Черен петък 2025

• 125 235
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 300
  • Beyond the stars
Пропуснала съм темата нещо, ма се отчетох скоромно с промо на изд.Хермес и книжки за младежа.
Иначе за хотели беше питал някой - миналата година Топола скайс имаха мн добри 40% надолу анонсирани като черен петък.

Ще чакам barecare.bg аз и ще видим, ако нещо друго ми смигне.

# 301
  • София
Daichman имат ли черен петък?

# 302
Този петък и събота Хиполенд пускат 25% намаление (ако не се лъжа на всичко)

# 303
  • София
...миналата година Топола скайс имаха мн добри 40% надолу анонсирани като черен петък.

Това за ранни резервации за лятото или някакви пролетни оферти? Дали си спомняш?
И къде са ги обявили?

# 304
Здравейте, интересува ме кога ще е Черния петък в Хипо ленд и други магазини за бебешки стоки.

В baby.bg и Вис Виталис са в момента, Комсед са този уикенд, Хиполенд се предполага, че ще е заедно с Комсед както е било предни години, но все още не се знае със сигурност.

# 305
Знаете ли Зара кога пускат намаления.

# 306
  • Beyond the stars
...миналата година Топола скайс имаха мн добри 40% надолу анонсирани като черен петък.

Това за ранни резервации за лятото или някакви пролетни оферти? Дали си спомняш?
И къде са ги обявили?

Ранни резервации за лятото, на сайта им. Края на ноември резервирахме миналата година, около 21-22.
Allinclusive.bg също си спомням имаха добри оферти за черен петък/ранни резервации.

iva1 мисля, че Зара са си със стандартния черен петък, края на ноември.

# 307
Здравейте,
Може ли някой да сподели в кой сайт има или ще има намаления на куфари с олекотена конструкция? Благодаря!

# 308
Аз чакам Пиринхил да намалят чорапите за родата, свиркайте, ако пропусна.

# 309
  • София
Здравейте,
Може ли някой да сподели в кой сайт има или ще има намаления на куфари с олекотена конструкция? Благодаря!

Преди два-три месеца си взех куфар Samsonite от серията American Tourister за ръчен багаж от немския Амазон на над 40% отстъпка. Просто нямаше такава цена.
В момента са на -34%  - 104 евро

П.П. Моят съм го взела на 42% - 92 евро  /сега проверих/
Следете  в Амазон

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 11:30 от Happy Mijjj

# 310
  • София

Хуполенд

# 311
  • София
Здравейте,
Има в Естил - за всеки е посочено теглото му. За мен не са тежки, но все пак не мога да преценя кой какво разбира под олекотено.
Виждал съм из реклами тази дума, но като сравниш теглото, то е същото като на други.

# 312
https://www.amazon.de/American-Tourister-Sea-Seeker-Handgep%C3%A … 1762249986&sr=8-5

Ето го на 72 Е и имам някакъв спомен, че и 67-68 беше  Този модел тежи 2.5 кг.
Има и един върнат, ако поемете риска.

# 313
  • София
https://www.amazon.de/American-Tourister-Sea-Seeker-Handgep%C3%A … 1762249986&sr=8-5

Ето го на 72 Е и имам някакъв спомен, че и 67-68 беше  Този модел тежи 2.5 кг.
Има и един върнат, ако поемете риска.

Този куфар е опция за любителите на меки куфари Simple Smile
Аз не ги препоръчвам.

Ето го моят:

https://www.amazon.de/-/en/dp/B071CK7FKF?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Има и опция за разширение. Направо е вълшебен!

# 314
  • Mostly in my mind
Голям твърд куфар на Рийбок си взех от ССС в началото на лятото, на 90 лв. Беше намален 40%. Следете и там.

Преди малко в Лили дрогери ми казаха,че на 15.11 щели да имат черен петък. После видях, че е събота. Странно.
Иначе и сега имат изгодни неща на 40%.

Общи условия

Активация на акаунт