Черен петък 2025

• 124 950
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 675
Утре къде ще има Черен петък освен в Емаг? Ще има ли намаление на книги някъде?
И аз се надявах да има, ама ако ще са 10 процента, то с доставката ще ми излезе същото като преди.. и голям смисъл няма

# 676
Утре ще има черен петък и в Технополис, като аз съм хвърлила око на един лаптоп Acer. Видях в приложението,че ще бъде намален с 380лв.
Нямам приложението и сега няма да мога да го сваля. Има ли намалени iPhone - чисти 15, 16 и на какви цени? Благодаря ти предварително Simple Smile

# 677
Миналата година през номеври напазарувах билети за летните екскурзии. За Валенсия така и не видях по-хубава цена.

# 678
Утре ще има черен петък и в Технополис, като аз съм хвърлила око на един лаптоп Acer. Видях в приложението,че ще бъде намален с 380лв.
Ще споделите ли модела на лаптопа

# 679
Между Коледа и НГ купих билети за Валенсия за 600 и няколко лв. в двете посоки за двама възрастни и две деца за март месец.

# 680
  • Beyond the stars
Утре къде ще има Черен петък освен в Емаг? Ще има ли намаление на книги някъде?
И аз се надявах да има, ама ако ще са 10 процента, то с доставката ще ми излезе същото като преди.. и голям смисъл няма

Те по-големите намаления на книги бяха покрай 1.11.
Хермес имаха добри промоции, Озоне, Колибри. Сега може би Озоне ако имат още нещо.

# 681
Момичета, трябва ми миксер. Имате ли предложения от Емаг или друг сайт, които да следя на черния петък?
Нещо до 150 лв...

# 682
В Зора също са пуснали намаления на избрани продукти.

# 683
Acer aspire go 15 е моделът на цена от 849лв ще бъде

# 684
Кой от двата лаптопа в Емаг,  визирате,  че не е много Ок..
Аз гледах този от 999 лв. Дето ще бъде намален..

# 685
  • Пловдив
Nikol15, за кое приложение имаш предвид? Доколкото знам, Технополис нямат приложение.

# 686
Отскоро имат приложение, при последната ми покупка го инсталирах и оттам мога да виждам гаранцията на продуктите и важи дори да не е запазена в оригинал на хартия.

# 687
  • 🌊

Ланком от 16.11

# 688
Аз търся хубав блендер и тенджери, някъде да сте срещали добри намаления . Ще наблюдавам в емаг , ама ако има и другаде....

# 689
Бях загледала една чанта от Vera. Преди месец и малко й вдигнаха цената. Познайте в момента дали не е на промоция на старата цена 😂 Поне са коректни със срока.

Общи условия

Активация на акаунт