🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 213
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 795
Шермин да отиде на очен лекар. Какви светли очи, бе, мангаУ...

# 796
  • софия
И ме оплюйте всички Blush хубава е тая Кристина.. Ма такава била, онакава.. Мамаша..червило то и..
Първо, славянската красота, е високо ценена в Европа . Червило се сменя, кой не е мазал неподходящо?
Ретро била!? Знаете ли? Има, вече някакъв ненормален стандарт за дамско лице в България. Да си сложиш топки за, тенис, в скулите, да си напълниш джуките до степен едва да, говориш, да боднеш ботокс на челото та да ти се вдигнат веждите до линията на косата и става тренди. Stuck Out Tongue Winking Eye
Е Кристина е Ретро, вярно!

# 797
Лили и Шермин нали се снимаха заедно нагоре-надолу? Гледам, че и Лили добре ѝ сипва. А относно Лили - тя много обича да анализира другите, да ги категоризира и етикира, та с тази “проницателност” да вземе да обърне малко внимание и на себе си.

# 798
Киара се прилепи към елита на къщата - Кристина, Дениз и Габи Б. ?

# 799
Ми то не ѝ е лицето на Кристина ретро, а това как се накипря- една такава пищна. Няма излъчване на млада жена, на зряла вряла кипяла госпожа.

# 800
Аз като цяло я харесвам Кристина, дори и с леко ретро вайба. Както вече казах на мен ми прилича на принцеса Аврора или на някоя злодейка от 90-тарска теленовела (което е голям комплимент между другото, защото са timeless top мацки). Пък леля Пена ми е Филипа и Хени често отива натам.

# 801
Обаче за пред момичетата - на най-хубавото място ходила...

# 802
Шермин не е ресторант ,а ТАВЕРНА което е национална кръчма в превод....

# 803
Ох, успокоих се- не съм толкова проста, нищо че съм си от  БГ🙃🙂- “говоря”  7 езика по критериите на Ана Метушева🤣😵💫-превъзхождам я с немския и френския, ама вместо Иврит и Турски, съм с Латински и Старогръцки😄
О, и съм почивала цели два пъти на Френската Ривиера, на 7 км от Сен Тропе по вода брои ли се за хай- левъл според измислената АнаШ???😜

Не е с Дънинг Крюгер само девойката Ш., надрградила е с още патологии…
Дали сега се срамува от себе си- смее ѝ се драгия зрител…😱

# 804
Аз бях един семестър в Тенерифе, говоря 4 езика, слаботелесна съм и руса, обаче носът ми не е писта и нямам вимета. И моят не ми е купил още часовник за сто хилки. Сигурно Шермин би ме гледала като Квазимодо.

# 805
  • В Града на липите
Тапата от шампанското се възмути от тия клюкарки и се опита да извади окото на най- злобната Grinning

# 806
ХИЕНА що се е облякла в змийска кожа....

# 807
Лъчо да вземе да избере Филипа като му е на сърце.

# 808
Не знам ретро ли е Кристина, ама има невероятни хрумки - тая финтифлюшка на челото ѝ е много забавна! 😆

# 809
  • here and now
Този Радо ми е като ъпгрейдната версия на доктор Пи..

Общи условия

Активация на акаунт