🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 439
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 140
  • SF
Тя най-вероятно ще е, или Е. Но може и самата тя да е приятно предизвикана от другия младеж, да не е взела "окончателно" решение, да си дава, да му дава шанс.
По-разумно е да не бързаш с бланката за отпуск.
Освен това, възрастни хора, трябва да си дават и някаква сметка, че чак такова откровение е непрепоръчително, а често и нежелано от отсрещната страна.
Как ще се чувства един влюбен човек, ако чуе "аз пък, честно да ти кажа, не съм сигурен". Дали всеки ще остане влюбен след такова откровение?
Трябва да се слага край по-разумно, с повече внимание към отсрещния човек, а не да се шляпа всичко, което й е дошло в момента на акъла.
Освен това само промото пуска някакви идеи за нейна двойна игра. Не сме сигурни, че Филипа е влюбена едновременно в двама. И даже се съмнявам, че избира другия пред Йовица. Колкото и да й е забавен флиртът, Йовица си й дава сигурност.

# 1 141
Добре. Но Филипа казва "каквото и да чуеш, не се впечатлявай", т.е. не вярвай. Нула доблест.

# 1 142
Тя най-вероятно ще е, или Е. Но може и самата тя да е приятно предизвикана от другия младеж, да не е взела "окончателно" решение, да си дава, да му дава шанс.
По-разумно е да не бързаш с бланката за отпуск.
Освен това, възрастни хора, трябва да си дават и някаква сметка, че чак такова откровение е непрепоръчително, а често и нежелано от отсрещната страна.
Как ще се чувства един влюбен човек, ако чуе "аз пък, честно да ти кажа, не съм сигурен". Дали всеки ще остане влюбен след такова откровение?
Трябва да се слага край по-разумно, с повече внимание към отсрещния човек, а не да се шляпа всичко, което й е дошло в момента на акъла.
Освен това само промото пуска някакви идеи за нейна двойна игра. Не сме сигурни, че Филипа е влюбена едновременно в двама. И даже се съмнявам, че избира другия пред Йовица. Колкото и да й е забавен флиртът, Йовица си й дава сигурност.

Каква сигурност пък дава Тъпица?! Ще ѝ подарява нарисувани пеперуди, защото апартамент всеки можел.
Създава усещане за човек с незадоволени страсти, на когото никой не връзва в реала, та в предаването поне да намаже.
Лъчезар стои много добре до Филипа, а и е с по-трезва преценка за нещата. Между неустоимата 22 годишна, която изпи с очи и Фифи, избра да бъде реалист.

# 1 143
На същото мнение съм. Тук въпросът не е в това, че флиртува и раздава щедро вниманието си на другите, а че се прави, че не го прави и така заблуждава друг човек. Отчаян и обсебващ човек, но тя си го избра и сега пак тя избира да го лъже.
Кой казал, ама не дочул.
Каквото ние видяхме се гледа и от " заблудения".
Негово право да си решава.

# 1 144
Между Филипа и Лъчезар виждам истински искри и привличане.
Лъчезар е спокоен,премерен и в същото време показва една неподправена нежност към Фифи. Харесват ми.

# 1 145
Добре. Но Филипа казва "каквото и да чуеш, не се впечатлявай", т.е. не вярвай. Нула доблест.
Тя много добре знае, че ще почнат да подхвърлят и доооста да украсяват нещата. И реално нищо не се е случило с Лъчо. Не са и женени с Йово. Не е и скрила, че има нещо с него. Да, нещо, нищо сериозно или подписано.

# 1 146
A това някои видя ли го?

Скрит текст:
Не мога да реша със заяждане ли е или … не. Май ще има нещо интересно.

# 1 147
Заяждане е според мен

# 1 148
Наистина има видеа от снощи на Шермин. А явно са имали конфликт с Дениз, който предстои да видим.
Допълвам се относно дискусията за Филипа - уважавам мненията на другите, но продължавам да смятам, че Филипа няма доблест и е лесна. Това е мнението ми на база видяното от нея. Йовица дори не искам да го коментирам, там е безнадеждно и това че Филипа спеше и се натискаше с него я сваля още по-долу в очите ми, защото ми изглежда, че не подбира много, много.

# 1 149
Чакам някоя от жените да постави Шермилинго на мястото й.

# 1 150
Мен много ме е яд, че така бързо се слепиха някакви двойки и нямаше никаква динамика. Примерно Филипа много добре си спомням, че обираше страшно много внимание в първите епизоди и кой ли не я води на разговор, не беше само Натали. Какво му хареса на тоя Йово не знам.
Нямам търпение за конфронтация срещу Шермин, направо не знам как я изтърпяха толкова. Габи беше писала някъде, че това, което го чуваме ние 5 пъти за 1 час, те са го чували по 5 пъти за 24 и не им е правело такова впечатление, ама явно вече се е натрупало.

# 1 151

Не е заяждане, а направо ѝ натрива вирнатия нагоре нос.

# 1 152
За мен най-нормалното поведение е на Филипа и Нати, разбира се, че трябва да говорят и да флиртуват с всички, а не да седят като верни съпруги на дивана. Най-абсурдно е поведението на Габриела Джованова , не е нормално да не смееш да говориш с никой друг. Този Радо е изключително глупав, шегите му са повече от елементарни, кръчмарско ниво. Нати го разбираше много добре и нарочно му се фръцна, но той е тъп и не го разбра. А историите за това как е живял в чужбина.. работил е 6 месеца на Кейп Код по капанчетата, голям живот....купил и продал няколко акции ,ама се води  че търгува на американската фондова борса, милиони върти Simple Smile Комплексар.

# 1 153
Филипа се прави на атрактивна участничка, но според мен огледа ситуацията за евентуален план Б, ако с Йово беззъбия нещо по трасето се пропука. Тя няма да скочи веднага на друг, но иска да си има опции, така да се изразя.
Другите момичетата дори се изненадаха, как била грейнала.
За Натали е ясно, проходжаща бръмчалка, съвсем в реда на нещата се държи.  Беше прекрасно как не получи бяла роза. Велико изражение.

Да видим бат Красо какво ще избере. Той с неговите две умрели кобили, по добре да чака за новите участнички...
Интересно ми е Орлин как ще реагира като му разкажат че Нети е била на среща.

# 1 154
Искам  още малко  да подържат вътре Шермин, защото тя има потребност да споделя още за яхтените партита. Докато не разкаже за лукса при Пъф Деди, няма да ѝ повярвам, че е класна дама. Тя границите, партитата, ойстърсите, морските таралежи, вината,  така и така за нищо ги няма, а и с всеки коктейл по малко вдига левъла и се открехва, та дано не я натирят си викам.
А и снощи мълча, пада ѝ се да компенсира тази несправедливост в следващия епизод.

Общи условия

Активация на акаунт