💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 810
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз съм на 38 и наистина Калин ми е с детско излъчване и нямам никакви симпатии към него като мъж, но обективно погледнато е много сладък, хубав, натрениран, скромен и възпитан. Та в крайна сметка му се кефя много. От друга страна Гешев ми харесва и като мъж, просто си му е мъжкарско излъчването. Обаче паднах снощи като видях, че е само на 34 Grinning Явно съм забравила, че е по-малък от мен, някак си не изглежда на 34. Или просто Калин изглежда на 15... вече е трудно да се определят годините на хората. Както и да е.. И Калин, и Гешев са хубави мъже, просто всеки си има своя си таргет група. Но за едни хубави, за други грозни, най-важното е, че са машинки на терена.

# 1 276
Гешев е голям мъжкар, удоволствие е да го гледаш на Арената! Беше ми любимец.
А Павката още не може да го преживее онзи момент....
Гизем според мен трябва да отиде в друго племе и да се успокоят момчетата. Даже и да я отстранят, няма да ми липсва, не я харесвам!

# 1 277
Честно казано и аз не я харесвам Гизем. Не мога да посоча нещо конкретно, просто си мисля, че не е моя тип човек.(като поведение и излъчване, нямам предвид външност)

# 1 278
Скрит текст:
Не знам наистина какво не виждате.. Но пък отговарям веднага, защо тенденцията е да участват все повече дъртаци и все по-малко млади и спортисти. Ами просто вече си имаме БИГ БРАДЪР на морето. Това в момента няма нищо общо с Игри на волята, не и такива каквито ги знаем и искаме, поне за мен.. Аз нямам нужда от лична драма, само ме затормозява допълнително.
Не знам какво си гледал и какво си запомнил, но винаги е имало драми в това предаване.Никога не са били само игри.Още първият сезон драмите бяха около Юлиян и отношенията му с членовете на племената в които е бил.След това пък бяха измислените драми с двете сестри, които се криеха че са сестри.Е това ако не е бил Брадър какво е?И т.н. А дали ще участват по-възрастни, или ще бъдат млади и неподготвени каква е разликата?Винаги е имало много подготвени и такива, които са пълнеж.

Едно са драмите в племената, друго са драмите предизвикани от главния елемент – продукцията.
Сегашната връзка с Биг брадър е точно това, че всичко се контролира/нагласява от горе. Биг брадър им казва кога да маршируват, кога да ядът и прочие. В Игри на шуретата пък им нагласят сандъци, нагласят битки, катерушките… абс всичко. Когато им е удобно има грошове, когато не им е – няма. Елиминират си както поискат – един път двама, друг път нито един и тн и тн НАЛИ сме ги хванали 50 пъти вече и то точно в този уникален и различен сезон. Това вече не е никакво СЪСТЕЗАНИЕ. Това си е чиста сапунка на гърба на участниците и зрелище за вас. Продукцията размята лозунга „ВОЛЯ” навсякъде като ключово качество и фактор за придвижване напред, а в същото време им отнема това право безкомпромисно и еднолично.
Никога не е било толкова зле. Нямам време инак ще направя ферман с всичките им измами през сезона.

Колкото до това кой става и кой не става, по смисъла на игрите това трябва да се определя с равен старт за всички. Аз по скоро се чудя защо спряхте да ахкате, че червените умишлено бяха вкарани в блатото, където какво се вижда излизането е или само за един – топ-а или изцяло по желанието на продукцията. Даже гледам сте склонни да пренебрегнете измамите и като минимум – несправедливостите в името на зрелището..
Еми ОК, както казах – приоритети

Колкото до термина „дъртаци”, когато го използвах за първи път тук, това беше 1002% чист сарказъм Simple Smile Кой желае, нека ръчне по хисторите и ще вдене, че нямаше никакъв умисъл... Но някой тогава трърде остро репликира .. и от тук започна тази невероятна драма ахахаха

Така или иначе човек над 40г,, че дори и над 30 вече се води възрастен/узрял индивид. Мани глупавите лицемерия (като на погребения например) „ауу отиде си млад… само на 62 години..” LaughingLaughing

Конкретно за игрите и най-вече ако разсъждаваме за всички препятствия, натоварвания, гладуване, рискове и прочие и ако наистина трябва да са неподправени, както се твърди от продукцията, то няма какво да спорим – човек вече е възрастен/стар/дъртак за такива приключения, риска да остане на терен завинаги (ако игрите са такива каквито ги показват) е твърде висок. За това аз съм леко против да участват дъртаци, най-малкото защото заради такива се сваля нивото на екстремността във формата, която уж била фактор в игрите и едва ли не трябва да си нечовек, за да преминеш напред. Т.е едно е да си дъртак в живота, друго е да си дъртак в игрите. Кой разбрал – разбрал. Спирам да дерзая по темата, защото изглежда има хора тук, прекалено се впрягат и изглеждат дори като ущипани, макар, че аз мога да съм по-дърт от тях, но никога не бих се обидил ако ме нарекат такъв Simple Smile

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 10:42 от Анонимен

# 1 279
Гешев на 34???!! Даааа бееее Grinning човекът прилича на корабокрушенец, давах му минимум 40. Хората на 34, които познавам, приличат по-скоро на Калин, отколкото на Гешев.

# 1 280
И аз се учудих дали възрастта на Гешев не е грешка, тъй като самият той каза , че с Александър са набори. Но от друга страна по-едрите хора винаги изглеждат и по-възрастни.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 12:13 от victoria vassileva

# 1 281
Михаела с нищо не блесна в Сезон 4. Както виждаме и за треньор не става. Май и кастинг-битката не си спечели. Спомням си, че в игрите беше бавна и тромава. Коалициите не ги помня. С нищо не блесна, освен с това, че си има приятел и да не я замесват в някакви триъгълници.

Юлиан олицетворява Игри на Волята, жалко е, че продуцентите така постъпиха с него. Той щеше да им е златна мина.

Гешев си е Гешев. Въпреки, че ми идваше леко тромав на терен. Социалната му игра жеше много забавна. Никога не знаеш какво правеше и мислише. В движение го правеше.

Калин е страхотен. Приключенски дух, възпитан, страхотни очи има. Много е скован пред камерите на продукцията и се притеснява според мен. В страницата на клуба им по Алпинизън е страхотен, когато го снимат и той говори например.

# 1 282
Сашка явно също се е притеснявала, защото при Ванчето говори доста по-нормално отколкото в шоуто. Вика че и тя се учудила колко големи изглеждали джуките ѝ в шоуто. Всъщност, вика, те не са толкова големи, просто ми е голяма устата.   Joy

# 1 283
Уф, Калин е като шестокласник, на когото за пръв път момиче е обърнало внимание. А и флиртът на Гизем си го бива - мечтаела си за наденици и близнаци, ако може, ей сега на момента. Ей така се играе с мъжете, другите много издалече я карат. Изобщо ергени и биг брадъри ряпа да ядат.
Май Симона ще излезе права за Калин. Сега ми изглежда не срамежлив и скромен, а просто емоционално незрял.
А на продукцията - евала! Само за два дни от най-забавното, силно и приятно племе успя да направи негледаема боза.

# 1 284
Гешев на 34???!! Даааа бееее Grinning човекът прилича на корабокрушенец, давах му минимум 40. Хората на 34, които познавам, приличат по-скоро на Калин, отколкото на Гешев.
Ужас, той е 2 години по-голям от мен. Чувствам се стара....

Калин го вкараха в тази сапунка, защото досега откъм характер изглежда много скучен.

Ако съм там сигурно ще съм около Александър, който принципно ме дразни като играч, но изглежда много забавен. Аз гравитирам около такива хора. 😄

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 11:46 от Alucard

# 1 285
Гешев е топ на арената. Много ме изкефи в неговия сезон как усети, че продукцията ще го прецака и тотално смени тактиката като предаде сигурната си коалиция(Павката и Микяй). Доста време продукцията игра срещу него, ама после май си го хареса и на финала вече си зависеше от него и малшанс, че не спечели. Но се усети промяната в продукцията към него, ако не беше така щяха да го сготвят 100% още при обединението.
А за Калин… аз съм му г/д наборче, не ми е детенце😁Гизем не ме кефи нещо.😕

# 1 286
Михаела с нищо не блесна в Сезон 4. Както виждаме и за треньор не става. Май и кастинг-битката не си спечели. Спомням си, че в игрите беше бавна и тромава. Коалициите не ги помня. С нищо не блесна, освен с това, че си има приятел и да не я замесват в някакви триъгълници.

Юлиан олицетворява Игри на Волята, жалко е, че продуцентите така постъпиха с него. Той щеше да им е златна мина.

Гешев си е Гешев. Въпреки, че ми идваше леко тромав на терен. Социалната му игра жеше много забавна. Никога не знаеш какво правеше и мислише. В движение го правеше.

Калин е страхотен. Приключенски дух, възпитан, страхотни очи има. Много е скован пред камерите на продукцията и се притеснява според мен. В страницата на клуба им по Алпинизън е страхотен, когато го снимат и той говори например.

Михаела беше в коалиция с Джаферович и си изкара добре , като номинираха мъже и си стояха на сянка. Джафката пък изобщо не се отличи с нищо, вечно нещо и имаше , контузия, болки и т.н. , беше им неудобно да я номинират и беше под закрилата на продукцията. Михаела беше нейната любимка, не правеше нищо, само хубавееше. Нея я помня в скандала с Валерката, който мама май се намеси и бързо го извади от предаването. Не беше ли тя точно с него под носа на друг (дето слуша какво не трябва от съседната стая да правят двамата....)

Юлиян щеше да им бъде страхотен треньор, беше и си остава най-добрият за мен, отделно и за треньор по всичко подходящ-то плуване, то местене на тежести, то преценка на терена, но всичко.... Обаче ни дума за него толкова години от екипа там (вярно са сменени, ама не и предаването, не и името)

Гешев му бях фен, но заради приятелството му с Павел се разочаровах. Помня още Павел как отстрани най-доброто приятелче на Гешев, едно способно момче и коректно. Направо го бутна от стената , бил го уж настъпил неволно и било позволено мръсни номера. Отделно Павел с нищо не блестеше на игрите, освен със стоенето в изолатора дето предизвика съжаление и с приятелството му там с Гешев, много подла душица за мен е Павел. Но виждаме такива се уреждат. Като водещ не го понасям отделно и изобщо ...гледам да не го слушам колкото мога и гледам.

# 1 287
  • София
Тц,Мирелка завъртя главата на Валери,не Мишето.
Голяма красота снощи на арената с Гешев.Само не разбирам защо този сезон почват двама,трима битката,а участва само един.Имам чувството,че и най-слабият от преден сезон ще отупа всеки от този,а е изминала само една година.Какъв е този каст?

# 1 288
Последните елиминации

# 1 289
Юлиян щеше да им бъде страхотен треньор, беше и си остава най-добрият за мен, отделно и за треньор по всичко подходящ-то плуване, то местене на тежести, то преценка на терена, но всичко.... Обаче ни дума за него толкова години от екипа там (вярно са сменени, ама не и предаването, не и името)
Юлиян съди продукцията, няма как да чуеш нещо от екипа за него. Даже са изтрити в интернет игрите от сезон 1.
Има профил в инстаграм, който иска,може да види с какво се занимава. За мен беше изключителен като присъствие на арената.
https://www.instagram.com/p/CHsY2dlpeOR/?igsh=YmwxcXp5YWtqMWIy

Общи условия

Активация на акаунт