💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 800
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 290
Е нека не забравяме, че играта с топките беше за всички.  Йоана и Сашка да се бяха спасили там.

# 1 291
Калин мен също не може да ме привлече като мъж, все пак съм и 10 години по-дърта от него. Но е много,  много красив. Това няма как да не се види. Очите му са невероятно красиви. Просто те хипнотизират. И пак не бих го избрала, защото ми е детски. Ама очи имам и го виждам. Напълно разбирам манията по него.
Иначе и Гешев не е мой тип мъж. Само че бих избрала него, има мъжествено излъчване.

# 1 292
Юлиян щеше да им бъде страхотен треньор, беше и си остава най-добрият за мен, отделно и за треньор по всичко подходящ-то плуване, то местене на тежести, то преценка на терена, но всичко.... Обаче ни дума за него толкова години от екипа там (вярно са сменени, ама не и предаването, не и името)
Юлиян съди продукцията, няма как да чуеш нещо от екипа за него. Даже са изтрити в интернет игрите от сезон 1.
Има профил в инстаграм, който иска,може да види с какво се занимава. За мен беше изключителен като присъствие на арената.
https://www.instagram.com/p/CHsY2dlpeOR/?igsh=YmwxcXp5YWtqMWIy
Понеже нямам Инстаграм, може ли да разкажеш малко повече за Юлиян, къде живее, с какво се занимава, за какво съди Продукцията и т.н.

# 1 293
  • София
Е тук обсъждаме мъжкия каст, не е казано че ще си ги взимаме дОма Simple Smile Калинчо и Лапунов, как по дяволите му е името, са хубавци. По-приятно ми е да ги гледам тях от останалите мъжове Simple Smile

# 1 294
# 1 295
Monii, не се сърди,но не искам  да разводнявам повече  темата. Можеш да потърсиш в гугъл, има все още статии по въпроса за финала на сезон 1. Иначе доколкото съм чела, Юлиян е женен,занимава се активно с бокс и автомобилизъм. Продължава да е учител по  физкултура. И е в страхотна форма.

# 1 296
  • Sofia
Гиземката и мен не ме кефи. Уж позитивна, много дейна и усмихната, но някак лукаво прикрита, по моите критерии. Дойде, врътна опашката, и настана мазало. Завъртя главите на младежта от мъжки пол. Александър е като на театрално представление, такъв му бил късмета. Гюзлемето сложи куклената актриса в малкия си джоб. Наталия, направо замлъкна, след появяването й. Ръждавичка и тя горката се чуди къде е попаднала, и много правилно усети Гиземката. Сюжетна линия с много хляб, на която тепърва ще гледаме развитието.  Продуцентчетата потриват доволно ръчички.

# 1 297
  • София
Гюзел ханъм е много добро попадение. Малко ми напомня на профила на Денислава. Любопитно ми е само дали случващото се е натурално или подшушнато от продукцията. Но като цяло никога не ми е бил интервсен любовния сюжет в игрите.

# 1 298
Брей, Гиземката се оказа голям пожар. Завъртя главата на форумния любимец и още малко и ще отнесе бан. Всички бг мами я намразиха. Simple Smile
Калин не става за Ергенът, прекалено е мълчалив, как ще омайва момите.
Чета тук за лицензирани треньори, предварителни познанства и т.н. тъпотии. Верно ли всички участници са тренирали при бивш участник и се познават? Много тъпо, много. Опорочено е всичко. Забелязвам и голяма клюкарщина, всеки знае всичко. Как става това? Явно си контактуват въпреки различните локации.
Гешев спечели заслужено, браво, даде всичко от себе си!

# 1 299
  • Sofia
Еее стига сега, не я мразим Гиземката, няма да я банваме, споко. 😂 В игрите, като и в живота, появи ли се някоя върти опашка, всичко се обръща с краката нагоре. А нашата е бърза, че и близнаци иска, сега, и веднага. 😁 А сега сериозно, едно позитивно и задружно племе имаха този сезон и бързо го разбишкаха. Сеир да има.

# 1 300
Вярно , че беше Мирелка, а не Михаела тази с Валерката и още един там. Ми бъркам ги, извинявам се. То и двете не бяха нещо в игрите , та..
Юлиян е в САЩ мисля отдавна. Продукцията не вярвам да я осъди и май са приключили нещата, то има 7 години май оттогава. Всъщност и не мисля, че може да докаже какъв е вота, а щом досега не е успял да ги притисне, няма шанс. Иначе се занимава май още с бокс, тренира и т.н. Ожени се за приятелката си, където писаха била го изоставила и не знам какво си. Жалко наистина, защото оттам тръгна за мен всичко и съсипаха предаването. Видяха, че няма как някой да ги осъди и какво и да е и си правят каквото си искат.

# 1 301
Ееее, те продуцентите не искат сериозно, позитивно и задружно племе, те искат да има караници, неразбирателства, скандали, интриги....
А бе, сеир да има!

# 1 302
  • София
За следващата седмица:
Резиденция за Завоевателите (защото са на изолатора и досега 2 от 2, който е на изолатора, следващата седмица отива в резиденцията)
Феномените на стопанството
Лечителите на изолатора

Капитани:
Калин (дано това не е началото на края на хармонията в това племе)
Иван (ще го нахендрят с опцията да го разкарат ако е елиминационна)
Томи (ще го нахендрят с опцията да го разкарат ако е елиминационна)

Миналата седмица прогнозирах, че Иван ще го разкарат на капитанска елиминационна, но той се превърна в аутсайдер и има намерения да саботира племето, т.е. биха искали да го задържат още малко. В ИВ както съм писал нещата се променят много бързо. За дни буквално.
Калин няма как да бъде елиминиран, ако Ръждавичка е капитан същото.
Може и жълт да излети. Томи, който цял сезон не мога да му намеря място в моите прогнози, защото ми е енигма. А може и Ивайло (друг вариант за шокиращо отстраняване, той е доста очукан и с болежки ама не виждам как Иван би го победил).
Абе нямам идея общо взето, но според мен Калин ще спечели капитанската битка. Но не Иван, а жълтият капитан ще бъде отстранен (но с малко предимство, 55 на 45, нещо такова).

Радостина ще спечели последната блатна битка и ще отиде при Завоевателите.
Не знам дали няма да се класират двама и двама да отпаднат. Ако се класират двама, ще пиша и Гордиенко обратно в племената. Ако е само един човек - Радостина. И Гордието си заминава.
Дечо и Д-р Коеджикова са твърдо АУТ.

+/-

++
Ръждавичка

+
Чикагото, Миро, Томи, Николета и Лапунов (едно място нагоре)
-
пак са на плюса, но малко зад горните:
Ивайло и Наталия

= / +
Д-р Пекин, Сапунджиева, Дино и Калин (едно място надолу за всичките четирима)

=
Радостина, Дечо, Траян и Иван (едно място нагоре за Ванката ; едно място надолу за Дечо)

= / -
Кристиан, Д-р Коеджикова, Гизем и Александър (едно място надолу за Гизем и Алекс)

-
Гордиенко (едно място нагоре)

--
нямам!

Генералните прогнози:

С нелепото отпадане на големия ми фаворит за победата нещата станаха доста лесни за мен.
Финал: Мирослав, Калин (д-р Пекин ) и Ръждавичка
Като Миро от скрит мой фаворит вече ми се превръща във фаворит номер 1 за чека и победата.

Топ 5 ще допълнят: Д-р Пекин (Калин) и Чикагото
Топ 8: Сапунджиева, Николета и Дино (Лапунов / Томи / Иван)

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 15:29 от Diavolo

# 1 303
Вярно , че беше Мирелка, а не Михаела тази с Валерката и още един там. Ми бъркам ги, извинявам се. То и двете не бяха нещо в игрите , та..
Юлиян е в САЩ мисля отдавна. Продукцията не вярвам да я осъди и май са приключили нещата, то има 7 години май оттогава. Всъщност и не мисля, че може да докаже какъв е вота, а щом досега не е успял да ги притисне, няма шанс. Иначе се занимава май още с бокс, тренира и т.н. Ожени се за приятелката си, където писаха била го изоставила и не знам какво си. Жалко наистина, защото оттам тръгна за мен всичко и съсипаха предаването. Видяха, че няма как някой да ги осъди и какво и да е и си правят каквото си искат.
Благодаря за информацията!
Явно тази Продукция не може да се осъди...
Чела съм, че много добре се подсигурява.
Фрапантното за мен беше, че карат участниците да подписват декларации, че дори ако те загинат по време на снимките, тя няма да носи отговорност.

# 1 304
Diavolo
Пропуснал си Кристиян  и Траян в +/- ти

Общи условия

Активация на акаунт