💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 8 437
  • 243
  •   33
Отговори
# 45
Едва днес успях да догледам кастинг битката и ме е яд за възпитаната, умна и усмихната Вики Пенелова. Истината обаче е, че Ивана беше машина и с лекота би победила всички жени в този сезон. Защо не е одобрявана няколко години подред - пълна мистерия.

# 46
И аз с благодарности за поредната тема и за както винаги страхотното й оформление! И аз се обособих за Калин, Дино и Лапунов, но по- важното е, че освен Гордито, други дразнители тази година нямам, и всички ми харесват по една или друга линия...ама и аз като Дино, гледам така със забавление междукоалиционните вълнения. Само да добавя, извинявайте, ако вече е споделяно, в Чакалкаста с участниците от С5 се споделят интересни неща, включително, и че Цецо е бил сред доста недоволните от продукцията, което явно обяснява и съдбата му.....

# 47
Вероятно и Йордан от сегашния сезон е бил недоволен от продукцията и го е постигнала нелепата съдбата на Цецо...

# 48
Благодаря за труда, новата тема (корицата е топ) и анкетите. Гласувах за Дино, Ръждавичка и Калин.

# 49
  • София
Браво за страхотната тема с булдозерът Чикаго! 👍
Гласувах за него, за Калин и за Ръждавичка,  не че тя ми е любимка, но е най-комплексната от жените и минава по два пъти трасето като смяна. Да не си кривя душата, но тя е най-добра от жените..

# 50
Може би не съм довидяла нещо в промото, но защо всички мислят, че с линейката откарват Дечо? По думите на Радостина: "Този човек нищо не каза и едва когато не можа да стане..." , според мен става въпрос за Чикагото- на 44 години е, тежък физически труд, малко или много, на мината, тук също високи физически натоварвания - само корицата вижте. Съвсем възможно е да се появят проблеми с кръста.
Дано да съм лош пророк.

# 51
  • София
fussyna, Нова са пуснали на сайта си анонс за днешния епизод и там едната снимка като че ли разкрива за кого е линейката.
Който не му се чака до 20:00:
https://nova.bg/accents/view/2025/10/13/513833/%D0%B8%D0%B7%D0%B … 1%87%D0%B5%D1%80/

# 52
  • София
Да, липсва една личност и не е Дечо. Жалко, че се налага линейка, но се радвам, че Дечо се държи, не губя надежда да се включи някак в играта.

Благодаря за темата, Дяволо!

# 53
Истината обаче е, че Ивана беше машина и с лекота би победила всички жени в този сезон. Защо не е одобрявана няколко години подред - пълна мистерия.

Да се готви догодина директно за блатото.  Sad

# 54
Сашо: "Чакаме си Чикагото. Той е духът на нашето племе."
Чакат си Чикагото.
https://www.facebook.com/reel/662331873595918

# 55
Да се готви догодина директно за блатото.  Sad
Точно! Някой много готино беше написал, че влиза в Блато 2026. 🫣🤣

# 56
  • Варна
Благодаря за темата!
Гласувах за Лапунов, Калин и Ивайло.
Тази вечер съм за сините и зелените. Време е и жълтите да минат през изолатора

# 57
  • В Града на Липите
Дотук беше с прегръдките и целувките между Чикагото и Горди. Grinning
Почнаха да се джафкат, а уж щяха да се коалират.

Ванко нещо го хвана шубето Grinning

# 58
  • Варна
Почна се 😁

# 59
  • София
Гордиенко колко е нагла само, не е истина.

Тези луканки колко са вредни, особено както стомасите са свити и не се хранят редовно.

Общи условия

Активация на акаунт