🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #6

• 63 526
  • 1 235
  •   1
Отговори
# 1 035
Споко, Клара,  и аз не ви помня имената 😆😆😆

# 1 036
Габа продължава да се старае в кухнята.
Колко клюки и интриги пропуснати за това време от живота ѝ.

# 1 037
Габи е много жалка наистина, драпа да остане на курорт, не заради Калоян.

# 1 038
Колко са наивни тези мъже... Видяха едно по нежно излъчване на някакво момиче и вече тя е едва ли не анегел, много добра ,чиста ... Аз мисля ,ще външният и вид няма нищо общо с това ,което е всъщност! За мен освен ,че е лека Натали е и доста обиграна и хитра ,просто така и изнася да се прави на скромна!

# 1 039
Да изкоментирам и Виктория - жестоко се излага това момиче. От сто километра се вижда как всеки път, като го погледне и иска да му скочи да го целува, а той горкия се чуди на къде да гледа, за да го избегне. Много жалка картинка са и двамата.

# 1 040
  • На морето!
Колко още ще я разтегнат тази вечер? Ще видим ли някаква развръзка или пак нищо.

# 1 041
Шермин на вечеря с полупоказани бюст и задник...
Затова са белите рози Joy справка - Р. Ралин
Извинявай, не се стърпях:
Под това за розите от Р.Ралин това ли имаш пред вид:
#за си с рози накичи , че е на$ран да не личи"
или нещо друго от него?

# 1 042
Колко още ще я разтегнат тази вечер? Ще видим ли някаква развръзка или пак нищо.
По традиция, най-интересното ще е промото за следващия локум, ъъъ така де, епизод😆

# 1 043
Виктория направо превърта, когато има мъж около себе си. Толкова неадекватна беше и с Алек. Само да ѝ се усмихне някой и вече буквално запазва час в бутик за сватбени рокли. Не е нормално това и не я виждам как би създала нормална връзка. Тотална липса на реална самооценка.

# 1 044
Ох, Виктория ще се гръмне, ако можеше да чуе тези приказки на тримата...

# 1 045
Натали наивна, срамежлива и чиста?! ОМГ.
Виктория е недодялана и личи, че няма опит с мъжете. Чак жалка не е, но със сигурност ще стане за смях.

# 1 046
Натали Общата, пардон Невинната, от самото начало се опитва да предизвика дуел между мъжете, но Калоян много лесно я пусна и преориентира, което много я разочарова. Сега обаче е на път мечтата й да се сбъдне, стига Орлин да не постъпи и той умно като Калоян. С Радо са си от една порода, кухи лейки.. Да се вземат 👌

# 1 047
Ох, Виктория ще се гръмне, ако можеше да чуе тези приказки на тримата...
Не знам какво са коментирали, но едва ли ще се гръмне. По-скоро пак ще се навира там. Габриела я прави на две стотинки и след това я прегръща.

# 1 048
Габито пък му направи скариди, за да получи роза, за да е с Калоян.
И все пак беше интересно, показа нещо женско.

за Церемонията - редът е много важен.

# 1 049
  • На морето!
Габито с каква рокля е? Кошмарно й стои.
Не харесвала тоя, но му направила скариди,  за да остане при Калата. Ха ха! Душичка!

Общи условия

Активация на акаунт