🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 67 241
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 930
Шермин наистина е едно кречетало, кой нормален мъж ще я издържи за повече от 2,3 дни.

Ем то за това повечето си я вземат за час-два, не повече Simple Smile

# 931
Е защо мислиш има казарма там- да може да има войска по всяко време.

# 932
  • here and now
Е защо мислиш има казарма там- да може да има войска по всяко време.
Хич не мисля. Имаше възможност да предизвика повече емпатия, като каже, че "войната е нещо ужасно и са избягали от нея", но тя война не спомена, само казарма.  Емоционалната ѝ интелигенция и емпатия се простира до спасяването на собствения ѝ задник (и тези на майка ѝ и брат ѝ).

# 933
Шерката е свикнала да определя стойността на мъжете и съответно връзките си с тях по това колко харчат по нея. Това е характерно за нейния етнос и подозирам, че й е набивано от дете от майка й. Затова сравнява върха на кариерата си ( въпросния немец) с всички останали мъже и й се струват недостойни за елитна дама като нея. По разказите й дотук за него и по снимките му в нейния ИГ дава вайб на тежък скамър, който харчи някакви лесни пари по Дубай и си играе на любов с бръмчалки от нейния калибър, а като се прибере в Дойчланд при немкинята е по-нисък от тревата. В тези среди жестовете, които такива като него правят към жените са за да си мерят пи...те с други такива схемаджии, а не израз на любов и чувства. И ето от тук и идва на Шермито цялата тази делулу идея, че е много стойностна и класна дама и нереалистичните очаквания към живота.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 14:43 от FelicityB

# 934
Шермин знам,че ни четеш и те предизвиквам  /ти определи кога и къде/ да си премерим езиковите способности...от сега ти казвам,че съм те победила въпреки,че българския съм го учила за университет ,но на английски,руски,гръцки,и други,ще те оборя бе миндил...и по тоалети,ще те оборя ааааааа и по часовник...да не говорим за интелект и професия...ми дъно си бе ловешко изчадие
Тя и български слага в тези 5 езика, което е нелепо. Защото майчин език не се брои за чужд.
И как говори българския: "имам В предвид", "за какво става НА въпрос", "рИално", "дошлЕ" и т.н.

# 935
Говори го като чужд,затова го брои:joy:

# 936
  • София
На мен ми стано смешно като питаше Радо за Лили и защо е решил да кани нея. После на синхрон каза, че не може мъж, който харесва Лили, да хареса нея. Направо си я обиди. Да не говорим какви неща наговори и за Киара. А би могла да е толкова различна и желана компания, ако беше с друго поведение. Има нещо нежно в нея, визуално.   Малко ми става жал на моменти, защото мисля че е станала такова чудовище от кофти отношение. Сега е с маската на желязната лейди, или поне й се иска да е такава.

# 937
Като тегля чертата, засега призът за най-хитрите лисички в този сезон отива при тихите и гледащи надолу.. Фифи и Натали. И двете окуражават всеки, който ги хареса да се бори за тях, да е по-напорист /при мен това работи каза Фифи снощи/ дават им надежда. Това са жени, които не харесват и не обичат никого освен себе си, абсолютни добре прикрити нарциси. Точно за такива жени, уж нерешителни и колебливи, които си пазят всеки антураж, стават скандалите между мъже. Те вина нямат, че са толкова желани, само въртят опашки и пускат по някой нишан 😏
Очаквам с нетърпение връщането на титулярите 🍿🍟

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 16:49 от Catfish

# 938
  • Бургас
Ще ми се с белите рози да елиминират  три момичета- тези с най-неприятно и евтино поведение. Обратната заявка от страна на продукцията да е била с цел подвеждане /да се разкрият в "най-приятната" си светлина/, за да може по -лесно да изберат новите мъже кой да изхвърчи. Даже си мисля, дали заради това не поканиха два пъти префърцуненият ескорт Шърминката, респ. да си затвърдят мнението за нея и осмеят публично. Габи алото.бг с грозното си мазнене да е втората изхвърчала и третата по възможност Лили /или Хиени/. Satisfied

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:02 от rosi81

# 939
  • The new Earth

Ако някой може да намери точно този момент, ако на някого му се занимава с издирване на този монолог, ще е много, много полезно. Можем да я видим в почти истинска светлина.

Заповядай! Simple Smile
https://www.btv.bg/shows/ergenat-liubov-v-raia/video/zadalbochen … i-heni.html 

И малко от Шермин в сезона с Алекс. ⬇️

https://youtu.be/2fLXlnoXIJk?si=8yD7NC5hdmPG5H_0 

.   https://youtu.be/Tn2pBfx5PvE?si=TUw5n8ZXTI2Bprvu

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:46 от iskrica_nadejda

# 940
Ютюб линковете могат да се ВГРАЖДАТ в коментара, за да ги кликваме директно на Play, не просто да се изсипват.

Оля в "Студио Ергенът" каза "то тия стриди са да си КУСАШ малко, не е за преяждане" Grinning
Тази не е в час. Тя е на 29, Виктория на 31, ама му била като майка…😆😆😆Доообре
Май Тихомир е на 26. Не, че има някакво значение де.

# 941
/quote]
Боже , Дубай и Израел си са най мечтаните дестинации ?! Радвам се ,че мен не ме привличат , ама никак !
[/quote]

Аз съм била 2 пъти в Израел. Тази дестинация дори да ми я подарят, никога повече няма да отида. Дори наскоро пак обсъждахме това в семейството ми.
Истината е, че исках да отида на светите места, на Божи гроб, на стената на плача, във Витлеем, въобще исках да отида там.
Еми отидох....Такава жега, през живота си не съм изпитвала....Мигрената ми беше толкова силна, че не виждах почти нищо. Пейзажите са жълтеникави, градовете и местата мизерни. Божиите места са хипер комерсиални, още преди 10 години 1 свещ беше 10 долара.
Мизерия, жълто-охра цвят, пясък. В мъртво море, заради солта, всичко започва да те сърби и щипе, кожата ти те побърква от сърбеж. Ти се мяташ в него, защото си припаднал от жега, а то е топло като чай и доста неприятно.
Тел Авив е по-добре и дори приятен и наистина има нощен и интересен живот.
Но израелците като цяло не ги харесвам.
В България, това са едни от най-стиснатите и неприятни, както и мръсни туристи. Разговаряйте с хотелиери - ще ви потвърдят.
А в чужбина, без да преувеличавам, всеки страни от тях, особени и недолюбвани.
Така, че само като чуя Шарнир да споменава  Израел, си спомням какво беше там....И да, дори да ми подарят  безплатна почивка там, не искам и няма да отида повече.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 13:45 от BlackCat12

# 942
Много ме кефи във въпросното видео с Хени, Шермито как прави паузи и търси разни по-политически коректни думи, защото си дава сметка как звучат баш като семеен бардак с майка си.

# 943
/quote]
Боже , Дубай и Израел си са най мечтаните дестинации ?! Радвам се ,че мен не ме привличат , ама никак !

Цитат
Аз съм била 2 пъти в Израел. Тази дестинация дори да ми я подарят, никога повече няма да отида. Дори наскоро пак обсъждахме това в семейството ми.
Истината е, че исках да отида на светите места, на Божи гроб, на стената на плача, във Витлеем, въобще исках да отида там.
Еми отидох....Такава жега, през живота си не съм изпитвала....Мигрената ми беше толкова силна, че не виждах почти нищо. Пейзажите са жълтеникави, градовете и местата мизерни. Божиите места са хипер комерсиални, още преди 10 години 1 свещ беше 10 долара.
Мизерия, жълто-охра цвят, пясък. В мъртво море, заради солта, всичко започва да те сърби и щипе, кожата ти те побърква от сърбеж. Ти се мяташ в него, защото си припаднал от жега, а то е топло като чай и доста неприятно.
Тел Авив е по-добре и дори приятен и наистина има нощен и интересен живот.
Но израелците като цяло не ги харесвам.
В България, това са едни от най-стиснатите и неприятни, както и мръсни туристи. Разговаряйте с хотелиери - ще ви потвърдят.
А в чужбина, без да преувеличавам, всеки страни от тях, особени и недолюбвани.
Така, че само като чуя Шарнир да споменава  Израел, си спомням какво беше там....И да, дори да ми подарят  безплатна почивка там, не искам и няма да отида повече.

То тази липса на елементарни хигиенни навици у Шермин не е от българският и манталитет, тя няма бг манталитет LaughingLaughing
Наистина щом и съквартирантките започнаха да се оплакват от нейните кочини момичето не е добре.  И това не е от горделивост, а от мързел. Та тя и косата не си къпе като я гледам.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 14:37 от Lotus32

# 944
Това ,което се яде от морски таралеж не е ли едно жълто-оранжево  парченце,подобно на хайвер  ?

Такова течно влачещо се нещо ,което те ядоха,  изглежда гнусно 🤢
Това са "мъдите" на таралежа. Аз отказах да ги ям - това е шоу за печанеги.

Общи условия

Активация на акаунт