Черен петък 2025

• 125 177
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 345
Дали ще има черен петъk в PinkAngel.bg?

# 346
Кога ще е ЧП на спорт депо,някой има ли идея?Дали правят големи намаления или да пазарувам направо от фешън дейс?

# 347
Дали ще има черен петъk в PinkAngel.bg?
Наскоро ми излизаха намаления. Често има и кодове за отстъпка. Например от Ивайло ентинджоса

# 348
Според вас, отстъпката от 25% в РаяТойс, която е от 07.11, дали ще е актвина от полунощ? Дебна едно столче за кола и се чудя дали докато чакам, няма да изпусна столчето, което е намалено в Озон с по-малко проценти Grinning

Макар че сега видях, че пише ДО 25% Много ме дразни това ДОAngry

# 349
Според вас, отстъпката от 25% в РаяТойс, която е от 07.11, дали ще е актвина от полунощ? Дебна едно столче за кола и се чудя дали докато чакам, няма да изпусна столчето, което е намалено в Озон с по-малко проценти Grinning

Макар че сега видях, че пише ДО 25% Много ме дразни това ДОAngry

Пуснете поръчка за това от Озон, като сложите плащане с НП. Като видите утре столчето в Рая или ще го вземете от там или ще драснете един мейл на Озон да анулират поръчката ви.

# 350
Reserved правят ли по принцип черен петък?

# 351
Ааа, избрала съм да рискувам Grinning Не искам да отварям допълнително работа на хората. И без това лудват покрай тия черни петъци Grinning Рая Тойс скоро имаха 20% на това столче, не знам защо тогава не го поръчах. Сигурно и този път ще е толкова, а не 25%. В Озон е 15%.

Утре ще ходя на място в Комсед и Хиполенд да видя има ли ги тези книжки на Егмонт. Сякаш изчезнаха от сайта на Комсед.

# 352
# 353
  • София
Ааа, избрала съм да рискувам Grinning Не искам да отварям допълнително работа на хората. И без това лудват покрай тия черни петъци Grinning Рая Тойс скоро имаха 20% на това столче, не знам защо тогава не го поръчах. Сигурно и този път ще е толкова, а не 25%. В Озон е 15%.

Утре ще ходя на място в Комсед и Хиполенд да видя има ли ги тези книжки на Егмонт. Сякаш изчезнаха от сайта на Комсед.

В сайтовете им почти няма книги. Ако можеш да отидеш в магазина на Тодор Каблешков на Комсед (ако си в София) , там на 2 етаж има най-голям избор.

# 354
Аз също чакам Спорт депо. Има някакво намаление сега, но това което ми трябва не влиза там. Всяка година казват в последният момент, че ще имат ЧП.

# 355
Reserved правят ли по принцип черен петък?
Миналата година правиха, помня, защото моя близка ми се похвали с някакво яке, а мен ме беше яд, че изпуснах. Но кога е било, не мога да кажа.

# 356
Знаете ли дали Милвена правят отстъпки? За първи път ще пазарувам от тях и се чудя дали да изчакам или да поръчвам.

# 357
Някой има ли спомен дали Хиполенд намалят Лего на Черен петък?
Конкретно тази серия и артикул ме интересува
https://www.hippoland.net/legor-creator-gramofon-s-tsvetya

# 358
  • Пловдив
Миналата и предишните години имаше ли черен петък в Дилиос?

# 359
Някой има ли спомен дали Хиполенд намалят Лего на Черен петък?
Конкретно тази серия и артикул ме интересува
https://www.hippoland.net/legor-creator-gramofon-s-tsvetya

Хиполенд и Комсед винаги намалят Легото без значение от серията. В Комсед ми е излизало по-евтино, заради по-големия процент отстъпка, стига разбира се да има наличност.

Общи условия

Активация на акаунт