Черен петък 2025

• 125 269
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 420
Аз сутринта пуснах на Хипото, след обяд получих мейл, че е готова пратката.

# 421
Някои, ако види намалени new balance 9060 в по-мъжки цвят (тъмни), моля да сподели. Simple Smile

В момента в BESTSECRET има всеки ден различни намалени продукти с допълнителни 20%, по спомен на официалния черен петък от миналата година офертата беше примерно 10% намалени, но на всичко. Така, че някои неща сега излизат по-изгодно.

# 422
  • при моите деца .....
Дали ще има намаления в сайт за обувки?

# 423
В абаут ю има в момента намаления, мернах и реклама за обувки.бг, но не съм влизала.

# 424
Кога ще е Черния петък на магазини  Скечърс ? Някъде другаде има ли намалени Скечърс?

# 425
Ако някой се интересува от продуктите на Foreo,  в момента имат намаление 40% през приложението на някои продукти, а някои от тях са и допълнително намалени и излизат доста изгодно.

# 426
Някой знае ли дали parfium.bg или douglas ще имат ЧП и кога ще е?

# 427
Кога ще е Черния петък на магазини  Скечърс ? Някъде другаде има ли намалени Скечърс?

Във Фешън дейс има не малко модели, но е под въпрос какво е останало като размери.

Сиела дали ще имат черен петък?

# 428
Някой друг пусна ли поръчка в Комсед като гост? Чудя се дали ще получа нещо изобщо, тъй като нямам мейл с регистрирана поръчка.

# 429
Аз поръчах без регистрация. Друг път не помня правила ли съм, или пак така.

# 430
  • Mostly in my mind

А тук всичко е на - 30 % https://nichebeautylab.com/en

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:06 от Лолита

# 431
  • Велико Търново
И аз поръчах от Комсед, но нямам имейл. Дано да пристигнат.

# 432
В спам е потвърждението.

# 433
Нямам нищо в спам.

Технополис са пуснали някакви "черни" намаления, но не е много богат асортимента.

# 434
  • София
Много кофти, че всички го правят с различни дати и трябва доста да се следи, хубаво беше да в един ден и кой от където каквото му е нужно, размиха идеята на "черния петък", поне според мен.

Спорт депо, сигурно и дистрикт едновременно?

Общи условия

Активация на акаунт