💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 20 391
  • 497
  •   65
Отговори
# 60
  • София
Хора, 5 дни бях на житен режим - варено жито, 3 ябълки и шепичка орехи дневно. Вечерта на 5тия ден реших да се захванвам - супичка с картофи и моркови. И мнооооого малко сол. След няколко лъжици щях да умра от болки в корема. Като имайте предвид, че коремът ми е много здрав - ако да ме заболи повече от 2 пъти в годината.
Някакси... физиологично не мога да повярвам някой да не е слагал в устата си ядене 1 или 2 седмици и да се захрани с месо (само казвам, че в него има много токсини и е много тежка храна). Еле пък хамбургера на хора от блатото. То е ясно, че трябва реклама, ама... малко мисъл...

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:18 от Светулчица

# 61
  • В Града на липите
На Ръждавичка за какво пък й е Гордиенко? И с нея и без нея,  пак два пъти ще трябва да минава арената.
Много ми е мъчно за сините Sweat Smile

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:32 от hrissi_sz

# 62
Иванушка-страхопъзльото 😀

# 63
  • София
Калин изгорял ли е на бузата, като гримиран с фон дьо тен е..

# 64
  • София
Страхотна тема! Благодаря за огромния труд!
Мен винаги ме е дразнило това с тези луканки. По принцип не са ми предпочитана храна, пък в техните условия съвсем. Нищо полезно няма в тях.

# 65
На Калин косата е отделна вселена 😍😂

# 66
Хора, 5 дни бях на житен режим - варено жито, 3 ябълки и шепичка орехи дневно. Вечерта на 5тия ден реших да се захванвам - супичка с картофи и моркови. И мнооооого малко сол. След няколко лъжици щях да умра от болки в корема. Като имайте предвид, че коментът ми е много здрав - ако да ме заболи повече от 2 пъти в годината.
Някакси... физиологично не мога да повярвам някой да не е слагал с устата си ядене 1 или 2 седмици и да се захрани с месо (само казвам, че в него има много токсини и е много тежка храна). Еле пък хамбургера на хора от блатото. То е ясно, че трябва реклама, ама... малко мисъл...

Със сигурност не са стояли ама хептен гладни Simple Smile

# 67
  • някъде другаде
Иванушка-страхопъзльото 😀
Прави се на тарикат. Ще гласува за капитан да е Дино , пек жените да гласуват за Пекин.

# 68
  • В Града на липите
Опитвам се да проумея на Иван пишман стратегията. Дино ако му се довери, ще излезе голям наивник.
Все още ми е единствения неприятен участник в този сезон, наред с Гордиенко всъщност Grinning

# 69
  • Варна
Дино не е прост, а доверието Иван го изгуби още преди три седмици и повече.
Защо има компютър, при условие, че не са отпаднали

# 70
  • София
Какъв е този смешен лаптоп.
Тези съвсем изперкаха.

А Гордиенко копае не дъното ами под него.

# 71
Линейката ще е за Шопара.
Започвам да се вбесявам все повече и повече на тъпата продукцията. Как може подобна гавра с участниците и Феномените!? БЕСНЕЯЯЯ!

# 72
  • Варна
Подсказва им малко.
"Очаквай неочакваното"

# 73
  • В Града на липите
Този лаптоп е най-драматичното нещо дотук в сезона Sweat SmileCry
Ама защо нищо не каза на Калин и Алекс?!?

# 74
  • София
Ръждавичка се разплака за Чикагото.
Защо не дадоха думите на Чикаго към Алекс и Калин?

Общи условия

Активация на акаунт