Черен петък 2025

• 47 975
  • 329
  •   8
Отговори
# 315
Голям твърд куфар на Рийбок си взех от ССС в началото на лятото, на 90 лв. Беше намален 40%. Следете и там.

Преди малко в Лили дрогери ми казаха,че на 15.11 щели да имат черен петък. После видях, че е събота. Странно.
Иначе и сега имат изгодни неща на 40%.

На 15.11 черен петък само онлайн или и във физическите магазини?

# 316
  • Mostly in my mind
За физическите каза. Нз дали важи и онлайн.

# 317
Търся тенджера под налягане  3-4 л , инокс , със кошничка за готвене на пара
Ако някой има наблюдение , моля да сподели

# 318
В книжарници helikon има днес и утре -20%

# 319
Рая тойс ще имат до -25% на всичко, на 7,8 и 9 ноември, ако никой не е споменал

# 320
Книжките от тази серия на Егмонт не ги ли включват в промоции? Следя ги скоро и е все са на редовна цена...

https://www.ozone.bg/product/prikazna-kolektsiya-rapuntsel-i-raz … obnoveno-izdanie/

# 321
  • София
Книгите на Eгмонт почти никога и никъде не са намалени.

# 322
  • Beyond the stars
Евентуално в общото промо - Космед и Хиполенд, ако има някоя на Егмонт.
Иначе както sea.sea каза - почти никога.

# 323
Може да бъркам, но книжки на Егмонт май съм виждала в Хиполенд. Аз на общите намаления в Комсед и там купувам книги, не играчки, именно защото Фют например не правят никакви намаления.

# 324
  • София
,, Фют правят големи намаления на панаира на книгата. Ако не е спешно, изчакайте до декември.

# 325
  • София
Това за Фют изобщо не е вярно. Simple Smile Правят намаления само на определени книги.

# 326
Бих ти препоръчала да погледнеш тази на цената на Долче густо е но можеш да ползваш 7  различни вида капсули аз съм с такава  над 2 години и е супер , освен това е много компактна
https://zora.bg/product/ccm-1530b?adsRef=i70nt0kioe

Аз ще дебна за нова кафемашина долче густо.От известно време гледам,но те май не правят промоции.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 22:04 от Moonstone123

# 327
Бих ти препоръчала да погледнеш тази на жената на Долче густо е но можеш да ползваш 7  различни вида капсули аз съм с такава  над 2 години и е супер , освен това е много компактна
Аз ще дебна за нова кафемашина долче густо.От известно време гледам,но те май не правят промоции.

Може ли някакъв линк за тази кафемашина?

# 328
# 329
Имате ли идея дали palechko.bg правят черен петък?

Общи условия

Активация на акаунт