Черен петък 2025

• 125 150
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 360
Барбалена, имам спомен че преди 2 години, когато аз дебнех черния петък на Рая тойс бяха пуснали намалените цени даже преди 0:00ч и поръчката ми беше около 23ч на предишния ден и даже се притеснявах, дали ще е с рази цена. Та според мен ще си важат цените още от полунощ на 7-ми.

Ааа, избрала съм да рискувам Grinning Не искам да отварям допълнително работа на хората. И без това лудват покрай тия черни петъци Grinning Рая Тойс скоро имаха 20% на това столче, не знам защо тогава не го поръчах. Сигурно и този път ще е толкова, а не 25%. В Озон е 15%.

# 361
Reserved правят ли по принцип черен петък?
Правят, да, по спомени беше след средата на месеца.

# 362
  • 🌊
Има ли някаква надежда за ЧР в Рошко? Последната промоция, която намерих да са имали е била през 2023, чудя се дали сега да взема количката или да се надявам

# 363
Иска ми се да купя на децата тротинетка/скутер Globber ultimum, но понеже е доста скъпа, се чудя, дали някъде ще я има на Черен петък. На някого попадало ли е предишни години, дали тротинетките участват в Черен петък?

# 364
  • Beyond the stars
Някой има ли спомен дали Хиполенд намалят Лего на Черен петък?
Конкретно тази серия и артикул ме интересува
https://www.hippoland.net/legor-creator-gramofon-s-tsvetya

Всичко се включва в намалението и в Хиполенд и в Комсед.
Миналата година конкретното Лего, което бяхме харесали, пак излезе най-евтино от Ozone.

Книжки и да има по сайта обикновено не могат да се закупят онлайн, както и доста други артикули - специално за Комсед.

# 365
Миналата и предишните години имаше ли черен петък в Дилиос?
Да

# 366
Иска ми се да купя на децата тротинетка/скутер Globber ultimum, но понеже е доста скъпа, се чудя, дали някъде ще я има на Черен петък. На някого попадало ли е предишни години, дали тротинетките участват в Черен петък?

В озон е намалена, днес дойде нашата тротинетка (бебешки модел). Може би в немския амазон ще е на по-добра цена на официалния черен петък, но понякога някои неща са изчерпани и на мен лично не ми се рискуваше и за това не чаках.

# 367
Щу ги видим утре комсет и хиполенд. Озон кога е ?
И аз дебна едно лего

# 368

В озон е намалена, днес дойде нашата тротинетка (бебешки модел). Може би в немския амазон ще е на по-добра цена на официалния черен петък, но понякога някои неща са изчерпани и на мен лично не ми се рискуваше и за това не чаках.

Благодаря! Видях, че има в Озон, но е скъпо, в немския Амазон също са скъпи в момента, а не видях кога там ще има Черен петък.

# 369
На 28.11 би трябвало да е черния петък в Амазон.

# 370
Philips - ранен достъп до Черен петък
https://www.philips-eshop.bg/black-friday-early-access/

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 17:21 от GG*

# 371
В Озон проверете, от там закупих същата марка ...

# 372
  • София
Знаете ли кога и евентуално с колко процента Дъглас ще се включат в Черния петък? Както и дали според вас в немския сайт също ще има Черен петък? Обмислям да си взема най-новия Дайсън, но в БГ сайтовете не е наличен все още (или поне аз не намирам), в немския Дъглас видях, че е наличен.
Ето за този става въпрос: https://www.douglas.de/de/p/m002671000

# 373
Parfen и те имат по-ранен ЧП

https://parfen.online/

# 374
Това добре, имат и допълнителна отстъпка от рулетка. Но при мен сайта им не позволява покупка.

Общи условия

Активация на акаунт