🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 170
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 570
Че трябваше да изгонят Радо, трябваше.
Но ако бяха излъчили всичко, явно трябваше да изгонят и Бланко.
А това не им влиза в сюжета.
Не се прави така и остават съмнения.

# 571
Че трябваше да изгонят Радо, трябваше.
Но ако бяха излъчили всичко, явно трябваше да изгонят и Бланко.
А това не им влиза в сюжета.
Не се прави така и остават съмнения.

Сигурно за това изрязаха така записът и отделно повече нищо НИКОЙ не спомена по случаят. Много ми е странно.

# 572
Габа наистина я гласят да ѝ изчистят имиджа, като гледам промото предстои да скочи на най-големият дразнител там - Шермин. Накрая ще излезе от този сезон бяла и добра.

# 573
Мъчи се Калоян да похвали дамата си снощи, но зацикли само на "забавна" и това е. Добре, че ни спести опити да възпява красотата, добродетелите или интелекта ѝ - даже и той се усети, че ще стане смешно ако опита.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 15:02 от жижик

# 574

Голяма работа били труженичките в България.. Яки връзки, мощни покровители. А мислех, че тези времена са си отишли безвъзвратно, но този сезон ме опроверга

# 575
Най- вероятно ще учи платено, кандидатстудентските изпити са през юли. Едва ли е успял да учи за изпити и да се снима в Ергенът Grinning пък знам ли... иначе по визия в ортопедията ще го харесат.

# 576
2017 Анчето е танцьорка в клуб в Тел Авив- между доброто образование и олд мъни милионера някъде …
От личния и профил
https://www.facebook.com/share/v/1ZdH6EF7B5/?mibextid=wwXIfr

Не може да бъде.Тя не е от тези, които биха размятали задник на сцена.(по собствените имдуми)🤣

# 577
Опитвам се да съм безпристрастна защото Виктор ми е много несимпатичен, но мисля, в снощния спор той беше прав. За какъв се мисли Орлин, че ще отваря очите на жените. Това негова работа ли е? Виктор беше прав като каза, че не я вижда връзката с Натали в реалността и изказа правилни аргументи.
Мисля, че имаше предвид, че Дениз не е виждала Виктор в тази му светлина- когато е провокиран или е изказано мнение , с което той не е съгласен, спира да те смята за човек най-общо казано. Иначе явно Орлин смята също, че мъжете за пред жените говроят едно, зад гърбовете им друго и че рядко показват себе си и истинските си мисли с цел да изглеждат по-добре в очите на зрителите, което най-вероятно е така.
Също да вметна, че се присетих Grinning Йовица, според мен, също би хвърлял и чупил, ако Филипа излезе на среща с друг или ако си избере друг мъж в предаването, просто изглежда малко по-премерен и  по-малко примитивен от Джани.

# 578
Сега разбрах, че тази Лили била от с. Дългоделци, което е в обл. Монтана. Може би има нещо лично към Орлин, че така го хейти при първа възможност.

# 579
  • Пловдив
Не бих имала доверие на този "мъж", според мен се опитва да се оправдае, като твърди че всичко е конспирация. Бланко не е човек, който ще хвърля чаши по него, цяла вечер почти нямаха контакт и изведнъж да си позволи толкова много. Да го обиди или да изтърси някаква глупост, да, това го вярвам. Щом се стига до обяснения как е бил "предизвикан", прилича на оправдание на истински насилник. А сега пак ли е бил предизвикан? Иначе от threads пост на Габриела относно обявите ало.бг

Виктор и Орлин сътвориха драма, никак не ми е симпатичен Виктор, твърде много агресия има в него, напада Орлин с идеята да го унизи, да печели дивиденти на негов гръб. Не мисля че е по-истински от Орлин, който също не ми е фаворит, но на фона на останалите изглежда по-нормален. Прекалено остро реагира, нападателно, а всъщност той е много далеч от истински мъж. Хареса ми, че Орлин се аргументира, че не позволи да крещи като Виктор и не загуби самообладание. Петър също е далеч от поведението на мъж, игра го клакьорка в този скандал. Най-добре бяха наистина Джани и Краси. Първият въпреки всичко, което показа до тук не ми е чак толкова неприятен, в никакъв случай не е мой тип, но мисля че на този етап Виктор, Йовица са ми по-неприятни. Петър е симпатичен млад мъж, но с това угодничество не ми допадна. Калоян също ми допада, още повече с факта, че търпи Габи, трябва да му дадат медал.

# 580
2017 Анчето е танцьорка в клуб в Тел Авив- между доброто образование и олд мъни милионера някъде …
От личния и профил
https://www.facebook.com/share/v/1ZdH6EF7B5/?mibextid=wwXIfr

Не може да бъде.Тя не е от тези, които биха размятали задник на сцена.(по собствените имдуми)🤣

И след два дни с Роксана и Софка друса гюбеци. Анчето или има тежка форма на шизофрения и е с повече от една личност или просто мисли, че ние пасем трева и не виждаме тя каква е всъщност. За подигравките по адрес на Лъчо много изпростяха - може да не знае марката часовник, но е учил и има професия, която не е сексуални ласки срещу пари.

# 581
Защо няма изгонени толкова време....

# 582
Не гледах вчерашния епизод. Кога би трябвало да има церемония на розата или не се знае?

# 583
Защо няма изгонени толкова време....

Не са намерили шматки да вкарват вътре....мижав интерес явно.

Виктор като е толкова напорист защо когато Джани ги посочи, че са фалшиви с Петър не се напъна да доказва противното, а мълча като п**ка. Сега срещу Орлин вече дело ще заведе и много сигурен, че с Натали няма да им се получи. То и на Дениз и на него едва ли ама....и тя е от тия дето го държи да я дават в предаването, че има нов подкаст и да набира популярност.

# 584
Защото един ден го разтеглят в цяла седмица. То явно затова предаването ще свърши декември..

Общи условия

Активация на акаунт