🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 411
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София /Абсурдистан
Аз май ще се прехвърлям на Биг Брадър. Гледах лайфа снощи и ми беше много по-забавно случващото се там. За Ергенът ще се информирам от темата.
Там е още по-голяма боза. Аз гледам и двете. Ами не стават.

# 1 231
Само не вадете информация от спойлерите. Добре са си ги скрили спойлващите. Нали има някаква тема за спойлери?
То е шега, затова е в скрит текст.
В интерес на истината и в спойлерите нямаме никакво инфо, така че каквото и да излезе, не се тревожете Laughing

Аз също гледам и ББ и Ергенът и двете са доста скучни... ако гледаш 5 епизода наведнъж може и да хванеш нещо интересно, ама така ден за ден не стават.

# 1 232
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Чудех се защо Шермин се е набутала в бг риалите да си търси олд мъни милионер, като стари пари или аристократи, било то и обеднели, в България няма, а то било да продава дрехите си на малкото наивнички, дето ще си помислят, че с нейните тоалети и те ще ловят някакви мъни.
Щото е в адска безизходица, според мен.
Попадали са ми клипове,  скъпите хотели в Монако, казина, какви жени рускини/украинки, влизат и излизат...
Нашата ромска перла има шанс - 1 000 000 да е там.

# 1 233
Чудех се защо Шермин се е набутала в бг риалите да си търси олд мъни милионер, като стари пари или аристократи, било то и обеднели, в България няма, а то било да продава дрехите си на малкото наивнички, дето ще си помислят, че с нейните тоалети и те ще ловят някакви мъни.

Отчаяна е, за това. Тези истории с апартаментите и колко е заможна са лъжи… предполагам, че се надява да си вдигне цената.

# 1 234
  • София /Абсурдистан
С този неин характер ще види луксозен живот през крив макарон. Не виждам кой мъж с всичкия си ще може да я изтърпи. Ако успее да омае някой богат дядо евентуално, но едва ли.
Данка е на светлинни години пред нея. Тя поне умее да си затваря устата когато трябва.

# 1 235

Общи условия

Активация на акаунт