💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 964
  • 1 347
  •   1
Отговори
# 900
Александра в очите на Томи и цялото племе: Големи сте страхливци, аз щях да се справя по-добре от вас
Пак Александра, към Николета: Не разбирам защо Томи не номира, мъжката му дума нищо не значи JoyJoyJoy

# 901
  • София
Странни са ми негативните коментари за играта на Дино.
Какво трябваше да направи?! Да остави отново Пекин да ги върти както си иска ли?!
Добре стреля точно по нея.

Сините толкова не влизат в конфликти, че доенето на козата и майтапите на младежите са основно екранно време.

# 902
То Вашето е същото като разсейването на Чикагото в първия рунд. Laughing
Не мисля, че заслужава това, което написахте за него. И да - в Лечителите наистина е номер 1.
Да не говорим, че и те го признават, имайки предвид сервилното им държание.

Тук предполагам имаш предвид Йоана? Защото Гизем не беше на съвет, беше заета да мига на фаворитите ми. 😄

Абсолютно беше за Йоанка Nerd ......

Ами, професията не прощава, няма шес-беш, явно вече твърдо съм от страната на дъртите изкуфелници Satisfied

# 903

. Просто пред него например бих предпочела Александър или Мирослав за комуникация.

Точно Александър ми е отрицателния пример за мъж, който много говори 😂,хайде да не е да дрънка 😏, олеква много , надут 🦃

# 904
Че е хубав Калин, хубав е. Ама чак пък Ерик Робъртс...

# 905
  • София
Хараса ми как ПЕкина гледаше невярващо като я разиграха нея този път за разнообразие. Тя си мислеше, че само тя ги може тези работи и й се полагат най-вече, да, ама, не. Дино си е хитър, мисли, добре му се получи.
Изненадах се от любовния порив към Гизем на Калин. Мисля, че не е споделен от нейна страна и по-добре, че ще му разкаже играта какъвто е не много опитен, видимо. Но ето колко е важно да си положителен и деен, това му хасесва у нея, каза си го.
Много са различни с Е.Робъртс, особено носа.

# 906
На пазара на Ралица инфлацията върви по- зле и от реалния пазар. Таз седмица 100 гроша имунитет, храна и постеля, другата имунитет, на третата два номинационни гласа. Следващата очаквам за 100 гроша един глас, а до края на предаването нищо да не може да си купят с тях. Grinning Йоана този глас не разбрах защо го купи. Николета без да има някой, когото да следва и слуша какво и как ще се прави до никъде не може да стигне. Александра може би най- после ще си ходи.
Дино залепи вълна на челото на Пекин и я продаде за овца. Но и в него не виждам лидерски качества, търси и той кого да следва. Чак провъзгласи Чикагото за губернатор на Дуранкулак. Grinning На Иван си му беше време да иде на битка. За предстоящата елиминация, който и да си тръгне ще съм доволна. Иначе, нещата които каза Иван за Пекин не бяха лъжа, но въпреки това, тя пак остава човека с по- големи т***и от него.
За играта с плочките, наистина ми е трудно да повярвам, че Чикагото се обърка с първа плочка на първи рунд, но като цяло доста от играчите бяха трагикомични.
Какво стана сега, при сините коалиции не можаха да докарат, за това- любовни триъгълници Trollface Гизем е симпатична и с готин характер, ама готин ала " момичето е пич" не я виждам чак като "хубавата Елена", та да всее чак любовен смут ама знае ли се:grinning:
Инак и аз не искам да гледам Ергена или Момата от Дуранкулак.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 11:44 от Lys Bleu

# 907
  • тук и там
И аз не разбирам негативните коментари за Дино.Много умно постъпи,хич не е прост,може би за това и си допаднаха с доктора от самото начало.До вчера беше на пангара,Пекин и коалиция колеха и бесеха в племето,и когато се промениха обстоятелствата,трябваше да се подхлъзне по  мазните приказки на Пекин и да ходи на битки вместо жените?Пък и не е като да не беше подготвена,като отиде да го навива той да излезе да се бие с Иван,той и каза,че мама ще е хубаво да бие "детето"..Ми прав е,да се оправят,от какъв зор той да ходи на битки сега,когато няма нужда от това.Та за Пекин си е баш"хитрата сврака,с двата крака..".
Днес ми е все тази кой ще отпадне,не харесвам никоя от жените,не харесвам и Иван.

# 908
За Чикагото мнението ми е, че нарочно сбърка.
Харесва ми играта на Дино и това, че дочака времето си за реванш. Пекин си мислеше, че все тя ще командва парада, но тук Дино я надигра. Дори тя остана шокирана, че някой е по-хитър от нея. Да не споменавам колко беше заблудила Вет, та дори изпратена на блатото, тя не видя тънките игри, които й върти Пекин и че отдавна не й е в листата на приятелите. Толкова близка я има, че каза на блатото за Иван - НИЕ ( тя и Пекин) още не сме му определили диагнозата. Пекин използва и след това захвърля употребените от нея хора. Не ми харесва още отначало ( като човек) и сега продължавам да съм на същото мнение. Иначе в битките е боец!

# 909
  • Някъде там...
Много са различни като излъчване двамата - Калин и Ерик Робъртс.
Калин е интроверт, попаднал е сред непознати, пред камери, нормално е да се спече. И моите реакции са същите в такава ситуация, сигурно изглеждам ужасно неадекватна и с въздух между ушите.
Между другото, от неговите синхрони никога не мога да разбера дали е спечелил или загубил. Все е нахилен.

Физиономията на Пекин, когато получи двата гласа от некоалицията, беше един път.

# 910
Ееех и аутист го изкарахте. Има хора, които като няма какво да кажат, не разтягат локуми. Има хора, които нямат постоянна нужда да си слушат гласа. Има хора, чиито вътрешен свят е по-интересен от обсъждането на липсата на храна, кой къде сбъркал по трасето и тн.
По темата с вакуума между ушите - обезопасяването при катерене е сериозно занимание, защото последиците са сериозни и си е необходимо мислене и съобразяване. Само всичките възли и кое въже от къде минава да запомниш не е малко.
И последно , че стана като някаква ода за Калин 😊(наследника му е фен и ми показва постоянно негови клипчета)та се оказа, че свири на пиано, разбира от електроника и тн.
Та бих казала поне над средна интелигентност

На мен ми идва малко аутистичен. Възхищавам се на начина, по който владее тялото си, ама между ушите какво има, не се знае. Все пак речта е най-висшата форма на изразяване на интелекта.

И какво ако е аутистичен, Айнщайн е бил такъв ,Леонардо да Винчи,  Антъни Хопкинс е ,много успешни има.

А за речта пък изобщо не е вярно, особено мъже ,които много дрънкат изобщо не са читави.
Не ме разбираш какво говоря, защото за теб речта явно е дрънкане.
Нямам нищо против аутистите, но комуникацията с тях е трудна. И не твърдя, че Калин е аутист. Просто пред него например бих предпочела Александър или Мирослав за комуникация.
Но харизмата на Ерик Робъртс е неоспорима, то се вижда тук. Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 19:19 от MagdalenaM

# 911
  • някъде другаде
Даже се надявам да отпаднат двама.

# 912
Много смешен Дино , хейт хейт по слабия Иван , накрая прати Мама да се оправя. Нали си има вече богат Татко. Оправял му леглото , сутрин само с целувка къде не го събужда. Изобщо е срам за мъжете . Абе цялото племе се държа жалкарски , но хайде в женската природа ако допуснем , че все пак е прието , то Донго удари дъното.
Пекин от начало не искаше женска или мъжка коалиция и да гони мъже . Искаше да гони бавещите се играчи . Защо я убедиха да пази мъжете , не видя ли че такива няма. Чикагото ми се качи малко в плюса

# 913
  • Някъде там...
Добавям и че е фотограф, а покрай клуба за приключения на родителите си прави и видеозаснемане. В сайта имаше мини филмчета и клипове за планината, диви животни и т.н.
Хубаво момче, различно от масовката. Израснало явно на въздух по планините и обичащо адреналина сред природата. Не виждам татуировки, нацепени мускули, перчене.
Алекс и Миро пък за мен са антимъже, няма да ги изтрая и 5 минути наоколо.
Естествено, продукцията винаги може да му свали ореола. Все пак виждаме каквото ни покажат и както са го сглобили.

# 914
  • тук и там
Много тъпо би било Дино да отиде на битка.Предвид това,че няма идея каква битка биха дали,щото се видя ,че и Калин може да падне в битка с две жени,ако от продукцията решат..Та ще отиде на битка,от която може и да не се върне заради женската коалиция?!Колко глупав трябва да си за да го направиш?

Общи условия

Активация на акаунт