🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 439
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 170
Сега отворих Тредс и Натали репостнала публикацията на Мариела Нордел относно Шермин и Крис Браун и е писала:
"Реших да споделя тази публикация, защото има прекалено много млади жени, които гледат телевизия и взимат за пример хора ,които виждат.Истината е, че няма съвършени хора. Всеки е правил грешки.Но когато определено поведение стане начин на живот, тогава идва моментът, в който годините минават и оставаш насаме със себе си.И тогава си задаваш въпроса…струваше ли си? Каква беше цената?"

Също Натали:

# 1 171
Пфу, какъвто и да е Йовица, авторът на текста е дъно с френетичното удоволствие, с което разказва.

# 1 172
Е, то Нордел е на всяка манджа мерудия!
А Шермин като "най-колоритна" участничка ще я прежалим, както стана с Емили, която навремето си беше по-колоритна от нея. Ми, то това предаване трябва да свърши все някога, бе! Взе да цикли много, ако продължи в същия дух, зрителите му ще се стопяват обратно пропорционално на провлачването му във времето.
На Дениз роклята е ужасна .
Нордел няма ли си работа , че се занимава само с Фейсбук постове . Крис Браун може да е посегнал на Риана , но си е звезда.

# 1 173
  • На морето!
Йовица ми изглежда нечистоплътен, същото усещане ми навява и Ана.

Според мен редакторите са разказали набързо какво се е счувало докато ги няма мъжете, надявам се да са го направили, най-малкото за да успокоят Джани, преди да скочи на някой.
Очаквам следващата седмица, някъде до сряда да гледаме въртене на белтъци на банкета, в четвъртък ще ги преместят на бара и ще намекнат за церемония, в петък, към края ще кажат, че им дават жълта роза. Жълтата роза показва намерението, което някой бе имал да излезе с някой на среща, ако Шермин не опука и останалия бюджет за срещи на някой капан.

# 1 174
Аз не мисля, че Натали и Филипа са направили нещо лошо. Все пак това е предаване, мъжете и жените трябва да излизат на срещи, често с когото им се каже от екипа и да се борят за спечелване на половинки, а не да се лепнат за него и чрез "бизнес стратегия" да си карат до края.
Не е това идеята на предаването.
Освен това не е нормално никой да не поглежда новите хора. Те трябва някак да се преборят за оставане. Това, че Йовица се бил влюбил във Филипа не е нейн проблем. Тя не му е изричала брачна клетва. Това, че са се match-нали не значи, че тя няма право да разговаря с други. А той като е толкова влюбен, ами да се бори за нея! Да се постарае да е по-впечатляващ и желан от Лъчезар. Така е в живота. Задържаш партньора си предимно с демонстрация на качества от своя страна и като правиш така, че да си му ценен, а не с тропане на крак и забрана към въпросния човек да разговаря с други.
Абсолютно аналогично и с Натали. Аз очаквах, че тя няма да получи розата на Радо, защото в последния им разговор му каза да има предвид, че тя е с Орлин. И той много правилно я разбра. Прецени си шансовете, че не са много големи с нея и се насочи към Лили, която е свободна и с която би имал повече шанс. 
Те са в предаване, за да намеря който най-много им харесва, а не да стоят до края с този, който първи ги е харесал.

# 1 175
Тя и самата Лили го разбра това, че не е предпочетената от Радо, а просто по-сигурният избор. Само Виктория е много заблудена и мисли, че Тишо истински се увлича по нея...и че може само да мечтае за жена като нея и сутрин, обед и вечер ѝ гледал инстаграма. Шермин не е сама в лудостта си...

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 03:02 от friends

# 1 176
  • България
Ергенките, пардон компаньонките за жълти стотинки, са недоволни от общественото мнение и се оплакват в тредс. По-забавно не ми е било от сезон 1, когато изтриха Инстаграм на Капиталова.

# 1 177
Трудно е да бъдеш бог 🤣

# 1 178
И аз не виждам какво лошо са направили , Йовица е доста отчаян и досаден мъж.
Много ми в смешно как хората се възмущават от поведението към Виктория , а тя си се гушка с хората и въобще не и дреме .😅

# 1 179
Аз не мисля, че Натали и Филипа са направили нещо лошо. Все пак това е предаване, мъжете и жените трябва да излизат на срещи, често с когото им се каже от екипа и да се борят за спечелване на половинки, а не да се лепнат за него и чрез "бизнес стратегия" да си карат до края.
Не е това идеята на предаването.
Освен това не е нормално никой да не поглежда новите хора. Те трябва някак да се преборят за оставане. Това, че Йовица се бил влюбил във Филипа не е нейн проблем. Тя не му е изричала брачна клетва. Това, че са се match-нали не значи, че тя няма право да разговаря с други. А той като е толкова влюбен, ами да се бори за нея! Да се постарае да е по-впечатляващ и желан от Лъчезар. Така е в живота. Задържаш партньора си предимно с демонстрация на качества от своя страна и като правиш така, че да си му ценен, а не с тропане на крак и забрана към въпросния човек да разговаря с други.
Абсолютно аналогично и с Натали. Аз очаквах, че тя няма да получи розата на Радо, защото в последния им разговор му каза да има предвид, че тя е с Орлин. И той много правилно я разбра. Прецени си шансовете, че не са много големи с нея и се насочи към Лили, която е свободна и с която би имал повече шанс.  
Те са в предаване, за да намеря който най-много им харесва, а не да стоят до края с този, който първи ги е харесал.
Това, че Радо избра Лили, си е точно “бизнес стратегия” за оставане.

# 1 180
Tихомир не понася обсесията на Виктория. Имам чувството,че едва я издържа.По нейното поведение не изглежда прилепването  й към него, да е стратегия.Той го усеща и си представям каква драма ще настъпи. Без той да има някаква вина.За момента е учтив.

# 1 181
Натали и Филипа не правят нищо лошо, просто го правят по стандартен начин за всяка въртиопашка и това отблъсква. Могат да са откровени и точни, вместо да мигат неразбиращо на парцали.

# 1 182
Виктория си е лика прилика с Йовица - двамата са не особено красиви, с ортодонски проблеми, и двамата са супер ревниви, обсесивни и лепкави. Но и двамата имат нерИална самооценка и си мислят, че заслужават повече.

# 1 183
Виктория си е лика прилика с Йовица - двамата са не особено красиви, с ортодонски проблеми, и двамата са супер ревниви, обсесивни и лепкави. Но и двамата имат нерИална самооценка и си мислят, че заслужават повече.

Хм,не се бях замисляла,май наистина  биха били маtch Relieved

# 1 184
За мен най-нормалното поведение е на Филипа и Нати, разбира се, че трябва да говорят и да флиртуват с всички, а не да седят като верни съпруги на дивана. Най-абсурдно е поведението на Габриела Джованова , не е нормално да не смееш да говориш с никой друг. Този Радо е изключително глупав, шегите му са повече от елементарни, кръчмарско ниво. Нати го разбираше много добре и нарочно му се фръцна, но той е тъп и не го разбра. А историите за това как е живял в чужбина.. работил е 6 месеца на Кейп Код по капанчетата, голям живот....купил и продал няколко акции ,ама се води  че търгува на американската фондова борса, милиони върти Simple Smile Комплексар.

Аз съм на същото мнение. Отишли са във формат за запознанства… какво се държат се едно са семейни от 100 г. Кое беше по различното в предишните формати, ергените постоянно излизаха на срещи (изкл. Мартин) за да опознаят всяка, то това е нормалното…

Общи условия

Активация на акаунт