💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 37 047
  • 864
  •   234
Отговори
# 585
Бе Наталия преди си ги минаваше елементите с ръце. Напоследък какво и стана, много се мъчи.

# 586
Бе Наталия преди си ги минаваше елементите с ръце. Напоследък какво и стана, много се мъчи.
Изчерпа се, време е да си ходи

# 587
Томи изяде! Машина!! Богиня!!!

# 588
Томи изяде! Машина!! Богиня!!!
Вземете си стая Trollface

# 589
  • София
Ванчето дано е оправила плуването, че беше много зле във водата.
Има много силни жени през годините, но няма как да се знае коя и как.
Трябва женски ол старс и да се бият всичките звезди на различни трасета и битки. Което няма как да стане уви.
Турнири на волята не са ми критерий, защото няма плуване и много други фактори и битки.
Турнирите са повече Нинджа уориър тип трасе.

# 590
  • София
То и в Дуранкулак няма плуване Rolling Eyes
А оригиналният пост беше, че е "най-силната жена" Joy

# 591
Жълтите убедително вървят към съвет. Чудно ми е, как толкова силни играчи, събрани там, не могат да се стиковат и да играят, като отбор? А сивия кардинал Александра ги досъсипа.

# 592
  • София
Не съм твърдял никога, че е най-силната жена.
Такава няма. За мен е една от най-комплексните за всичките 7 сезона.

Надявам се на жълт съвет и там да се отърват от кифльоча, пишман стратега.

# 593
Цитат
Предполагам специално си се регистрирал(а) за да излееш преливащата ти любов
Чета форума от доста време, просто се реших да си направя регистрация миналата седмица и постепенно да се включа в дискусията (вече съм писала, не че дължа обяснение). Толкова важна не ми е Ръждавичка, просто изказах мнението си за нея и нейното представяне, опониращо на твоето, това е всичко. Ти гледаш да влизаш на контра всеки път, когато някой се изкаже негативно за нея, явно е някаква твоя лична мисия.
Проблем няма, но не обичам спекулата и затова ти заявявам, че не, не съм си направила регистрация специално, за да излея любовта си! Хората имаме различни очи и мнения и това е нормално! 🤝

# 594
Калин забрави за камбаната, ама нали са феномени, простено им е

# 595
Ахх този Калин😍😅Ако не бяха тези две женки в синия отбор победата щеше да е синя

# 596
  • София
Лапунов мина като Калин по варелите ама за него фанфари няма.
Все пак не е великолепний.

# 597
  • В Града на липите
Калин забрави за камбаната, ама нали са феномени, простено им е
Заслужава една камбанка, след пародията с капитанската битка Grinning

# 598
Лапунов мина като Калин по варелите ама за него фанфари няма.
Все пак не е великолепний.
Ако вкара от първия път и за него ще има😉Само че не успя .

# 599
Това, че няма плуване е подигравка с предходните играчи . А на сините Калин запазиха, няма време за наказание , направо да им дадат победата. Подигравка с лечителите и феномените. Поне минута наказание. И очаквам от Вас извинение към балерината. Кажете къде е забавила племето. Сигурна съм, че попълват анкети за болежките и болестите. Дисковата херния и другите болежки на кръста - на 27 години чак за рак ме изследваха , толкова ме болеше кръста. Писах, че съм била атлетка , ханша ми беше тесен и с две големи бременности кръста ми станал на S .Не вродена сколиоза, а придобита. И малко като ме лъхне студа от кръста надолу нищо не чувствам. Не може да си изкривите душата и да кажете, че щеше да е по-интересно Шопа да го гледаме още , както и Валери в предните сезони, който отпадна на трета седмица , дори трета ли беше на капитанска. И отново ще добавя - гледа ми се физически подготвен и умствено подплатен играч. Няма този сезон и двете. Може би Томи , но това , че изпратиха всички спечелили с кастинг битка на блатото ни лишиха да гледаме добри играчи. Тази година без наказания плюят в лицето на предходните играчи.

Общи условия

Активация на акаунт