🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 157
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 110
Въобще не мисля, че Тушев ще им даде пари. Те просто за безработни и искат да си развиват инфлуенсърската кариера.

# 1 111
Може би е както се спазариш. Това за хонорар на ден го каза в ефир Любо Жечев за Трейтърс. Канили са го и той каза каква е била офертата. И на мен от там ми светна, че може и тук да е така, по друг начин не си обяснявам тоя зор за рози в тая мизерия и тъпота.

# 1 112
  • София
Да си кажа, пък после ще ви дочета

Радо е жалко подобие на мъж в моите очи. Захапа по Натали, обаче избра Лили, защото знаеше, че няма мъж до нея и избра сигурното. А Лили изобщо не му повярва. Много ми хареса Киара как му сви перките. Нещо се беше взел много насериозно. Не харесвам такива мъже

Тихомир - и той същоя п..тьо - вижа, че Виктория захапва и лъже ли лъже. Много грозно беше как я коментираше, заедно с другите момчета. Пълен мухьо и затова до сега жени не са се завъртали около него

Лъчо - само той може да се каже, че се държи горе-долу на ниво.

Габи ми хареса, че си остана вярна на принципите и директно си каза, че иска роза от Тихомир, защото иска да е с Калоян Simple Smile Хареса ми в промото как момичетата се зарадваха и буквално грейнаха, като дойдоха другите момчета. Филипа усещам, че доста обяснения ще дава.

Последна редакция: сб, 18 окт 2025, 11:28 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 113
Може би е както се спазариш. Това за хонорар на ден го каза в ефир Любо Жечев за Трейтърс. Канили са го и той каза каква е била офертата. И на мен от там ми светна, че може и тук да е така, по друг начин не си обяснявам тоя зор за рози в тая мизерия и тъпота.
Е, в Трейтърс са випове, хора с истинска професия. Нормално е да има хонорар. Тези тук са някакви пишман инфлуенсърчета. Няма кой да им даде пари. Разчитат, че колкото повече се задържат, толкова повече последователи ще наберат, съответно предложения за реклами.

# 1 114
Абсолютно всички риалитита, в които участват известни ВИП личности, се дава хонорар. В абсолютно всички риалитита, в които участниците са събирани от кол и въже, не се дава хонорар. В Трейтърс са популярни личности, едно във ВИП брадър също се натискаха да стоят за хонорара, който явно растеше според времето, в което си там.

# 1 115
Не съм сигурна. На мен са ми казвали, че ергенка е споделяла за хонорар. Не помня за кой сезон и за коя точно ставаше дума, но беше стегнал слух до мен. Нямам идея, но това би ми обяснило доста неща. Особено за вече известните. Габи например . Колко по-известна да става? Като гледам и имидж не чисти. Какво остава тогава?

# 1 116
Габи почна да продава някакви парцали в ИГ, затова пак се набута вътре. Рекламира си страничката. Самата тя наскоро беше постнала скрийншот, че откакто излъчват предаването, има 25 милиона разглеждания на профила ѝ.

# 1 117
  • София
Много ме дразни диалекта на Радо. Той откъде беше?
Натали наистина трябва да вземе някой урок по грим от Дениз. Че е красива и нежна, не може да се отрече, но с грим изглежда по-зле, отколкото без. Хайде да речем с малко.
Направо ми е очевадно, че Ана излезе от центъра на вниманието, а само един епизод не съм слушала за невероятните ѝ способности и познания. Все пак не мога да не отбележа, че като жена, излязла от махалата, е успяла много повече от нашенска магистралка.Не е глупава, и ако развива интелекта си в друга посока, и избере друг стил на обличане, нищо чудно в някой следващ Ерген да чисти имидж като Дениз.

Пръблемът на Шермин е в отвратителния й характер, надменното поведение и пошлия начин на обличане. Ако ги коригира малко, дори може да стане приятна.

Габи, Габриела, Денис и Кристина бяха бетон - държаха студена дистанция и затова никой от новите не си и помисли да се насочи към тях. Филипа и Натали сами дадоха нишан, затова и бяха обект на внимание.
Хени беше жалка в опитите си да привлече Тихомир. Видя много добре, че той стои постоянно лепнат за Виктория - ами малко достойнство нямаше да е излишно. Не знам как е решила, че е по-хубава от Виктория и чак пък си помисли, че е и нещо повече. Вече започва да става смешно, всяка втора да обяснява как в рИЯлния живот, тези мъже нямало как да стигнат до тях, защото те били някакво страшно високо ниво Joy Първо ШерминЪ, после и Хени. Да им имам нивото и на двете

Какъв хонорар на тия - те са готови да висят там за ефирно време и да се излагат, напълно безплатно. Даже може и те да дадат пари, за да ги дават по телевизията.

п.п. Умрях от смях, когато Шермин разказваше за ходенето й на онази яхна с Крис Браун, където били забранени телефоните. Знаем какви жени канят на такива купони - сама се издаде милата от зор да се направи на интересна. Сетих се за белите партита на Пъф.

# 1 118
До Неделчо: Моля ти се, обясни на Туджаров, че Натито е жадна за мъжко внимание лигла и няма нищо сложно за разбиране. Още милиони жени го играят по абсолютно същия начин и все има разни балъци дето им вярват.

# 1 119
Туджаров да не би да я смята за невинна девица, ангел в женски образ, пратен на земята да разбива мъжките сърца?

# 1 120
  • SF
Пръблемът на Шермин е в отвратителния й характер, надменното поведение и пошлия начин на обличане. Ако ги коригира малко, дори може да стане приятна.

Много по-сериозни са. Отвратителен характер... на много мъже им пасва такова нещо и си го търсят.
Цялостната й визия за живота (й) е някак бъгната и не знам как може, кой може и дали въобще може да се фиксира това. Нека си живее по този начин, защото видимо това я прави да изглежда щастлива и доволна.
Аз не мога и 10 минути да изкарам в подобно пошло и продажно обкръжение. За съжаление съм попаднала в такова и от няколко дни обмислям как да го разчистя. И как да се почистя.

# 1 121
Туджаров да не би да я смята за невинна девица, ангел в женски образ, пратен на земята да разбива мъжките сърца?
Много сложен образ била, не можел да го опише, ушите ми ще прокървят ако го чуя още един път.

# 1 122
О, ти да видиш! Сложна е за прост човек, който от хора не разбира. Да я изгледа в другото предаване, дето участва, па дано му светне каква е наистина.

# 1 123
В чакал Каст бяха Йонна Петрова и сестра ѝ Нора. Нора каза, че познава натали покрай някакъв клип, който са снимали двете преди 2 години, нещо такова, и си каза момичето, че изобщо не е себе си, че не е никак свита. То е ясно, че е бръмчалка, ама се прави на някаква девица с тия опашки и гигицкане.  Личи си, че е свикнала да ги върти по няколко, а очите ѝ не спират да шарят.

# 1 124
@Lady Cassiopeia Duval Да, доста е глупава Шермин. Само затвърждава, че е ескорт във всеки нейн разказ. За “яхтените” партита бях чела доста отдавна, навсякъде е известно, че на такива партита - всички момичета - било то такива, които се вживяват на актриси или модели - са ескорти за богати мъже. За това им взимат и телефоните, за да не може после да използват някой компромат срещу тях. Правилно ги оприличихте на партитата на P.Diddy.

Колкото до надкаста и Туджаров, аз споделих че повече няма да ги слушам. Те са просто нетърпими - особено Туджаров, разбрахме че работи за БТВ и явно освен да им се мазни и слага и на продукцията и на ‘ергенките’ адекватно мнение не може да изкаже…

Общи условия

Активация на акаунт