Черен петък 2025

• 125 169
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 435
  • 🌊
За първи път поръчвам от Хиполенд и тези хора са магьосници. Вече държа нещата за бебето, определено ще ги следя и в бъдеще.
При Гален явно има бъг в сайта, действително си дойде всичко без едното нещо, за което ми бяха писали, че не е налино, въпреки че в сайта им всички неща изглеждаха възстановени.

Чакам намаление в Зора, дано нещо и в Рошко. Чудя се за БГ Хлапета до кога е намалението след като се прецакаха нещата с желаната кошара.

# 436
Aз поръчах още вечерта в 22 от Комсед и вече поръчката ми е в офиса на куриера.
Хиполенд също поръчах, стои ми статус Нова и никакво движение няма още

Аз си чакам хотелите да видим, както и Косори, че един еърфраер съм си харесала 🍀🫣

# 437
Някой знае ли дали правят черен петък магазини за печени ядки?

# 438
Бенетон участват ли в Черен Петък ?

# 439
Някой знае ли дали правят черен петък магазини за печени ядки?
Ако си от София борсата на Булгарплод има няколко магазина с много добри цени на ядки и сушени плодове.

# 440
Имам нужда от малък лаптоп в стил МакБук. Кои магазини за техника ще имат намаления, знаете ли?

# 441
  • оттам, откъдето започва България
В озон.бг ми излизат намаления.

# 442
Някои, ако види намалени new balance 9060 в по-мъжки цвят (тъмни), моля да сподели. Simple Smile

В момента в BESTSECRET има всеки ден различни намалени продукти с допълнителни 20%, по спомен на официалния черен петък от миналата година офертата беше примерно 10% намалени, но на всичко. Така, че някои неща сега излизат по-изгодно.
Миналата година имаше само един ден с всичко на 20% и май беше точно на черния петък. Но там цените доста се менят, така че всичко е относително.

# 443
Здравейте, за Ойшо дали ще има черен петък?

# 444
Almond правят черен петък, не помня дати, но е само един ден.

# 445
Ойшо е от групата на Зара, Бершка, Страдивариус, Масимо Дюти и т.н. Имат по едно и също време ЧП.

# 446
Здравейте, оглеждам се за хубави матраци. Може ли препоръка къде са намалени сега или ще ги намалят по към края на месеца? И за домашен текстил се оглеждам. Благодаря! Sunglasses

# 447
  • 1st floor
Питах в темата за Емаг, но тук пишат повече хора. Искам да купя парочистачка и там я намирам с около 50-тина лв по-евтина от Технополис. Има ли значение за гаранцията отъкде я поръчвам:
https://www.emag.bg/multifunkcionalna-parochistachka-karcher-sc- … &utm_content=link
Мисля, че Емаг е доставчик и не би трябвало да има поблем в случай на рекламация или греша? Как се процедира, ако се наложи? И до кога е тази WAW оферта, не виждам дати?

# 448
  • София
Ако си убедена, че ЕМАГ е доставчик и не купуваш от трети лица, които ползват платформата, то няма да има проблеми с евентуална нужда от гаранционен сервиз.

# 449
Аз съм изключително доволна като потребител на емаг. За гаранции, никога не съм имала проблем, куриер взима и се ремонтират нещата в Румъния. Особено много ми харесва, че мога да изпробвам нещо и ако не е моето да го върна без проблем и да ми върнат парите. Наскоро поръчах кафе автомат с цена подобна в Амазон и по-добра от цените в България, но след 2 дни го намалиха с 30% и попитах супорта какво мога да направя, казаха ми да върна уреда и да си поръчам нов с по-ниска цена ако желая. Така и направих.

Общи условия

Активация на акаунт