Отговори
# 480
  • тук, на мястото си
Това тяхното онлайн обучение. Чудя се едно време като не сме учили онлайн как сме научили азбуката. Ами то най-хубавото зимата беше да се гоним в снега, да се пързаляме. Краката мокри, бузите червени, голям кеф беше. Вечерта ти дръпнат една хубава разтривка с мас и газ, една седмица дърпаш носа като го бършеш и ти мине. Нямаше маски, нямаше ваксини, нямаше грипни ваканции, ама то сигурно и грип е нямало.
Ядосвам се като го пиша това.

Кафето го изпихме вече, нали?

# 481
  • загубено
Ами вали си нормално, пороища няма,за сега . Но затвориха за всеки случай.  Никакво обучение не е това,но заради отсъствие децата влизат. Има определен брой и после автоматично повтаряш клас.
Половината учители не влязоха,но гимнастика правиха. 🤣
Алфи ми аз съм ходила на училище с 2 метра сняг. Наистина си прекарвахме страхотно.

Ето споменииии....

Чакам виното и кебапчетата.

# 482
Като ни затвориха 2020 година заради ковида, децата почнаха онлайн. И като каза даскалицата по физическо трябват гири по 1 кг...и не я интересува откъде ще ги купуваме. Да не говорим и че става въпрос за голямото затваряне, дето носа не си подаваш навън. Звъним в Декатлона, който ни е по близо, нямало ги, само един чифт останали в магазина, който е в другия край на София. Ама, нали госпожата е казала, ходихме да дирим гири. Ама ми идваше на нея за ѝ дигна гири заради тая простотия.....

Аз и след кебапченца бих си полегнала....

Ти ко съ сърдиш?

Кафето го изпихме вече, нали?

Алфи, да!

# 483
  • загубено
Хаха гири ще купувам.  Хаха..гимнастически салон направо. 🤣
Гледам решила си проблема разумно.

Сърдита съм щот ми свършиха кибапчитътъ.

Мен дъжд ме не плаши.

# 484
Добре си ти с гирите! Ама ше олекнат накрая  ми се струва.....

Май ти трябва повече тежест!

Виж аз ква чаша си имам:

# 485
  • Бургас
И аз се опитвам да сърбам,....ама мноу трудну Simple Smile

# 486
  • загубено
Соучи ,няям чаша. Имам тва.

Ти с кой пиеш?

# 487
С вас пием, с кой друг?!?  Ай, чийърс!

Общи условия