Черен петък 2025

• 124 971
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 810
Здравейте, има ли промоции на сайтове за парфюми?

По-скоро къде няма промоции.. всички сайтове днес са с черен петък, седмици, месец или нещо подобно. Заради Емаг всички се принудиха още от началото на месеца да са в кампания..

# 811
  • 1st floor
Ако на някой му трябва ръчна малка прахосмукачка, тази е на добра цена:
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … H-BHN20L/p/812938
Привидно е намалена малко, но всъщност първоначалната цена не е тази. Продавачката ми каза, че е объркана. На сайта на Бош е 179, а по други техно магазини съм я виждала и към 200. Тази е средната мощност. По-мощната също е намалаена. Мисля, че 159 беше, но не ми се даваха повече пари. За колата ще я ползвам и четох добри отзиви. Тази с най-малката мощност пък е 149. Пробвах я у нас - добре дърпа. Дано се справи и с боклуците в колата.

# 812
  • София
Аз се отчетох в Технополис с тази ютия https://www.technopolis.bg/bg/Yutii/Yutiya-PHILIPS-SERIES-8000-A … T8050-20/p/823957 дано да е добра, утре ще я пробвам. В Емаг нищо не ме впечатли, дори филтри за кафе автомата на Philips, не успях да заредя.

# 813
# 814
Имаше Давидов кафето като станах и докато отворя количката и сменям количество свърши. Взех някакво друго арабика на добра промоция. .
Само кафе, прах за пране и дъмбели търся тази година.
[/quot

Това кафе бързо е изчезнало. Няма от него. Хубаво ли е по принцип?

# 815
Връщам се от "черен" шопинг. Следях си един конкретен хладилник, така де, два, почти еднакви, различни цветове - черен и инокс. Няколко месеца чаках да ги намалят. Черният е маалко по-евтин от инокса, затова исках да отида да го видя на живо. Ами, всъщност нищо черно няма в него, тъмно сиво си е и ми хареса повече от инокса, във вторник очаквам да ми го докарат. Ето го него https://www.technomarket.bg/hladilnitzi/lg-gbf3102eev-09221754.
За да не отваряте излишно линка - LG, No frost, долна камера, диспенсър, 186 см.

Второто, което си напазарувах, е телевизор. Вкъщи сме с 32 инча и вече нищо не виждаме. Взехме си пак LG, 55 инча, 1499лв е на промоция (от 1999). Бях харесала друг на редовна 1999, но като съпоставихме двата не видях причина да давам 500лв отгоре за втория. Докато го вкарвахме този в колата мина един един случаен човек и ни поздрави за избора, каза, че си е взел такъв преди няколко дни и е изключително доволен. Пускам линк и към него, ако някой се интересува мога и да снимам от утре нататък, че днес няма да го разопаковам още. https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-LG-OLED55B53L … a-HD-OLED/p/13895.

Тези дни ще сложа отзивите и към съответните теми.

# 816
  • София
Някой срещна ли намаление на AirPods някъде? Все попадам на намаления от 10-20 лева Confused

# 817
  • на морето
До 30.11, в общите условия на промоцията на края на страницата е посочено.
Благодаря.
Имам ваучер от 10 лв от колелото на късмета в Емаг, но как да го въведа? Нямам никакъв код за него. Къде да го потърся?

През прилоцението само може да се приложи - на плащане стои горе като избор с бледо червен цвят, а ако е приложимо над плащане в синя лента ти предлага да го приложиш
Аз виждам полето къде да го въведа, но нямам никакъв код, който искат или серия. Откъде да го копирам?
Редактирам се: сега видях, че ваучерът ще важи от 24.11. Като свършат намаленията.

# 818
Аз поръчах, че съм фен на марката. Цената е най добра сега в Технополис. В сайта на WMF,  са на 199 лв. Може би е по стар модел и затова са ги намалили.

# 819
  • София
В сайта на WMF го има същия модел. В момента имат 20% намаление на всичко, както и 10% за новорегистрирани клиенти, които се натрупват към 20-те или стават общо 30%.

# 820
Аз поръчах, че съм фен на марката. Цената е най добра сега в Технополис. В сайта на WMF,  са на 199 лв. Може би е по стар модел и затова са ги намалили.
Да и аз поръчах. Проверих, това е най-добрата цена, в Техномаркет също са на толкова. В сайта им на 199 лв е комплект от 30 части, този е 60 и е на цена от 449 при тях. Дано вилиците не са огромни, тип вила.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 23:13 от Liashka

# 821
WMF имат най-добри цени в Айко. Все си повтарям, трябва да се разходя до там, сега ме подсетихте, благодаря!

# 822
Мисля, че нашите прибори са същите. Цената е топ. Мога утре да снимам как са на живо. Не мисля, че вилиците са големи.

Иначе се отчетох с AirStrait на Дайсън от Емаг. По-ниска цена не намерих и я грабнах. Дано остана доволна. Надявах се бледо розовото да намалят, но и този цвят става. Също взех памперси, мокри кърпи и Бепантен. От Нотино и Златна рибка поръчах също неща. От бейби.бг неща за детето. И трябва да уредя и подаръците за Коледа и приключвам. Къде да гледам за детски книжки/енциклопедии и други подобни пособия за учене и опознаване? Трябват ми за деца на 2.5, 3, 4 и 6 годинки. То знам къде да гледам, но къде цените са най-добри? Озон, Ориндж, Емаг?

# 823
Отдавна не бях пазарувала от Черен петък. Преди години още си казах, че трябва да престана с тази зарибявка, при която, аз поне, купувам не толкова защото ми е нужно, а просто защото е намалено.

Тази година се включих в шопинга само за да си взема едно малко телевизорче The Frame на Samsung с кафява рамка.

Обмислям тенджера WMF днес.

# 824
Вис Виталис имат намаление също. Взех столче за кола намалено със 100 лева. Имаше го и в Рая Тойс преди това, поръчах го, пратиха го и...грешен цвят. И вчера го намерих във Вис Виталис Heart

Общи условия

Активация на акаунт