💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 53/

• 33 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря, 💐
Събитието е на платформата Tabii - платформата на ТРТ. Пишеше се, че са поканени около 300 човека от ТВ и дизи сектора... Но кои са, май всички популярни в момента. Мернах из Туитър някои имена и репортажи, но не съм задълбава да гледам кои са там... По-късно довечера и утре тъй или иначе ще се напълни със снимки от там.

# 661
Не очаквам нито Керем, нито Ханде там, нито повечето актьори свързани с Айше Баръм. Всички, които ясно се разграничават от управлението не би трябвало да са там, иначе би било лицемерно.

# 662
# 663
Аслъ става все по-неприятен образ.

# 664
В този сериал няма да останат нормални.

# 665
Да ме извинява Керем, но този сериал го носи на гърба си Дениз Чакър. Брутално играе ...

# 666
На мен Хюлия ми е любимка - едновременно ме дразни и същевременно и съчувствам. Не и е било леко. Цял живот съвестта ти да те мъчи, че си си продал детето, не и е било лесно..

# 667
Посланието е важно:
„1 донор на органи... надежда за 10 души... "

# 668
Малко се увлякоха във фантастиката сякаш. Аслъ да сънува смъртта на Мелике ми се струва много странно.
25 години нищо и изведнъж ... Просветление...

# 669
Момичета, как е епизодът засега? Нямам възможност да го пусна.

# 670
Все пак се водят еднояйчни близнаци, нали уж се усещат, а сега сърцето на Мелике е в Аслъ, така че би трябвало да го приемем за нормално Wink

Малко се увлякоха във фантастиката сякаш. Аслъ да сънува смъртта на Мелике ми се струва много странно.
25 години нищо и изведнъж ... Просветление...

# 671
На мен много ми харесва.
Утре сме в зелено 100 процента.
На моменти Лизге преиграва, но не е болка за умиране 😉👍
Момичета, как е епизодът засега? Нямам възможност да го пусна.

# 672
Не сънува смъртта й според мен, Мелике не беше облечена така в деня на смъртта си, просто сънуваше нещо, не е задължително да се е случило.
Този път добре ни изиграха, засилиха интереса, а то се оказа просто сън. Joy

# 673

Добре им се получава, поддържат интереса Wink

# 674
Тина, дано си права, утре наистина си трябва зелено…

Общи условия

Активация на акаунт