💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 800
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 320
Абе какво яла Гизем и колко била религиозна... хайде моля ви се, ние ли ще полицействаме?

Предвид, че официалната ни религия е православното християнство, и че по подразбиране повечето сме кръстени, колко от вас спазват постите? Какви са видовете пости? Колко други религиозни празници освен Коледа и Великден знаете? В кои дни от седмицата кое може и не може да се яде? Кое евангелие ви е любимо? Кога последно бяхте на литургия?

Иначе си ходим българите с едни помпозни кръстове. И в биг брадър си разменят иконите участниците срещу някоя цигарка, кафенце или балканско парти.

Не казвам, че важи за всички, които коментирате, но за немалка част е вярно със сигурност.

Имам близка приятелка мюсюлманка, която е порастнала в България и си яде свинско.

# 1 321
  • София
Да се изкажа по последните въпроси. Grinning

Старост се счита възрастта над 75 години. Преди това е зряла възраст.

Калин е с 20 години по-млад от мен, но ми е любимец. Трябва ли да ни текат лигите по някой, че да го подкрепяме? Виждам едно хубаво, възпитано, можещо момче и съм за него. Лапунов също ми допада, Ивайло също, даже и Чикагото, без да имам някакви апетити към тях.

Не ми е никак странно гладната Гизем да мечтае за наденица, аз, когато правя фастове, също искам месо, а не шоколад. Кой я знае колко е вярваща мюсюлманка, въпреки татуировката.

Ръждавичка ми е много по-хубава от Гизем, но не знам дали би била лесна за съжителство. С това вкисване за дреболии и намилане... Гизем пък някак не ми е ясна като характер още, дали играе роля, или е тя това, което виждаме.

# 1 322
Айде малко реалност в любовната сага на „Игри на волята“ 😄

Хайде стига с тая любовна история, че вече стана сериал в сериала! Според мен просто на Калин и Лапунов им е скучно до безкрай и са си намерили занимавка – закачат Гизем, тя се кефи и им връща топката. Е, намериха си „игра в играта“. Продукцията, естествено, веднага надуши зрелища и сега всеки поглед го въртят като кадър от сапунка.

А Ръждавичка? Тя просто не клъвна на въдицата на Лапунов и, познай – интересът му се стопи.

И сега ще разстроя мъжката част – нито „ябълката на раздора“, нито Ръждавичка са някакви фатални хубавици. Симпатични, спортни, но нищо „уау“. И Калин, и Лапунов спокойно могат да си намерят по-интересни дами навън. Просто в играта всичко изглежда по-драматично, защото скуката и липсата на интернет правят чудеса 😄

# 1 323
А според мен тя се залепи за мъжете и започна да ги четка..хитра е!
Това е начина сега те ще я пазят няма да я номинират и ей я в последните 8.

# 1 324
  • София
Ръждавичка е много по-красива от Гизем и Ръждавичка поне не е псувала на терен, за разлика от Гизем (върнете си кастинг битката и).

# 1 325
И аз все повече си мисля, че на Гизи си е стратегия. Сетих се, че като беше при зелените много бързо се харесаха с Дино.
Надявам се да няма наистина грозни сцени, а всичко да мине като на шега между всички участници в сагата.

# 1 326
От кога наденицата се прави от месо? Joy

"Нашите" мохамедани ядат свинско. Повечето.
Гюзлемето е млада, модерна. И хитра. Хвана линията на Продукцията и яхна Купидон. Горките момчета.
Но, тази линия не ме кефи.
За понеделник ще стискам палци на сините.
Ванко капитан, Лапунов (ако Калин пусне знамето) и Ивайло или Томи.
Елиминационна капитанска и Ванко капитан Ко вкъщи.
Петък - Наталия, Николета.
Червени. Рада влиза с гръм и трясък. Другите на автобуса.

# 1 327
  • Варна
Моя фаворит номер 1 от сезон 1 още няма кой да го смени. Simple Smile

# 1 328
Ако трябва само още един да влезе в играта от блатото, искам да е Дечо.
Той поне веднъж беше близо. Радка все е на края на опашката Joy
Прихвам, като почнат да я превъзнасят

# 1 329
И на мене ми убягва логиката, че Гизем не може да яде наденица... Що??? Била мюсюлманка. Ама това означава ли, че е радикална такава? Момичето не ходи с шалвари и забрадка. Каква е драмата да яде каквото й се яде? Аз съм християнка, пък не обичам свинско. Ако някой не е разбрал - вече сме в 21 век и нещата са доста различни от Средновековието.

И не разбирам защо Калин да не е мъж. Да, някои от четящите/пишещите тук са доста презрели за него, но не го подценявайте. И не гледайте на него като за себе си. Има си собствен възрастов диапазон и бгмамиците не са в него.Той си е мъж, въпреки, че изглежда като Питър Пан.

# 1 330
  • София
Те и за балерината ни проглушиха ушите, пък нищо такова не видяхме Wink

# 1 331
И двамата млади мъже са прекрасни и приличат на приказно герои. Едва ли страдат от липса на внимание и от двата пола 😃 Ако имах син като тях щях да се гордея, но имам дъщеря и се надявам да харесва достойни момчета. Абсолютно не ми се гледат сапунки и блудкавости. Отблъснаха ме със заформянето на интриги с появата на Гизем. Не ми е интересна ама грам.
Лапунов не е ли свързан с известна пловдивска пицария? Собственикът е бил главен готвач в ЮАР и много си приличат двамата.

# 1 332
Дааа Гизем си я търсеше тази ситуация и ще се възползва 💯. Аз визирах голямото "влюбване" и "ревност" на Калин и Лапунов.
А според мен тя се залепи за мъжете и започна да ги четка..хитра е!
Това е начина сега те ще я пазят няма да я номинират и ей я в последните 8.

# 1 333
Моя фаворит номер 1 от сезон 1 още няма кой да го смени. Simple Smile

Еми..... Няма друг като Юлиян.
Гого, Момчил, Филип, Морунов, Гешев. Но, номер едно и за мен остава Юлиян.

# 1 334
Лапунов не е ли свързан с известна пловдивска пицария? Собственикът е бил главен готвач в ЮАР и много си приличат двамата.

ааа!

Цитат
Шеф Николай Лапунов разкрива тайните за приготвянето на италианската кухня. Той има сериозна и дългогодишна история в бранша, а 2018-та година спечели престижната титла "Най-добър готвач на България".

Общи условия

Активация на акаунт