🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 522
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 095
  • somewhere near the sea
И ся за кво бяха тез рози? И какво им по-различното от червените? Нещо изгубих съспенса... Thinking Йовица и Джандари така или иначе ще се възпалят, само виждайки нови мъже около техните кукли. Triumph

# 1 096
Радо Киара го нареди добре! Ще й подвиква да му била пеела... Нахално беше, много си повярва тоз мен.

# 1 097
  • густо майна Филибето
Много ме дразни диалекта на Радо. Той откъде беше?
Натали наистина трябва да вземе някой урок по грим от Дениз. Че е красива и нежна, не може да се отрече, но с грим изглежда по-зле, отколкото без. Хайде да речем с малко.
Направо ми е очевадно, че Ана излезе от центъра на вниманието, а само един епизод не съм слушала за невероятните ѝ способности и познания. Все пак не мога да не отбележа, че като жена, излязла от махалата, е успяла много повече от нашенска магистралка.Не е глупава, и ако развива интелекта си в друга посока, и избере друг стил на обличане, нищо чудно в някой следващ Ерген да чисти имидж като Дениз.

# 1 098
  • у нас
Радо не е ли от Варна?

След белите рози очаквах да дават червени. Що даваха само 3 бели? Ще видим по-нататък.
Снощи ми беше скучен епизод. Но... идват мъжлетата им. Някой ще скърцат със зъби, май.

# 1 099
Женската злоба се насочи към Натали. Общият фронт срещу Виктория и Киара се обърна срещу нея.
Жалка картинка. Реално мъжете проявяват интерес към нея. Докато Габи и Дениз включиха всички оръжия, за да получат роза.

# 1 100
  • Пловдив
Не съм мъж и не мога да знам как им действа на тях, но на мен ми е прекрасна Натали. И корицата е чудесна. Много нежно и миловидно лице има. Гласът й е дразнещ и не е много умна, да поработи там малко. Попадна ми скоро клипче в тикток, рекламираше нещо за школа по шах, обясняваше означенията на дъската. Честно-казано ми е странно да си представя като много веща в тая област..

И аз подкрепям, но наистина разбирането за красота е субективно. Габи Бижу си е също красавица, лично на мен повече ми допада от Натали, но това вече е субективно. Кристина също е красива според мен, въпреки критиките за външния й вид тук, аз я намирам за супер.
Иначе за обясненията какво е дама, разбирам идеята на автора, но е прекалено. По-скоро да приемем, че Шермин е олицетворение на парвеню. Мисли си, че с пари може да е класна, но точно обратното. Съгласна съм, че дамата не говори за своите достойнства, не се облича по този начин, разговоря леко и непринудено.

# 1 101
Според мен Натали е красиво момиче и до там.Няма нищо вътрешно, с което да впечатлява.Смешни са ми как всички въздишат по нея.Особено като се включи и възрастния тризнак да припява в хора колко уникален човек била🙄
Уж си търсил жена за семейството, заглежда се по 22 годишни с разсъждения на 15 годишни.Успех!

# 1 102
За мен е много червен флаг човек на близо 40 да е имал връзка с 20-годишна и сега пак да търси такава. Тоест не е единичен избор заради човека, а тенденция. Това ми говори за незрялост и липса на качества, които да впечатлят жена с повече опит.

# 1 103
И аз се чудя какво намират при Филипа. Чисто Фифи е и не е хубава.

На фона на Габи, Виктория , Шермин си е много добре даже.

# 1 104
Киара нареди Радо, но нямаше същия кураж да скочи на Шермин. Стана много смела като я допуснаха лидерките в тяхното общество.

# 1 105
Киара нареди Радо, но нямаше същия кураж да скочи на Шермин. Стана много смела като я допуснаха лидерките в тяхното общество.

Тя попринцип и в сезона на ергенът в който участваше доста взимаше думата и се разправяше…

# 1 106
Шермин ми е мръсна, не знам как да го опиша. Косата е в много лошо състояние. А това със съдовете и мизерията, която оставя…не разбира ли, че не става въпрос дали имаш или нямаш чистачка, а щом, като има момент да нямаш, ти си окей да стоиш сред мизерия и смрад - то това си си ти, толкова си можеш. Имам позната, която е изпълнила мечта на Шермин за богаташ, тя наистина си има чистачка на пълно работно време, но изтръпва и троха да падне на пода и веднага започва да си почиства. Или си обичаш мръсотията, или не я, без значение колко пари имаш.

# 1 107
Ааа, Киара е доста по-адекватна тази година. В нейния си сезон половината кадри, в която я даваха, беше просто как злобничко се хили, докато Барбара заплашва някоя със саморазправа.

# 1 108
Лелее колко съм тъпа...досега недоумявях защо тия хора толкова драпат да стоят при положение, че е пълна мизерия там. И сега ми светна - защото хонорара им се изчислява на ден. Колкото дни стоиш. Алелуя! Вече ми е ясно.

# 1 109
Има ли хонорар? Нали онази Мони Хамбургер или каква беше там, каза, че е била канена, но когато попитала за хонорар, Тушев ѝ отговорил, че никъде по света няма за този формат.

Общи условия

Активация на акаунт