💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 810
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 1 200
От цялата работа само не разбах защо толкова я превъзнаасят тази Радостина. Чак на финал да ходела... Joy Имам чувството, че там в техните си среди, където се тренират почват да се носят едни слухове кой какъв е, някаква измислена репутация на даден участник, дето се опитват да ни го натрапят и в предаването. Тази Радостина я гледах, че е ходила с Биляна Йотовска по състезания, съответно щом е с Биляна, значи е мега добра. Нали по подразбиране явно... айде айде.. ако влезе в племената, и тя няма да стигне далеч.

Тая верно е с яките връзки, много измислен герой ахаха Какви треньорчета говориш.. това е нищо. Я виж, че има връзки на всички първенства, на балканите, та дори у ЕУ-то LaughingLaughingSmiling Imp

....

Защо верно ги допускат такива слабаци.. не е истина Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Колкото до ШАНСА да излезеш от блатото без ВОЛЯТА на продукцията.. Ами горе-долу клони към 3-4% ако вземем силовите битки с мъжете, битките в които УСЛОВИЕТО е да си само и единствено ПЪРВИ... Аз лично видях само 2 битки в които изобщо имаше шанс над 0% ахахахаха ама чак па и първа да е в тях...  Ами..за един банан на ден (какъвто е слухът) -толкова Минке Laughing

За това блатото трябва задължително да изчезне като стартова позиция.. там си 95% отпаднал още от самото начало... ако нямаш ест некое друго сандъче, или Калин не те е харесал LaughingLaughingInnocent

Истината е, че виждате само това, което ви показват. Какво научихте от седем сезона.. не знам Stuck Out Tongue

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 10:44 от Анонимен

# 1 201

Истината е, че виждате само това, което ви показват. Какво научихте от седем сезона.. не знам Stuck Out Tongue

Научихме, че тези които тренират фитнес, не са за игри на волята.Включително и такива спечелили медали по бикини фитнес. Помним Понтонио, Аспарух и други фитнес страшилища как се представиха в игрите.

# 1 202
Тая верно е с яките връзки, много измислен герой ахаха Какви треньорчета говориш.. това е нищо. Я виж, че има връзки на всички първенства, на балканите, та дори у ЕУ-то LaughingLaughingSmiling Imp

Което доказва още повече, че е с връзки Grinning и като цяло фитнес модел не значи сила и умения да се справяш на терена. То се видя на всичките блатни битки таз шампионка в ЕУ-то колко може Grinning

# 1 203
Едно е да кажеш, че е връзкарка и бутана... (не знам всъщност от кого) Друго е да кажеш, че е слаба за предаването.. Хайде стига шитни..

Пределно ясно от много време е, че фитнес форматите нямат шанс за челни места, защото както се вижда нито битките, нито соцките са направени за такива качества. Но по-притеснителното е, че вече изцяло е променен фокусът в този сезон. Не знам наистина какво не виждате.. Но пък отговарям веднага, защо тенденцията е да участват все повече дъртаци и все по-малко млади и спортисти. Ами просто вече си имаме БИГ БРАДЪР на морето. Това в момента няма нищо общо с Игри на волята, не и такива каквито ги знаем и искаме, поне за мен.. Аз нямам нужда от лична драма, само ме затормозява допълнително. Винаги съм го гледал, за да получа релакс и наслада, а не да се вкарвам в измислените им драми и калибристики.

Приоритети.. може би за това говорим в момента?

# 1 204
А Пекин откъде пък знае за Радостина?

# 1 205
  • Bayern
Какви  дъртаци  един Ивайло е много по-подготвен от някои от по-младите участници ...
Кои са дърти 30+, 40+...

# 1 206
  • София
А Пекин откъде пък знае за Радостина?

Покрай Михаела от сезон 4. Нали е лицензиран треньор на Игри на волята.
Радостина е тренирала при нея.
90% от женските коалиции са плод на Мишето. Сключват ги още там в залата, далеч преди сезона.
Това са грубо около 10 жени само този сезон.

# 1 207
Какви  дъртаци  един Ивайло е много по-подготвен от някои от по-младите участници ...
Кои са дърти 30+, 40+...
Защо се мъчите да откриете разумен живот на Марс Wink

# 1 208
  • София
Има ли Гризлита!
Айдее Гризлиии

Ръждавичка сияе. Те са си дружки от кросфита.

Павката и той много радостен.
Вика, 'Стари Приятелю/Предателю
хахаха

# 1 209
Ще ми се Гризлито да спечели. По-добре ми изглежда.
Иванушка осъзнава ли какви глупости дрънка? Млад човек, а толкова посредствен интелект.

Дано няма никакви любовни трепети при сините, щото тия мелодрами нямат място в ИВ.

# 1 210
  • София
Гризлито за килограмите които има е най-пластичния атлет в ИВ.
Спомняте ли си как миналата година трябваше да минава 10 или 12 пъти торнадото, остана без ръце.
И тук по трасето буквално отвя Куртов.

# 1 211
Не било сценарии- Алекс бил тренирал при Гешев, но Гешев не знае колко деца има…

# 1 212
  • В Града на липите
На Павката как му личи, че е пристрастен Grinning

# 1 213
Правен ли е някога списък-минимум от умения за кандидат участници?
1. Минаване халки, стълби торнадо и др на ръце
2. Плуване
3. Закрепване на предмети които лесно падат
4. Пъзел-15 и ханойска кула
5. Кардио
6. Хвърляне и целене (прашката в това число)
7. Как се избягват статистически най-честите контузии.
8. Носене на варел поединично и двама, бутане на варел, скачане по хоризонтални и вертикални варели,  танго с варел и т.н.  Wink
9. Товарене и бутане на количка (а.к.а. "вагонетка") по настилка тип "селски път"
10. Ходене по греда

...
Редът в задължителния списък не е важен, всичко е задължително. Все пак мисля, че номер едно си е номер едно.

# 1 214
  • София
Еми кеф е да се гледа Гешев, може да го затвори с една обиколка..

Общи условия

Активация на акаунт