🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 455
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 125
Марто пуснал клипче със сако на loro piano под звуците на на Шермин олд мъни глупостите. Grinning

# 1 126
Ох умира си да се говори за него .Grinning

# 1 127
Добре,че са риалити излагациите, за да може МартоЕлвиса да напомня за себе си. Той горкият освен да подскача като придворен клоун и да коментира някой друг малоумен като себе си,с друго няма никакъв шанс да трупа "слава".Между другото с Шермин са много еднакви Sweat Smile

# 1 128
Шермин пак си е отключила профила и се вижда, че снощи отново са били заедно с Лили. Според мен са колежки по професия.

# 1 129
Шермин пак си е отключила профила и се вижда, че снощи отново са били заедно с Лили. Според мен са колежки по професия.
Май снимат олд мъни песен…

# 1 130
Добре,че са риалити излагациите, за да може МартоЕлвиса да напомня за себе си. Той горкият освен да подскача като придворен клоун и да коментира някой друг малоумен като себе си,с друго няма никакъв шанс да трупа "слава".Между другото с Шермин са много еднакви Sweat Smile

Шермин си беше точно за сезона с Мартин. 😂

# 1 131
  • в сърцето на един мъж...
Отново досадна и скучна работа беше последния епизод. Затвърдиха се всички работещи дами какво точно работят, едно и също и даже новите мъже не могат да го направят по-интересно. Това с тия рози беше много странно. И сега Габа за какво се мори?
Много ми хареса Габи Бижуто как изглеждаше, много красиво момиче е. И как се зарадва на Джан в промото Simple Smile А Фифи ще има много да се обяснява Simple Smile

# 1 132
Цяла седмица едно и също. Накрая ги разгледах подробно - много са красиви Косара и Денис. Пък даже са естествени. Глътка свеж въздух сред надути до пръсване форми и изпилени до липсване носове.
Дано не им мине през ума да се правят като другите.
И Натали е хубава, с нежен глас, ама тази тъга, ако някой от мъжете не я предпочете малко дразни. То пък май сега и тримата я искаха.
И с всички предни била на среща.
Който гледа предаването да си направи изводи какви жени искат мъжете - предпочитат нежни, притеснителни жени. Не че тя е точно такава, но така изглежда. Сто процента от мъжете са се пробвали.

Коя е Косара?  Нали условието беше да не контактуват и да не си говорят мъже и жени, а сега като гледам веднага като се върнаха и си се нахвърлиха? Май забравиха тези забрани!

# 1 133
  • SF
Когато имаш за гадже Йожица, трябва бързо да се ориентираш.
Или да остане с него, но само с него, без да "поговори" с останалите, или се впуска към друг и се надява Йовица сам да си тръгне - завинаги и категорично.
Среднистите отношения с въпроси, отговори и обяснения, са досадна работа. Никога не можеш да дадеш правилния отговор, особено ако срещу тебе стои недоволен Йовица. С такива мъже не може да имаш хем любов, хем свобода, хем лекота в отношенията. Още в самата зора на връзката, преди първата целувка, те успяват да си поставят условията и да нахлузят хомота.
На Филипа нима не й е ясно, че трябва да е категорична в избора си?

# 1 134
Филипа ми изглежда много достъпна (да кажем). И първата ѝ реплика към Йовица в промото затвърждава мнението ми. Каза му нещо от сорта на "каквото и да чуеш, не се впечатлявай". Ами аз на негово място бих се впечатлила от поведението ѝ. Особено, ако Йовица види как онзи младеж си беше поставил ръката ниско на кръста ѝ, докато си гукаха. Отделно, че му говореше за "открехнати врати". Та определено и аз щях да се впечатля.

# 1 135
Аз нещо не мога да ги схвана каста вътре, какво се държат се едно са “женени с деца”. Нали е предаване за свободни хора, които си търсят връзки? Седяли са 10 дена всичко на всичко и се обясняват се едно са семейни от 20 години.

# 1 136
  • SF
Да, Филипа флиртува с останалите момчета. При появата извади звънкия смях, с когото гали мъжкото его - "духовит съм, забавен съм, бива ме, правя добро впечатление!"
А Йовица трябва да си вземе сам решението дали иска да е с Филипа или не. Какво като види прегръдката. Продължава да прегръща или отпуска захвата. Никой за никого не се е оженил там, в изкуствената среда за десетина дни. Всичко, което е претърпяла връзката им, са слънчевите лъчи пред басейна и вечерният ветрец. Какво точно си въобразяват?
Особено пък двойки като Дениз и доста консервативният олд майнд Виктор и Габи с уста върху брадата и скромния, скучноват за нея Калоян, не се сещам какво си въобразяват.

Виктор да знае, че Натали и Орлин са много повече двойка и по-хармонични като намерения и отношения, отколкото той с Дениз.

# 1 137
  • София
Напълно съм съгласна, че посрещането е все едно се завръщат от мисия в Ирак. Явно момичетата са тръпнали да не ги изгонят и като виждат мъжете това бреме пада. Толкова са фалшиви всички, че няма накъде.

# 1 138
Да, Филипа флиртува с останалите момчета. При появата извади звънкия смях, с когото гали мъжкото его - "духовит съм, забавен съм, бива ме, правя добро впечатление!"
А Йовица трябва да си вземе сам решението дали иска да е с Филипа или не. Какво като види прегръдката. Продължава да прегръща или отпуска захвата. Никой за никого не се е оженил там, в изкуствената среда за десетина дни. Всичко, което е претърпяла връзката им, са слънчевите лъчи пред басейна и вечерният ветрец. Какво точно си въобразяват?
Особено пък двойки като Дениз и доста консервативният олд майнд Виктор и Габи с уста върху брадата и скромния, скучноват за нея Калоян, не се сещам какво си въобразяват.

Виктор да знае, че Натали и Орлин са много повече двойка и по-хармонични като намерения и отношения, отколкото той с Дениз.

Не са се врекли във вечна любов, но сякаш Филипа опитва да играе на два фронта, а се прави на неразбрала. Би било честно да е искрена с Йовица, особено като знае, че е хлътнал.

# 1 139
На същото мнение съм. Тук въпросът не е в това, че флиртува и раздава щедро вниманието си на другите, а че се прави, че не го прави и така заблуждава друг човек. Отчаян и обсебващ човек, но тя си го избра и сега пак тя избира да го лъже.

Общи условия

Активация на акаунт