Отговори
# 495
  • загубено

Стара съм аз стара. 😁🤣🤣

Ми кът празнуваш почерпи де. 🤣🤣🤣

Слагам си шапката и чакам.

# 496
  • тук, на мястото си
Не съм разбрала, чи чакати кофито, звинявъм съ!
Ши въ черпя шикулад щото щях да ям пуртукал

Нещо не съм много наред, шъ мъ хваща ли грипъ, шъ мъ пускъ ли - у разтроена дилема съм.

# 497
аййй, Алфи, зимъй мерки, да не тъ тръшне гаднию грип!

И да знаийш сичку е ут малку пийне!!!

Избирай люкарство!

Нерку, е те тъй празнувам аз

ПС: При нас от преди половин час падна страшна мъгла.

# 498
  • загубено
Алфи дано не е грип.  Оправяй се бързо!

Соулчи, кво става? Парти и пиене не беше ли планът?

Офертата кукс. Свети Валентин иди.

Днес беше 15тина градуса.  След пороят дет ни отнесе и мухлясахме си беше шест. От понеделник пак дъжд.

# 499
Нерко, нъл знайш кога си остарял - като по времето, когато си започвал да се приготвяш за излизане, вече се приготвяш да си лягаш...хаха

# 500
  • Бургас
Аз съ наспах следобед, време ми е за дискотека....пред лаптопа Simple Smile

# 501
  • тук, на мястото си
Карзче, яз съм те изприварила. На мене ми не требе ни лаптоп, ни кумпютро. У главата ми е цяла дискотека, тропат, викат, от време на време и тока гасят.
Ама шъ съ упрая. Малката беше миналата седмица, сега съм аз, комбина сме двете.
Вярно, Соулчи, че всичко е недостатъчен алкохол, шъ требе да упрая нещата.
Нерко, пиши мъ мене за Карлукуу, моя не знам дали шъ доди, ама аз съм там щом има примосия.

# 502
  • загубено
Морнинг!

Аз на дискотека последно бях коги първата цифра на годината беше 1. 🤣🤣 Сега ме дразни силният шум. Синковеца работи за един момък ,дет пей . И се мъ кани ,ама аз се дърпам. Едно че не слушам гръцки чалгии,друго че много шумно бре. 🤣
Той певеца ще пее у Софето в Армеец,ама детето е в сесия инак щеше да забие някой ден при баба си.

Мързи мъ. Ама ви врътнах по кафе.

Обмислям абонамент и аз 🤣

# 503
Пиши мъ и мене в абонамента!

Тенкс за кофиту.

Едно време у миналия век одех сяка седмица по кръчми и дискотеки. Сия не искам да чувам. Един, два пъти годишно одя на банкети и стига толкоз.

# 504
  • загубено
Аз одя на ресторант да апвам често но семейно.  Инак тарапана ,музика и пиянски изцепки ,не благодаря.  Лятото кат бях на Равда попаднах в едно кръчме с жива музика. Майкоууу никогиш повече. Пратиха ни там заради кухнята, но оня дет пееше не беше почнал докат поръчаме. Въх,въх. И му се кефиха хората ,че и с него пееха.
Толкова шум на едно място ,ужасТ. 🤣🤣🤣

Ш готвя.

# 505
Ааа, ти си се натресла баш на "купона" хаха.

На морето първо гледам дали има жива музика и, ако има, отивам другаде. Неъм нерви да издържа...

Имах кошмари нощескъ!

# 506
  • тук, на мястото си
Едно време, като бяф учиница, у нашту град от селски тип имаше една дъскотека. Малеее, през какви перепетии минахме, как се криехме за да идем, идея си нямате. В малкото градче всички се познават и затова трябва да си много изобритателен. Бяхме и още как. Сега ако ме затворят особено в някоя фолкотека, сигурно ще се побъркам. По ресторанти избягвам да ходя, особено след като работих в ресторант. Като сме на почивка и трябва да се храним в ресторанта поръчвам само салата и препечен хляб. С ММ сме постоянно в контра, щото не одобрявам това което поръчва.
Музика обожавам, постоянно у нас има нещо пуснато, някои попфолк песни харесвам. Само моля без чалга!

# 507
  • загубено
О да Алфи, в малкият град и дискотеките цяло приключение си беше. 🤣

Този момък дет му се нетресох в Равда пееше добре. Не беше някой дет стържи. Но пък репертоара къртеше яко. С децата се заливахме от смях, а дицибелите на макс. Мислите не можеш да си чуеш. 🤣
Хората изглежда го познаваха и му се радваха. Пееха с него,поздрави абе луда работа. Не повторихме обаче.
Нерайдоф още ме бъзика,че ако слушам пак там ще ме заведе. 🤣🤣

Мисля да пробвам. При мен може да даде резултат.

# 508
Журжанчу най-обичате вий, не са прейте...!!!

# 509
  • загубено
Сега като каза Джорджанчо, той дали не пее някъде? Да вземем да го посетим.

Общи условия

Активация на акаунт