръш с Туба, но с Ханде беше голям проблем. Satisfied

# 507
Мики, знаем си го ние Керем колко е сериозен😉. Но за детенцето повече трябва да мисли майката, на Керем няма нужда да приписваме чужди отговорности. А днес някъде споменаха връзките й - след развода й с таткото на детенцето (имаше и името му), тя е имала още три връзки с популярни мъже ( и техните имена бяха изписали, мисля, че двамата бяха актьори). Не успях да го скрийншотна, но ще се опитам да открия поста. Та мисълта ми беше, че явно майката не се притеснява толкова много за положението на детенцето спрямо връзките й. Детето е на 7 годинки, на нея явно това е четвърта връзка след таткото… Само разсъждавам на глас, не я упреквам. Да не кажете пак, че я обиждам.😄

# 508

„Дадох ѝ сърцето на дъщеря си, но не е достатъчно... Най-вече, тя трябва да бъде защитена от собствената си майка.“
„Значи, ще живееш с дъщеря ми?“
„Да.“
„Отгледах дъщеря си до тази възраст и сега ще се грижа за нея.“
„Какво има, госпожо Хюля? Никога преди не съм се опитвал да спася дъщеря си...“
„Толкова много имам нужда от теб, майко!“
„Няма да се откажа от този случай.“
„Трябва да се откажем, разбираш ли? Мелике е мъртва. Причината, поради която се яви на теста, няма да промени нищо. Откажи се!“
„Кой ме продаде на това семейство? Кой ме продаде? Кажи ми!“
„Никой никога няма да узнае тази тайна. Тя ще отиде в гроба с нас, Метин.“
„Няма да ходиш никъде, Мелике!“
„Ще осигуря на Аслъ прекрасно бъдеще. Тя ще бъде моя дъщеря.“
„Ще ви дам милиони, госпожо Хюля.“ „Няма да скриеш от Аслъ, че си взела парите...“
„Аслъ ще си помисли, че е била продадена...“
„Този ​​път наистина ме предадохте.“
„Всичко си има цена, госпожо Хюля.“
„Аслъ, не си тръгвай! Аслъ!“

# 509
Вчера писаха, че Селин е една от бройките на Хакан Сабанджъ. Преди да се омъжи са имали кратка авантюра 😎

Хюлия пак продаде Аслъ. Тази жена няма граници 😂 Търговията на собствените и деца и е в кръвта.

Общи условия

Активация на акаунт