💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 810
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 260
Днешните участници бая тежки бяха, леко шишкавки даже. Гешев направо ме учуди, но аз не съм го гледала на терен, явно е добър.
Мишето беше доста противна женица, не знам как някой я е цанил за треньор. Явно други качества се търсят.
Калин е като детенце, не знам как ви харесва като мъж.

# 1 261
За тези, които не гледат Ергенът имам въпрос.
Ако Калин го изберат за следващия Ерген, ще гледате ли шоуто? 😛
Ах че добро предложение. Ама дали ще е интересен като личност. Хммм. Паунов е повече за тази работа според мен. Wink

# 1 262
По реакцията на Ръждавичка при излизането на Гешев...май разбрахме какви мъже харесва😁 а именно мъже, не момчета.

# 1 263
  • гр. Шумен
Калин е сладур. 💙 Леко дечко, ама ми е супер чаровен. 😊

Иначе... Толкова се радвам, че видях Гешев отново на арената! Страхотен. Ей, ако този Олс Старс изобщо го има, ама то Фифо, ама то Момчи, ама то Гешев... брех... 😎

Аз предлагам Гизем да си избере един от двамата! Няма да правим тука четиризнаци, я! 😅

Павката ме уби с това "предателю-приятелю" 😆😆

# 1 264
Знаех си, че братът на Калин му е... близнак. Simple Smile  Нямам против братът близнак да се пусне за сезон 8. 🤪

Не е. Калин е по-големият. Но и брат му изглежда да е същият екшън герой, а пък и много по-отракан вид има.

# 1 265
  • Sofia
Да се гледа Гешев е удоволствие и наслада за очите! Като голям добър мечок ми е, а и някак хем се е вталил, хем е заякнал, и по-пъргав е станал. Какви са им отношенията с Павката, някой знае ли? Това "приятелю-предателю" (повторено 2 пъти), ми подсказва, че Павката бая навътре го е приел и още му държи влага.

# 1 266
Да се гледа Гешев е удоволствие и наслада за очите! Като голям добър мечок ми е, а и някак хем се е вталил, хем е заякнал, и по-пъргав е станал. Какви са им отношенията с Павката, някой знае ли? Това "приятелю-предателю" (повторено 2 пъти), ми подсказва, че Павката бая навътре го е приел и още му държи влага.
Приятели са и всичко беше за шоуто и повдигане на настроението.

# 1 267
По реакцията на Ръждавичка при излизането на Гешев...май разбрахме какви мъже харесва😁 а именно мъже, не момчета.

При влизането на Гешев тя направо светеше!  Викам си - един от редките моменти токсичен човек да сияе.

# 1 268
И аз не разбирам какво специално намериха в Михаела, че да подготвя хора за новите сезони. И не зная какви акъли дава на женските коалиции, при положение, че точно тя супер неуспешно го игра двоен агент в нейното племе като беше нейния сезон. Играта ѝ беше супер лицемерна и не запомняща се. И ми дава вайб на разглезена богаташка щерка. Грам не ме кефи.

# 1 269
Калин е като детенце, не знам как ви харесва като мъж.

Моето обяснение е, че списващите са в 20-те си. Абсурд зряла жена да хареса Калин (като мъж).

# 1 270
Павка, не се научи и не се научи.
Федерацията е по кану-каяк.
Дадена конкретна лодка може да е кану, може да е каяк, но няма такова чудо в природата като кану-каяк.
Съответно Куртев, както и шопа  е шампион по каяк.

# 1 271
Тези които ги продават не правят ралика, ти очакваш Павел да спазва терминологията
https://telstar.bg/%D0%9B%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B8/%D0%94%D0%B2%D … 0%BA-MILO-DOUBLE/

# 1 272
Не знам наистина какво не виждате.. Но пък отговарям веднага, защо тенденцията е да участват все повече дъртаци и все по-малко млади и спортисти. Ами просто вече си имаме БИГ БРАДЪР на морето. Това в момента няма нищо общо с Игри на волята, не и такива каквито ги знаем и искаме, поне за мен.. Аз нямам нужда от лична драма, само ме затормозява допълнително.
Не знам какво си гледал и какво си запомнил, но винаги е имало драми в това предаване.Никога не са били само игри.Още първият сезон драмите бяха около Юлиян и отношенията му с членовете на племената в които е бил.След това пък бяха измислените драми с двете сестри, които се криеха че са сестри.Е това ако не е бил Брадър какво е?И т.н. А дали ще участват по-възрастни, или ще бъдат млади и неподготвени каква е разликата?Винаги е имало много подготвени и такива, които са пълнеж.

# 1 273
Симона за първи път виждала публичен флирт JoyJoyJoy

# 1 274
Е какво риалити ще е без драма 🙄😉 Объркали сте предаването , има си спортни канали със спортисти, които само си се състезават.
  Относно "дъртаците" - нормално, всеки обича агнешко😏, но пак казвам , това е риалити, не състезание и съответно социален експеримент , цели се разнообразие в каста .
  И последно , към мъжете дето се чудят  - Калин е млад,красив, чаровен, атлетичен, не агресивен и не конфликтен. Какво не ви е ясно 🤔 , и на 100години да сме, красивото си е красиво , няма да се женим за него я 😜

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 08:32 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт