🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 388
  • 1 235
  •   2
Отговори
# 1 215
Аз  продължавам да се мисля, че Джани и Габриела са двойка от преди предаването. Щото как баш жената тип ханъма толкова лесно пристана с първия срещнат идва ли не, с 2-3 разменени изречения, че чак и заедно в леглото. Пък и му е вярна. Айде моля не на нас тия....
Подкрепям👍,
Още повече, че ние не видяхме изобщо нищо от тяхното начало- как, кога, кой прояви по- силен интерес, какво са си говорели в началото???? Нищо! Дори аз лично не разбрах че ДжанМ е “сериозно” с Габриела, докато не се акцентира на неговата реакция при близнаците. Има нещо много странно в този пълен синхрон на чувства и симпатии между двамата. Доказва го и моментът, когато Джани се сърдеше в леглото, а Габриела упорито се вреше при него, вместо да се нацупи и излезе, например. Това показва, че тя познава добре характера му, знае как да го омилостиви и предразположи.

Последна редакция: нд, 19 окт 2025, 21:28 от ellis

# 1 216
  • Край морета северни и южни
Да, това би обяснило и нейната лоялност и неговата ревност. Баш са си като във връзка от преди предаването Джани и Габриела.
Аз се съгласявам с мнението на Дяволо, че вече са оформени няколко двойки, които ще си изкарат така до края. Вече е очевидно, че другите са предимно за пълнеж, смях или сеир.

Логичният въпрос е като няма да има особени промени и размествания какво ще гледаме чак до декември?

Йовица и Фифи сега ще се изясняват макс. 1-2 епизода, а после скука и пак повтаряне на едно и също от Шермин ли ще гледаме?

Липсва ми някаква истинска интрига този сезон.

# 1 217
Чакаме още около 4 мъже и около 7 жени, така че има потенциал и за чисто нови двойки (вероятно не със стари участници).

# 1 218
На Филипа пък какво й харесват, незнам. Аз виждам кофти гърбав нос, който закичва с тежки визуално очила и капели. В тяло не е нещо да се обърнеш. Явно на живо има чар или пък хихикането й привлича.

# 1 219
О, интригите тепърва предстоят!
Слагам в спойлер, който иска да чака разврата на събитията - да не чете!
Скрит текст:
Ще ходят на разходка в една пещера с езера. Сплотяване, романтика, храна и вино на свещи. Всичко ок, обаче нали Шермин опука бюджета, и - свършват батериите на фенерите, други няма, и настава шаш и паника. За капак попадат в галерия, пълна с прилепи. Тъмнината е раздрана от писъците на Габи, в чиято коса са се заплели двойка каращи се прилепи, отдавна омръзнали си един на друг. Горкичката Scream плаче и моли Джуджани да я спаси. Чува се и мощен трясък, като от падането на цели 48 кг, последван от ругатни на 6 (шест) езика и половина. Едни плачат, други пищят, трети се кръстят и молят, Джани скубе косата си, Йовица зловещо скърца с всички налични зъби, и дори Шермин е минала на ругатни на арамейски. Слава Богу, някой от операторите се сеща да включи осветлението на камерата си. В този миг тушев пуска реклами и настава напрегнато 21 минутно очакване. А след рекламите следват секундни кадри от предстоящия епизод - Шермин, с липсващ златен зъб тъжно гледа счупените диаманти от гривната си, Виктория, галеща намерен златен зъб, с усмивка на уста казвайки му “безценното ми”, Джани, Красимир и Петър, сгушили се един в друг, да се пазят взаимно, и Габи на Джани, вперила влюбен поглед в Орлин, който пощи косата и от прилепи

# 1 220
Joy
Спойлера е топ.
Joy

# 1 221
Това шоу станА направо мазало. То влизат-излизат някакви хора, за какво изобщо говорим? Scream

# 1 222
  • Край морета северни и южни
Чакаме още около 4 мъже и около 7 жени, така че има потенциал и за чисто нови двойки (вероятно не със стари участници).
А дано, но ако ги вкарват така на час по лъжичка доста трудно ще стават спойките. Лили, Хени, Виктория, че и Киара очевидно не са първи избор и биха ги използвали само за оставане.

Последна редакция: пн, 20 окт 2025, 00:47 от Beach_Bunny

# 1 223
Аз май ще се прехвърлям на Биг Брадър. Гледах лайфа снощи и ми беше много по-забавно случващото се там. За Ергенът ще се информирам от темата.

# 1 224
Докато очакваме новият епизод от това спиращо дъха шоу , имам два въпроса- единият е чисто риторичен , а на другият някой любезен да отговори ако желае , за да не си умра неинформирана.
 Риторичният - странно ми е защо всички наричат финалистите в тези шоА победители. Все пак това не са реалити със състезателен характер. Тези , които със сълзи, кръв и пот докретат до финала не получават по презумция лавров венец, а половинка. И това ако е победа, то това е пирова победа защото  първото, което всички "победители" правят е веднага след предаването скоропостижно да се отърват от тази половинка.
Вторият- тъй като не съм запозната с гурутата на медийния  пазар на развлекателни шоА в България, този Тушев , когото с такова уважение споменавате, той ли е il capo di tutti capi на на на всички топ продуценти на този жанр?

# 1 225
Еми, цар на сеира е Тушев, златни времена за Биг Брадър бяха. Grinning

# 1 226
Все пак има още материял да се развие до малко преди Коледа Laughing

# 1 227
  • SF
Само не вадете информация от спойлерите. Добре са си ги скрили спойлващите. Нали има някаква тема за спойлери?
Аз също знам какъв е развоя, но няма да издам нищо.
Филипа си е чаровница. Не е бродирана като Шермин, но мъжете харесват такива мадами. Баш мадама - с очилата, с капелата. И говори малко по-зряло. Поне в ушите на незрелия звучи аргументирано, с изсакзавния на място, от време на време ръси някакви мъдринки, все дава шанс на някой аутсайдер. Избухна, извини се 100 пъти, показа, че може да е самокритична, да се срамува от недомислени постъпки...
А пък си и флиртува. Влезе ли някой нов, тя променя концентрирания поглед на закачлив, вади от джоба смеха за мъже, каквото и да й кажат, тя се държи очаровано и впечатлено.
И така ги готви. Например пред Натали, която е по-харесвана, но става и се фръцва, като чуе комплимент. А Филипа прави едно дълго премигване под лисичите очила и с глас на оргазъм провлачва мммммм, внимаваааай, аз съм обвързанааааааа.
Но си остава хилеща се и на близка дистанция с невнимателния.

# 1 228
Никакъв материал няма. Двамата нови избраха сигурното, третия ще остане с пръст в уста. Който и да влезе, ще е само за пълнеж и бушони. Все пак някого трябва да гонят, а на двойките няма да посегнат. Участниците го знаят и от там, страха им да се менкат или оставят.

# 1 229
Чудех се защо Шермин се е набутала в бг риалите да си търси олд мъни милионер, като стари пари или аристократи, било то и обеднели, в България няма, а то било да продава дрехите си на малкото наивнички, дето ще си помислят, че с нейните тоалети и те ще ловят някакви мъни.

Общи условия

Активация на акаунт