🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 411
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 185
Искам  още малко  да подържат вътре Шермин, защото тя има потребност да споделя още за яхтените партита. Докато не разкаже за лукса при Пъф Деди, няма да ѝ повярвам, че е класна дама. Тя границите, партитата, ойстърсите, морските таралежи, вината,  така и така за нищо ги няма, а и с всеки коктейл по малко вдига левъла и се открехва, та дано не я натирят си викам.
А и снощи мълча, пада ѝ се да компенсира тази несправедливост в следващия епизод.

На тези партита големи гадории се правят, естествено срещу заплащане. Имаше във facebook мнение на някой запознат

# 1 186
Йовица ми изглежда нечистоплътен, същото усещане ми навява и Ана.

Според мен редакторите са разказали набързо какво се е счувало докато ги няма мъжете, надявам се да са го направили, най-малкото за да успокоят Джани, преди да скочи на някой.
Очаквам следващата седмица, някъде до сряда да гледаме въртене на белтъци на банкета, в четвъртък ще ги преместят на бара и ще намекнат за церемония, в петък, към края ще кажат, че им дават жълта роза. Жълтата роза показва намерението, което някой бе имал да излезе с някой на среща, ако Шермин не опука и останалия бюджет за срещи на някой капан.
Ехееее, ти написа сценарий за 3 седмици Grinning

# 1 187
Отишли са във формат за запознанства… какво се държат се едно са семейни от 100
Много моля! Не подценявайте НЕЯ, Нейно величество Любовта Stuck Out Tongue Winking Eye понякога те прасва така неочаквано, че не свят да ти се завие, а зъб да ти избие. Справка - Йовица Heart

# 1 188
Малко съм цинична, фалшиви са ми, за това. 😄

# 1 189
Tихомир не понася обсесията на Виктория. Имам чувството,че едва я издържа.По нейното поведение не изглежда прилепването  й към него, да е стратегия.Той го усеща и си представям каква драма ще настъпи. Без той да има някаква вина.За момента е учтив.

Има вина - прегръща я.

# 1 190
Пуловер за Шермин

Скрит текст:

# 1 191
Аз не мисля, че Натали и Филипа са направили нещо лошо. Все пак това е предаване, мъжете и жените трябва да излизат на срещи, често с когото им се каже от екипа и да се борят за спечелване на половинки, а не да се лепнат за него и чрез "бизнес стратегия" да си карат до края.
Не е това идеята на предаването.
Освен това не е нормално никой да не поглежда новите хора. Те трябва някак да се преборят за оставане. Това, че Йовица се бил влюбил във Филипа не е нейн проблем. Тя не му е изричала брачна клетва. Това, че са се match-нали не значи, че тя няма право да разговаря с други. А той като е толкова влюбен, ами да се бори за нея! Да се постарае да е по-впечатляващ и желан от Лъчезар. Така е в живота. Задържаш партньора си предимно с демонстрация на качества от своя страна и като правиш така, че да си му ценен, а не с тропане на крак и забрана към въпросния човек да разговаря с други.
Абсолютно аналогично и с Натали. Аз очаквах, че тя няма да получи розата на Радо, защото в последния им разговор му каза да има предвид, че тя е с Орлин. И той много правилно я разбра. Прецени си шансовете, че не са много големи с нея и се насочи към Лили, която е свободна и с която би имал повече шанс.  
Те са в предаване, за да намеря който най-много им харесва, а не да стоят до края с този, който първи ги е харесал.
Това, че Радо избра Лили, си е точно “бизнес стратегия” за оставане.
Така е, но не е стратегията на Натали. Тя не е длъжна да стои с първия, с когото се е match-нала, дори когато влизат нови хора.
Това го направиха с близнаците. Те не успяха да се вместят никъде, защото всички бяха много сдържани и се стискаха за "половинките" си. Ако продължаваха да се придържат към този сценарий, никой нов не би могъл да се вклини повече. Ще влизат нови и ще си  излизат немачнати и така до края.
Това все пак е предаване и трябва да има раздвижване.

# 1 192
Ако, като вкараха близнаците, бяха разкарали мъжете за няколко дни, доста момичета щяха да се насочат към тях.

# 1 193
Това ми тригърва 영혼-та Head Band

# 1 194
Да, като започнат с това “match”; “match-нала” направо ми става лошо. Мале, само ако имахме думи на български език с това значение 🫠

# 1 195
Натали определено не е фен на ШерминЪъъ

Скрит текст:

# 1 196
Може да и е отмъкнала Орлин Joy

# 1 197
Съдейки по ИГ, Шермин май не поддържа приятелски отношения с никоя от момите.С изкл. на Кристина вероятно,просто виждам,че тя основно харесва постовете на "принцесата"

Време е  ВЕЧЕ да дават скандалите, не е възможно при наличието на ШерминЪ,всички пък да са останали хладнокръвни и спокойни ,все някои са я хванали за "косата" Stuck Out Tongue Closed Eyes
Толкова неизмити чинии в мивката,разхвърляни рокли Loro Piana по пода,представям си колко им е кипнало Sweat Smile

# 1 198
Сценария на това пошло предаване, май се изчерпа. Толкова нямаше какво да покажат цяла седмица, та чак розораздаването им отне 5 мин. След сигурния избор на тризнаците (май само един избра мачната вече, а на другите не им стиска), не очаквам никаква интрига. Тъпица, ще каже на Йовица, че заради него го е направила, той да е добре, така че и там интрига няма да има.  След изчерпване на сценария, а и след изяждането на целия бюджет от Шаврантин от последната й среща, Продукцията може да закрива сезона. Вече има достатъчно двойки, така че да приключват и освобождават вилите. Чао Тушев!

# 1 199
  • SF
На мене не ми е странно поведението на Филипа и Натали.
Не мисля, че някога съм била във връзка и до десетия ден от запознанството, не съм разговаряла с други мъже - нови или стари познати. Навярно не всеки разговор е бил в присъствието на приятеля ми. Навярно НЕ съм им говорила само за това колко съм влюбена в един друг. И със сигурност съм изричала думи като "ще се чуем, звънни, ще се видим, айде да измислим нещо, поздрави на брат ти, поздрави на Гошо, какво става с него? Често се чудя къде замина и как се чувства там...."
Господи! Ако съм изглеждала лека и лесна в очите на сума ти мъже, с които съм се смяла, докато съм била във връзка с друг...

Снощи бях на една вечеря. Мъжът и жената седнаха така, че да могат да говорят и с други хора. Тя седна отстреща по диагонал на мъжа си,  а аз до мъжа й и цяла вечер разговаряхме и се шегувахме, и се смяхме. Много ли е лесен и лек мъжа й?

Общи условия

Активация на акаунт