🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 455
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 155
За мен няма спор,че Шермин е най-колоритната от цялата банда "дами" в Рая.Ясно е,че в повечето случаи е  нетърпима,непоносима и т.н.
Въпросът е,когато я изкарат от там,кой ще е следващият екземпляр,достойно да я замести?
Ама да е с такъв профил като нейният - физически данни и свръх самочувствие Sweat Smile

Защото всички останали като цяло се сдържат,не са себе си,трудно се разкриват и има опасност да стане в пъти по-скучно

# 1 156
  • София
Отново ми беше скучен епизода. Дългоочакваната церемония на розата я претупаха за 5 мин. и пак никой не си тръгна. Много безмислен опит за интрига беше смяната на червените рози с бели, хахах.

Фейса на Наталито беше топ, когато не си чу името на церемонията.Joy

Лили бате продължава да ми е анти, Виктория ми е неудобно направо да я гледам колко неадекватно поведение има и колко е неестествена и жалка.

# 1 157
Когато спомена яхтата, си помислих, че пропусна да спомене коктейлите и мазането с с бабешко олио. Simple Smile
Аз пък забелязах как се опули Шармин като не получи роза.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 18:29 от Zara73

# 1 158
За мен няма спор,че Шермин е най-колоритната от цялата банда "дами" в Рая.Ясно е,че в повечето случаи е  нетърпима,непоносима и т.н.
Въпросът е,когато я изкарат от там,кой ще е следващият екземпляр,достойно да я замести?
Ама да е с такъв профил като нейният - физически данни и свръх самочувствие Sweat Smile

Защото всички останали като цяло се сдържат,не са себе си,трудно се разкриват и има опасност да стане в пъти по-скучно
И аз искам да си стои Шерминето, че без нея няма да има какво да се гледа.
А знае ли се дали ще влизат други "звезди" от предишни сезони?
Някой беше споменал нещо за пиянката от първи сезон (забравих ѝ името), която се говореше, че се е .... нещо си в леглото на Александра, дали наистина ще влиза тя? Бях засичала видео от някакво нейно участие в подкаст, в което обясняваше колко е зле финансово, не ми се ще да ставаме свидетели на личните и драми и пиянство.

# 1 159
Леле, тук искате Шермин да стои, пък аз основно заради нея спрях да гледам. 😁 Мнооого ми е досадна. Говори едно и също - само слушателите ѝ са различни.

# 1 160
# 1 161
Аз нямам против час по-скоро да излезе Шермин,но задължително на нейно място да има някой,който да осигури разбъркване на кошера. Не ми се гледа спокойно излежаване/разплуване по шезлонзите и чистене на имидж.Ще е адска скука

# 1 162
На Шермин всичките й откровения са резултат на прекаляването с чашките, снощи в епизода пак беше на градус.

# 1 163
Толкова е тъпа, че си мисли, че никой не знае какво се случва по тези партита.

# 1 164
Чак пък да са врагини Дениз и Кристина, не вярвам. То пък един желан мъж Sweat Smile

https://kliuki.bg/reality/lyuboven-triagalnik-sled-ergenat-lyubo … r-ot-deniz/251955

# 1 165
Сега забелязвам колко е дребна Виктория, мислех, че е доста по-висока. А за Габи Бижу  обратно - мислех, че е дребничка, но така редом до Батето, която е доста дългичка, си изглежда и тя височка.
Дениз и Габа са с рокли, предвидени да бъдат до пода, с кринолин и подпъхнати възглавнички за обем на задните части, популярни по времето на версайските балове.
Сега в съвременен вариант, особено с Габа в ролята на манекен, са жестоко дизайнерско отмъщение.

# 1 166
На Дениз роклята е ужасна .
Нордел няма ли си работа , че се занимава само с Фейсбук постове . Крис Браун може да е посегнал на Риана , но си е звезда.

# 1 167
По повод Фифи - промото за понеделник според мен, е нарочно така направено. Сякаш тя от нищото просто му го казва, но най-вероятно има предистория този разговор. Не е току така. Ще е интересно, зарибих и мъжО да гледа с мен и сега все ме пита кога-какво. За сеира сме. 🤭🙅♀

# 1 168
Не ми се вярва. Първо сезонът не е толкова гледан, че да има такъв масов хейт. Второ Йовица се изложи покрай скандалите с Виктория, но не беше нещо голямо, нито се е превърнало в мемета, нито нищо. Трето Йовица участваше и в друг конфликт - с Джан Микеле, където всъщност беше прав според по-голямата част от гласувалите в анкетата.
Май откакто Венета Райкова не е в ефир, жълтите сайтове вече няма какво да пишат и си измислят.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 19:49 от Clouded

# 1 169
Дениз явно яко ѝ е набрала. Доколкото имам спомен и Габи Бланко беше поствала нещо по адрес на Сарми след формата. То се вижда, че вече ѝ набират. То колкото и да искаш да си обран и дипломатичен, тя мели пет изречения и изнервя всичко наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт