💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 6 (13.10 - 20.10)

• 72 862
  • 1 347
  •   2
Отговори
# 1 230
Тоя трябва направо на блатото да го заточат за бездушна игра и некадърност, няма какво да чакат следващия сезон
Най-лесно спечеленото предимство за феномените, но както обикновено който е с предимство не печели териториалната

# 1 231
А помните ли как миналата година Гризлито се ошишка на резиденцията ,за кратко време

# 1 232
  • София
Гешев явно много лесно качва килограми. Такава му е физиологията.
Има хора, които се хранят много ама не качват нищо. Много бърз метаболизъм. Георги Аквамена е такъв пример и не само.

# 1 233
Удоволствие беше да се гледа Гешев

# 1 234
Браво на Гризлито.
За него съм.

Рада я чакат в племената заради стратегии и мишкуване.
Да плетат интриги, коалиции и да развалят на някой симпатяга играта.  Аман от на Михаела покемоните. Недоклатени. Некадърни.

# 1 235
Кога беше първата кастинг битка , в която участва Гризлито ?

# 1 236
  • София
Гизем резиденция ще види, ама за Йоанчето нямаше. 😌
Много е гадно, когато един човек мизерства цял месец на блатото и после стопанство и изолатор. И си тръгна без Резиденция. А има хора без умения с по 3, 4 резиденции...

# 1 237
Браво на Гризлито.
За него съм.

Рада я чакат в племената заради стратегии и мишкуване.
Да плетат интриги, коалиции и да развалят на някой симпатяга играта.  Аман от на Михаела покемоните. Недоклатени. Некадърни.
Тя и самата Михаела не беше по различна в нейния сезон.Бездарна с голямо самочувствие.Чак треньор я направиха и то до хора като Фифо и Гого.Пълен срам😂🤦

# 1 238
  • София

Ако не се лъжа победи Милен - шампиона от сезон 2.
Това беше по време на сезон 5.

# 1 239
  • София
На Иванчо само пеперудки около главата липсват. С тая музика, както се е излегнал....

# 1 240

Ако не се лъжа победи Милен - шампиона от сезон 2.
Това беше по време на сезон 5.
Ааа, вярно … той влезе с кастинг битка … благодаря Simple Smile

# 1 241
Според мен ние във всичко търсим някаква конспирация и манипулация.
Да ни се чуди човек защо сме такива мнителни. Винаги продукцията е била безупречна спрямо участници и зрители.

И аз се чудя кой пусна слуха, че Йоанна е силна... Сапунджиева също ми е незабележима на терен, затова пък не пропуска да намила злобно срещу някой
Е, как да не е силна, постигна чутовна победа на блатото с минимална разлика, където основен съперник ѝ беше страшилището по трасетата, натовареният с 15 килограма жилетка Дечо. Не всеки може да запише такова феноменално постижение.
 Йоана не е побеждавала Дечо на трасе.  Единствения път когато Дечо беше с 15кг жилетка победата взе Сапунджиева. Йоана влезе в племената без битка, Калин я размени с Шопа.
Е не виждаш ли, че именно Сапунджиева е спомената в поста, на който отговарям?

# 1 242
За тези, които не гледат Ергенът имам въпрос.
Ако Калин го изберат за следващия Ерген, ще гледате ли шоуто? 😛

Не. Не ми допада концепцията на Ергена, без значение къде му е локацията. Гледах отчасти предишния заради Мартин, но пак не заради концепцията на предаването, а чаках нещо идейно от него. Тцъ. Харесаха ми само финалните надписи.
Пък и Калин не го виждам в такава боза.

# 1 243
  • В Града на липите
Зелените и жълтите се чудят, кой да пробутат за капитан, сините се натискат половината да ходят Grinning
Не ги е страх от директни елиминации явно. И все пак виждали сме не веднъж и дваж, как прекалената самоувереност е изпращала не един и двамата в къщи.

# 1 244
  • София
Калин и Александър третират Лапунов като някакъв трети/чужд човек. Дори не изкоментираха, а защо пък той да не е капитан. Калин вече изкара 3 седмици като капитан. За 4 път ли?
И какво от това ако Ръждавичка и Наталия имат 3 гласа. Те нали също имат три гласа. Евентуално и Гизем и би гласувала с тях.

Общи условия

Активация на акаунт