Черен петък 2025

• 124 929
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 855
The Ordinary май си правеха и те черен петък на техния сайт. Отдавна не съм поръчвала. Върти ми се, че имаха 25% по черен петък.

# 856
И аз това видях за Дъглас. Аз чакам парфюм. Освен от Дъглас, другаде има ли оригинални?

# 857
В Дъглас бюти кутията на Ланком е намалена на 240лв.

# 858
Момичета, дайте акъл за вертикална лека, но сравнително мощна прахосмукачка. Четох и се обърках съвсем. И да не е супер скъпа, де...И лесно да се почиства, да ми е максимално улеснено всичко, че не издържам вече на домакинските аналогии. Поръчах си мултикукър, дано е ок...Абе много работи ми трябват, но като почна да разучавам, цял ден ми отива докато ми се поизяснят нещата

# 859
препоръчайте телевизор до 800-1000лв с добра отстъпка? някой беше споменал 700лв отстъпка някъде?

# 860
Момичета, дайте акъл за вертикална лека, но сравнително мощна прахосмукачка. Четох и се обърках съвсем. И да не е супер скъпа, де...И лесно да се почиства, да ми е максимално улеснено всичко, че не издържам вече на домакинските аналогии. Поръчах си мултикукър, дано е ок...Абе много работи ми трябват, но като почна да разучавам, цял ден ми отива докато ми се поизяснят нещата
Преди 1 година и аз бях пред подобна дилема. Исках добра прахосмукачка за малко пари Grinning
Бях се насочила към Levoit и Jimmy, но се отказах защото чо характеристика ми се видяха слаби. Вкрайна сметла реших да вложа малко повече пари и взех Xiaomi G20 max. Има 3 скорости. Ползвам я основно на 2ра и 3та. На 2ра скорост нога да изчистя целия апартамент (125кв). Не е супер мощна на тази скорост но обира всичко, просто трябва по-бавно да се минава или да се повтори мястото. На 3та скорост смуче много силно, но бързо свършва батерията - успявам да изчистя хола и коридора. Чисти се много лесно- отваряш с едно копче капачето и боклула се изсипва. Много съм доволна, точно това което исках е. Имам две дечица и я позлвам всеки ден по няколко пъти. Но имам още 3 прахосмукачки освен нея - ръчна, робот и голямата тежка перяща прахосмукачка на Бош (червената).

# 861
Някой да е срещал сносно намаление на Vichy dermablend?

# 862
Момичета (и момчета), помогнахте ми с чадърите, сега искам да ви питам дали някъде сте виждали чушкопек троен на промоция.
Моят изгоря, а много го ползваме, понеже си произвеждаме и чушки, и патладжани.

# 863
В Кауфланд есенно време пускат. Не е в постоянния асортимент.

# 864
В бену с код Aisi10 излиза на 44 лв
Безплатна доставка над 60лв.

Аз си взех парочистачка Керхер 2 за 230 от Бриколаж
И ми попадна Лего  в била на -70% само малък комплект creator 3 в 1 пак е нещо.

Емаг ме отказа с тяхната доставка... Даже и капсули не си взех

Някой да е срещал сносно намаление на Vichy dermablend?

# 865
  • София
Здравейте, на сайта на https://bg-maistor.com/ има код до утре -25%. Според вас този сайт окей ли е? Някой поръчвал ли е от там, всичко наред ли е с продуктите?
И на мен са ми непознати, но снощи се престраших и поръчах комплект термосмесител на Roca. Поръчката я пуснах с наложен платеж. Дано всичко е наред.

# 866
Приборите на wmf са на топ цена. Аз съм със серия Boston и мога само да ги хваля Simple Smile

За alleop - само веднъж съм поръчвала и объркаха артикула (бяха ми пратили друга разновидност). Но ми допадна доставения продукт, върнаха ми ценовата разлика и нямаше проблеми.

За вертикална прахосмукачка: https://www.ozone.bg/product/vertikalna-prahosmukachka-levoit-lvac-200-byala/
Ползвам я от 2 години в ремонт и с котки - нямам забележки. Лека е, лесно се чисти, няма оплитане на косми. Наскоро купих и за майка ми Simple Smile

# 867
  • Русе
Привет,
На Lilly отстъпката само онлайн ли е или и във физическите магазини. Като чета, изглежда да е само онлайн...
Привет! Днес пазарувах от физически магазин и ми намалиха от сметката.

# 868
В Дъглас бюти кутията на Ланком е намалена на 240лв.

Скъпо. Преди няколко седмици, когато беше наличен в Нотино, излизаше на 150 лв.

# 869
И аз веднъж съм поръчвала от alleop. Не съм имала проблем.
Мернах билборд за Практис - 20-23.11. - 20%.

Общи условия

Активация на акаунт