💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 795
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 335
Това да не е брат му на Лапунов?
Поправям се, баща му трябва да е.

# 1 336
Това да не е брат му на Лапунов?
Поправям се, баща му трябва да е.

Според мен е баща му. Снимките са от 2018та, най-рано. Аз виждам голяма прилика между тях.

# 1 337
А майка му вероятно има известна африканска кръв. При Лапунов е много слабо, но му придава екзотичен чар.

# 1 338
Не само радикалните, и огромната част от модерните мюсюлмани  не ядат свинско. Има и такива които ядат но примерно колкото ние ядем магарешко или жабешко  (по други съображения разбира се). И сравнението с нашето постене не е уместно, първо ислям и христианство   са трудно сравними, второ ние сме преобладаващо християн-атеисти. Но Гизем може да е от малкото които все пак ядат свинско , както и наденицата не е задължително да е от такова, "Орехите" с които обикновено ги угояват си имат телешки, пилешки продукти

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 21:57 от spidrer

# 1 339
Малко встрани от коментираните теми, но изключвайки ,,любовните саги" (които са толкова изкуствени, но нали и сините трябва да ги показват чат-пат, та завъртяха една драма), засега сезонът ми харесва. Да, има някои много очевидни намеси на продукцията при избор на битки или несправедливи, че и направо комични, предложения към участници по съвети (инфлацията щади, само ако някой се е запекъл, иначе го фалира), но прескачайки този факт, ми е интересно, гледам си го като сериал 😆. Нямам толкова отявлени дразнители. Всеки си има своите силни и слаби страни и ги показва по свой си начин. Може би по-несимпатични откъм поведение са ми Пекин, Сапунджиева, Иван, Алекс и Ръждавичка (не оспорвам, че е машина на арената и е отлично подготвена!), но е в рамките на нормалните несимпатии. Свеж е сезонът, не като натоварващият миналогодишен.
Моите прогнози за капитани/резултат от битката утре са:
Сини - Калин.
Значи в другите племена със свещ се търсят кандидати за капитани, а при сините има цели трима и то при вероятност капитанската да е елиминационна. Не знам дали е смелост или глупост, но браво. Вместо дружно да пратят Алекс и да става, каквото става, те силните решават да се рискуват. 😆 И все пак мисля, че ще е Калин и тук му пиша една черна точка, защото трябва да отстъпи и на някого друг да е капитан, по-натам да си се реваншира за загубената битка, щом толкова иска.
Жълти - Мирослав.
Зелени - Траян.
Мисля си, че ще са те, защото от промото се видя, че те са на най-важния пост, а именно реденето на руля пъзелът 🤣. А в резултат от битката, шестото ми чувство ми казва, че сините ще са в Изолатора, жълтите в Резиденцията и зелените на Стопанството.

# 1 340
Неизвестно защо са сложили Калин да реди руля. Той не се справя добре на подобни постове. Ще ги спукат май.

# 1 341
  • Някъде там...
Във визитката си Калин сподели, че е добър на пъзели. Още не сме го видели как се справя. Но иначе да, помним онези стъпала на стълби с обърнати глави. Рулят не е съвсем пъзел де, но и аз се учудих, че са сложили него на този пост, а не Алекс.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 23:16 от Жабче

# 1 342
Във визитката си Калин сподели, че е добър на пъзели. Още не сме го видели как се справя. Но иначе да, помним онези стъпала на стълби с обърнати глави. Рулят не е свъсем пъзел де, но и аз се учудих, че са сложили него на този пост, а не Алекс.
Може би това е било условието на битката - капитаните да редят руля. Аз също помня какво каза Калин във визитката си, обаче пък той не е гледал ИВ преди и ако са му задали въпрос дали е добър на пъзели, може да си е помислил, че го питат за обикновените 🤣.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 23:24 от justt_love

# 1 343
  • София
Калин нали уж е 3д аниматор. Би следвало да има пространствено мислене. А този пъзел има начин да се реди много бързо.
Иначе чета и за пореден път се убеждавам, колко сме различни хората. За мен Ръждавичка е невзрачна, доста от другите момичета ми хващат окото повече. А в комбинация с "прекрасния" ѝ характер, няма как да я определя като красива.

# 1 344
Да напомня, че рул е подводната част в задния край която се задвижва за да завие лодката/кораба.

"Кормилото" не се казва рул, а щурвал!

# 1 345
  • Bayern
Иначе чета и за пореден път се убеждавам, колко сме различни хората. За мен Ръждавичка е невзрачна, доста от другите момичета ми хващат окото повече. А в комбинация с "прекрасния" ѝ характер, няма как да я определя като красива.
И аз се учудвам, че Ръждавичка някои я намират хубава. Не е грозна, тялото е топ, но лицето е далеч от хубаво.

# 1 346
Изумявам се с каква категоричност обсъждате красотата на хората. Хубостта им е във вашите очи. Млади, чисти и прекрасни са всички (тук отнасям и по-възрастните Наталия, Александър, Чикагото, доктора и т.н.). Не харесвам татуировки, не харесвам и халки в носа, но това са си техни избори. С някакви измислени критерии за красота само комплексираме себе си и другите. Колко по-щастливи щяхме да сме всички, ако не служим на шаблони, наложени ни от маркетинга. Лека вечер!

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 00:05 от victoria vassileva

# 1 347

Общи условия

Активация на акаунт