Черен петък 2025

• 125 137
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 450
Гледам, търся... ама май и аз ще се включа в колективния разум (темата тук Simple Smile ). Търся робот за миене на прозорци. Нещо нескъпо и колкото се може по-лесно за употреба, основно ще го използва възрастен човек. То затова и не ми се купува скъп и сложен, че подозирам как ще стане поредната "играчка" в шкафа иначе... Ако хвана и някое намаление, добре дошло.

Заглеждам и прахосмукачките с воден филтър, наскоро имаше намаления в немския амазон. Бях се спряла на тази
https://www.amazon.de/dp/B009RHCF5A?m=A3JWKAKR8XB7XF&tag=idealoc … e59e9a&th=1&psc=1

Но отзивите за разположението на филтрите (първо воден за всичкия боклук, после уж HEPA за уж фино пречистване на въздуха) ме спряха. Бих търсила по-скоро обратното. Керхер за същата и по-висока цена е с 2х по-ниска мощност, та не ми е вариант.

# 451
  • 1st floor
Ако си убедена, че ЕМАГ е доставчик и не купуваш от трети лица, които ползват платформата, то няма да има проблеми с евентуална нужда от гаранционен сервиз.
https://www.emag.bg/multifunkcionalna-parochistachka-karcher-sc- … &utm_content=link

От години не съм поръчвала от там, но мисля, че Емаг е доставчик от този линк.

# 452
Здравейте,

Някой помни ли мин година какво е било намалението за черен петък в Модиво?

# 453
Непокорна, да, Емаг е продавачът. Ако всичко останало като параметри и цена ме устройва, бих поръчала. И аз съм от доволните от Емаг. Правят много добри промоции, доставят много бързо, супер са. Но не ми се е налагало да ползвам гаранцията...

На някой да му е попадал добър плеър, който да став за деца на 6 и 3? Да могат да си пускат песни, приказки? Tonienox-a ми скъпее, търся нещо по-евтино Simple Smile

# 454
  • Някъде там
Дали може да се очаква някакво намаление в Пандора?
В повечето случаи пускат вземи 3, плати 2,  което си е супер, особено, ако и трите неща са на на една и съща цена Simple Smile

# 455
Барбалена може и да не задоволя търсенето ти ние миналата коледа подарихме на 5г ни син блутут колонка ,на флашка сме качили песни и приказки и си ги пуска когато и каквото иска ..

# 456
Понеже споменавате Емаг, малко офтопик, имате ли идея как да деактивирам genuis абонамента?

# 457
Влизате в профила си, после намирате genuis (намира се след поръчки) след това скроувате надолу и има син линк за отказване.

# 458
  • Пловдив
Кога ще има в Зора?

# 459
Здравейте, оглеждам се за хубави матраци. Може ли препоръка къде са намалени сега или ще ги намалят по към края на месеца? И за домашен текстил се оглеждам. Благодаря! Sunglasses

Поръчах и препоръчвам, аз за пореден път от Екон всеки ден имат намаления на различните модели, доставиха ми ги вчера.

https://matraciekon.bg/produkt/matrak-standart/
избери си размера и ще ти излезне цената, намаленията са реални, знам защото си ги следях редовно отделно има и възглавница подарък!

има намаления и тук също разгледай https://matraci.bg/collections/matraci?tw_source=google&tw_adid= … AYASAAEgLY-_D_BwE

# 460
Набелязала съм си няколко перящи прахосмукачки в Емаг и ги следя от около месец. Едната от 394 я вдигнаха първо на 399, а от днес е вдигната на 559. Та ми е интересно колко ще я намалят на ЧП.

Иначе никога не съм имала проблем с Емаг, но и май не ми се е налагало да ползвам гаранции.

# 461
  • София
Набелязала съм си няколко перящи прахосмукачки в Емаг и ги следя от около месец. Едната от 394 я вдигнаха първо на 399, а от днес е вдигната на 559. Та ми е интересно колко ще я намалят на ЧП....
Информирай за развитието, моля.
А също и каква е цената по други сайтове / магазини.

# 462
Кога ще има черен петък в le parfium?
Ина Есеншълс и Златна рибка?

# 463
Не помня дали някой не питаше за Спорт депо
Сега видях това

# 464
Кога ще има в Зора?
[/quote
Днес бях във физически магазини и ми казаха, че в четвъртък започва техния черен петък.

Общи условия

Активация на акаунт