🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 359
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 200
  • софия
А ти? А ти? 😜
Имаш късмет, че не си се "мачнала" с Джани, да позориш честта му?! Глави щяха, да хвърчат. Grinning
Точно това ме беше потресло в едно негово изказване-че в 2 двойки жените разговарят помежду си, а мъжете помежду си. И аз така се чувствам не морална и пропаднала, след като са ми идвали на гости приятели на мъжа ми в негово отсъствие-да вземат, да оставят нещо.. И кафе съм пила даже с тях
Обаче и друго ми направи впечатление- това, което той казва "Да не е пред мен, аз да не съм там"!!
Той има някакви представи за чест и достойнство и най-много го е грижа КАК изглежда! Т, е. ако има публика, трябва да има дагестанска история. Иначе.. може и да, преглътне.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 14:13 от swetulka

# 1 201
  • София
Накратко за героите този сезон

плюс/минус

++
нямам

+
Габриела / Орлин

=/+
Симона, Вики и Фифи / Близнаците, Стоян Ву, Д-р Пенко и Джан Микеле

=
нямам / Лъчо

=/-
Киара и Хени / Калоян, Йовица и Неделчо

-
Дениз и Кристина / Виктор, Петър, Радо и Тишо

- -
Шермин, Габи Бланко и Натали / Краси

- - -
Лили Естер и Емили / Вальо

Прогнози:
Нямам идея по какъв начин ще се определят победителите. А и тук по принцип печелят по 2 или 3 двойки (от американското оригинално шоу изхождам). Нямам идея.
За да ми е по-лесно ще дам три прогнози, т.е. според мен тези три двойки ще спечелят формата.
Габриела и Джани -> това според мен е единствената истинска двойка с потенциал за нещо сериозно извън шоуто.
Дениз и Виктор -> също двойка с потенциал. Виждам доста потискани сексуални страсти между двамата. Не съм оптимист, че ще им се получат нещата в реалния живот, но наистина имат реален шанс.
Фифи и Йово -> малко по-токсични са, също имат шанс, но с много компромиси. Тук все пак шансът е по-малък за нещо сериозно. За двамата обаче е много важно (повече за Филипа) как ще излязат в очите на хората, така че не вярвам тя да даде шанс на Лъчо. И ще добутат до финала. А и да не забравяме, че това беше първата мачната двойка този сезон.

От останалите ''двойки''
Нямат никакъв шанс. И в шоуто не ги виждам, още по-малко в реалния живот. Нелепи са един до друг.

# 1 202
  • София
Всички много се страхуват какво си мислят хората навън. Дали осъзнават, че за никого няма положителни коментари и то защото в тези предавания повечето хора показват най-лошото от себе си.

# 1 203
Нелош коментар, ама да не го беше писал с ChatGPT.

Всички много се страхуват какво си мислят хората навън. Дали осъзнават, че за никого няма положителни коментари и то защото в тези предавания повечето хора показват най-лошото от себе си.
Да, а и виждаме какво изяждат Натали и Филипа, аз как очаквах да има динамика между двойките. Жалко, явно на малък пазар "злодеите" в риалитита нямат почва.

# 1 204
Джанкарло е болезнено несигурен, да не използвам другата така модерна дума с Н.

Освен това има и сериозни пропуски в образованието и общата култура. В Европа дори традиционно не се е практикувала полова сегрегация по начина, който той си представя. И даже, като отидеш на най-изисканата възможна вечеря в някой дворец или резиденция, по протокол задължително те слагат не до половинката ти, а до други хора, за да си говориш с тях. И — шок и ужас! — жената я настаняват между двама мъже, а мъжът между две жени.

Този полов апартейд, което той иска, го има в мюсюлманския свят. И там също мъжете са честолюбиви, комплексирани и контролиращи като него.

# 1 205
Приготвиха 3 червени рози и 3 бели. Белите раздадоха, червените не. Златни ще има ли, то, Церемония ще има ли? Шоу без регламент.

# 1 206
  • София /Абсурдистан
Само на мен ли не ми харесва Джанковата Габриела? Някакво смотано и мекотело същество, не може да му възрази за нищо, две думи на кръст не може да свърже и нещо дудне там с пропушен глас и пуши, пуши, пуши…

# 1 207
На никого не му харесва характера ѝ, харесваме външността ѝ.

# 1 208
Габриела е просто много красива,но не разбираме нищо от характера й.Като една ханъма е.Само бурката й липсва Simple Smile))
Дикцията и тембърът й са много груби.Някак  нежната визия е в силен контраст с говора ,когато забоботи.
Говори много неясно и бързо, изяжда думи.....

# 1 209
Именно защото е като ханъма е точно  за Джани, че ако беше като Шармилинго не ми се мисли...🤣

# 1 210
  • софия
Джанкарло е болезнено несигурен, да не използвам другата така модерна дума с Н.

Освен това има и сериозни пропуски в образованието и общата култура. В Европа дори традиционно не се е практикувала полова сегрегация по начина, който той си представя. И даже, като отидеш на най-изисканата възможна вечеря в някой дворец или резиденция, по протокол задължително те слагат не до половинката ти, а до други хора, за да си говориш с тях. И — шок и ужас! — жената я настаняват между двама мъже, а мъжът между две жени.

Този полов апартейд, което той иска, го има в мюсюлманския свят. И там също мъжете са честолюбиви, комплексирани и контролиращи като него.
Така е. Въпросът е защо млад мъж, който живее и пътува в Европа, има различен пример в семейството си (според инфо тук за майка му, а и по мои представи за италианските жени), е избрал такова поведение. Не мисля, че е много по-несигурен от останалите, по-скоро е страшно честолюбив. Той така искрено страдаше, че го е изложила Г. пред хората и сега всички му се подиграват, че жена му поздравява друг в негово присъствие. Чудя се в каква среда живее този мъж навън, къде формира такива представи за чест ?
Неестествена е средата и е вярно, че се проявяват по-силно дефицитите.

# 1 211
Аз  продължавам да се мисля, че Джани и Габриела са двойка от преди предаването. Щото как баш жената тип ханъма толкова лесно пристана с първия срещнат идва ли не, с 2-3 разменени изречения, че чак и заедно в леглото. Пък и му е вярна. Айде моля не на нас тия....

# 1 212
Оказа се са съседи с един приятел и той казва, че не е такъв какъвто го представят в шоуто. Склонна съм да вярвам, че всичко, което гледаме е сценарий  от продукцията.

# 1 213
Оказа се са съседи с един приятел и той казва, че не е такъв какъвто го представят в шоуто. Склонна съм да вярвам, че всичко, което гледаме е сценарий  от продукцията.
Кой, Джанката ли?
Късно се включваш, точно такъв си е както е в шоуто, че и по зле даже.

Сценарий има, и следват линията, но характерите си не могат да фабрикуват.

# 1 214
  • София
Аз при Габи и Хуан Карло виждам мъж, който държи да се покаже властен, силен и непоколебим,  и жена, на която това ѝ харесва. Често чувам клишираната мантрата: Искам истински мъжкар. Ами явно Габи го и мисли, харесва ѝ да се чувства единствена, половинката ѝ да не понася мисълта за чуждо внимание, да е готов да скочи на бой за нея. За мен и вас може да е първично и глупаво, за тях двамата работи.

Общи условия

Активация на акаунт