Черен петък 2025

• 124 975
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 720
Аз успях да поръчам 2 детски ел. четки за 17 лв. и 2 за възрастни по 20 лв. Това е

# 721
Emag вече нямат шоурум никъде. И аз се сборих за кафето, неуспешно, по 2 кг бяха пуснали, смешници 😀

# 722
Няма ли го вече този в Парадайс?

# 723
Не знаех, че са затворили шоурумите. От доста време не съм ходила в квсрталния ми мол и не съм видяла.

# 724
  • Разпиляна във въображението
А аз само телефон. Другото изчезна.

# 725
  • Пловдив
Някой има ли наблюдения за тази вертикална прахосмукачка?
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Mnogofun … hISTVANE/p/835661

Спомням си, че миналата година се коментираше, но не помня каква беше цената й тогава. След миналогодишния ЧП я вдигнаха на 700-800лв, но сега виждам, че 535лв без да е отбелязано, че е ЧП.

# 726
Playstation 5 digital за по-малко от 700 лв дали ще пуснат някъде? Имате ли наблюдения в Amazon дали го намалят по ЧП? Да чакам ли още или да взема от Озон?

# 727
  • някъде там
ВСИЧКО СИ ПОРЪЧАХ ОТ Е МАГ- 2 броя за палачинки, но оребрения в поръчката ми бе на 76 лв вместо 24 и го отказах разбира се, иначе телевизор, кафеавтомат , хлебопекарна на тефал, в сайта им на черен петък е 330 , а вемаг я взех за 219

# 728
Имах поръчка от Дядо Коледа за лего Мона Лиза, Ами на най-добра цена е.. Но така или иначе ще стои опаковано и немския амазон ако го пуснат по-евтино ще върна това на Емаг Wink Та за това избирам и предпочитам Емаг, да някои от цените им са надути, но имат и много добри предложения

# 729
  • Разпиляна във въображението
Изчуснах едно Лего цветя, бе страшно изгодно -50%.

# 730
Хлебопекарна на Тефал поръчах аз. Следя я от няколко месеца и се чудих вчера дали да я поръчам от Зора за 269 лв, но днес в Емаг я пуснаха за 219 и се възползвах.

# 731
  • София
Пуснах едни мокри кърпички на Памперс за 18 лв - 12 пакета е 1 грил тиган все пак.

# 732
Playstation 5 digital за по-малко от 700 лв дали ще пуснат някъде? Имате ли наблюдения в Amazon дали го намалят по ЧП? Да чакам ли още или да взема от Озон?
в техномаркет и технополис беше 699 тази сутрин

# 733
Две неща от кошницата ми в Емаг се "изчерпаха" в 7,01 - отворих, кликнах да поръчам и ме уведоми, че вече ги няма 🤪

Аз купих всичко което е на промоция (пералнята самсунг, мивката, тефал тиганите) и при това че ми върна поръчката за 2 броя вода за уста (можело по една) в 7:02,  та и печката на бош в 7:10 -15 - според мен обаче дават предимство на genius абонатите - предвидливо купих абонамент за 15 лв мин седмица, което ми спести и доставката.

# 734
  • Beyond the stars
Не съм се редила тая година за Емаг, само кафето ме изкушаваше, но от наблюдения и пазаруване доста година, си е все така. Примамливите оферти са примерно 50 бройки, които изчезват на 3тата минута, но пък си заслужават доста, ако успееш да се класираш. Сега предполагам, че и пускат първо genius с някакви поне секунди разлика, та може би там заминават промоциите. Някои цени са нагоре и е добре да си ги следил, защото процентите намаление са доста нали .. недостоверни.
Иначе не съм имала драма с нищо купено от там, сега ще огледам нещо дали е останало забавно.
В тъсене съм на Nintendo Switch, май в Зора за сега е най-изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт