Отговори
# 195
  • София
Ся ша ма отлъчити ли ако ви река че правя шкимбенци с гъби кладница? Къш, марш, чиба.....

# 196
Все се каня и аз да направя с кладница, ама все не стигам до тази рецепта. Вкусно ли става?

# 197
  • София
Много Соулче....и не се осмърдява на умрели задни части кухнята....с шкембету (много го обичам и уважавам) ма тва ми е основната драма: смрадта! А от тенджури под налягане ма е страх Laughing

# 198
Тенджурата под налягане е най-страотната тенджура, тъй да знайш. И мен ма беше страх преди, ама една колежка ме накара да си купя.....ей, рахат са видох! Много време ми спестява, ного съм дуволнъ!
Мойта е ут тая с врътката отгоре, изричну ми каза такваз да си земя, не с тез утстрани дет са кат дръжка.

# 199
  • София
Мойта е ут тая с врътката отгоре, изричну ми каза такваз да си земя, не с тез утстрани дет са кат дръжка.
я ако се сетиш когат не си в офиса да метнеш идна снимка на тенджурата и врътката....
Иди колидата - може да си самопударя идна такваз тенджура и аз. Слушкала съм гори долу. Па кат ми гръмни в главата, гръмни LaughingLaughingLaughing

# 200
ЧЕки де, веднагъ ти изнамирвам от нета....

# 201
  • София
Туй сигурно ли е, че няма да каже раз бум тряс?

# 202
  • загубено
Говори ти за шкембе чорбата пък после,къш.
Къш ама друг път.😛😛 Давай чорбата.

Соулчи, ми тя таз тенджера я има мама. Сигур ми е набор. 🫣🤣

Аз нямам,ама една френдка има ей такваз.
Доволна е.

Мен също ме е страх,но тя телешко готви за 30 мин ,а аз за 2 часа. Уф,ама пусти страх.

# 203
Нерка, не е баш кат едновремешните, но е по тяхно подобие направена. Много съм доволна аз. Врътката така стяга, че не може да гръмне, най-много винтилът да избуши, но досега не ми се е случвало.

Тази на твоята приятелка е от, както аз им казвам, "с дръжките". Не били толкова сигурни те, както тая, дето аз я имам.

Към моята има и стъклен капак, после си го слагаш, като сготвиш. Може само да вариш месо, но може и направо ядене да си сготвиш. Не вярвах, че може да сложиш всичко накуп за един боб и след 40-50 мин да отвориш и да ядеш боб чорба.

Преди и аз викам - оооо, не, страх ме е. Ама колежката ме накара да си купя. За един РД ми събраха някаква сума и ми каза да си добавя и да си купя, ама точно такава. Ще я споменавам с добро цЕл живот!

# 204
  • загубено
Сега кат те чета и си мисля,че може и аз да опитам. Трябва да видя какви има тук. Хм,може и да пробвам. А дали стават за газ? Или само за котлони ток. Майка ми си готви постоянно.  Кипва си месото,прибавя всичко на куп и яденето е готово за има-няма час.

Въй,глей цени.

Аде да готвим.

# 205
Нерка, тук са по-евтини. Около 100 лв са. Даже преди две години имаше промоция в Метро две за 100 лв. Много изгодно. Кажи на майка ти да следи.
Иначе що да не стават за газ...

# 206
  • София
Нерка забеляза ли как Соулчито ни инфлуенсна....тъй са прудават тенжури!

Ай да черпим ино кофи за акъля а?

# 207
Тенкс за кофиту.... Ши пусна мой бранд тенжури. Ши ставъм бизнес уомън!

# 208
  • загубено
Всеки случай ти се получава Соулчи.

Линди, мерси за кафето!

Ила ш готвим с теб.

# 209
Вишсшъ математикъ!

Общи условия

Активация на акаунт