Отговори
# 510
Сигурно ши пее. Ний като едни фенки отявлени, ши тряа да ходим да пищим кат го видим!!!

# 511
  • София
 Инак тарапана ,музика и пиянски изцепки ,не благодаря.  Лятото кат бях на Равда попаднах в едно кръчме с жива музика. Майкоууу никогиш повече. Пратиха ни там заради кухнята, но оня дет пееше не беше почнал докат поръчаме. Въх,въх. И му се кефиха хората ,че и с него пееха.
Толкова шум на едно място ,ужасТ. 🤣🤣🤣

Сейм шит тъдява. Simple Smile
Миналата година, зор да се разходим у Китен. Малииииииии......... От секо кьоше, капан, кръчма и квот имаше още, яко чака-рака. Скъсихме воаяжа максимално и по едно време на ено кьоше, едно открито заведенийце, голямо, на вид приятно и неква лежерна музичка. Викам, те, уцелихме, да пивнем по ино, да се поразложим и да си одим. Седнахме, развикахме кой квот го влече.......има нема 10-15 минутки. По ено време музиката спира, малко пауза....... и кат вкараха ена мазна чалга, мани-бегай. Ама мазньоч бате, тече кат саламура от ланшна сланина. И волумето на мах, рийш ли. УжааасТ. Simple Smile Гледам към 9 и нещо. Хванахме явно преломният момент, след 9. Simple Smile
И кво са? Викам дай барем да ударим по глътка. Трудна работа. ДЕцата, на екс и се спасиха на некво стрелбище на поне 50 метра. Simple Smile
Поразгледах......едни млади мацки и момци, готини изглеждат, симпатяги.........запоръчваха на Диджея и се захласват, още малко в транс ше изпаднат. Баси....
С жината изкарахме още 15 мин и фъс. Simple Smile И почвам да бегам бате.............Simple Smile
В каруцата, до Приморско, волуме на мах, да прочистим ушаците. Simple Smile

# 512
  • загубено
Сигурно ши пее. Ний като едни фенки отявлени, ши тряа да ходим да пищим кат го видим!!!

Ся да питам, сютиени шъ фърляме ли? Да сложа кърмазъ, че да съм фъни. 🤣🤣

Онзи, ми то е страшно. Преди 4-5 години Китен ми беше любима дестинация. Обичам много южния плаж и почивахме там. Тази и ние минахме пътенка,ами много странни хора имаше. Много БМВ-та ,много мерцедеси и тумби около тях. Не знам вече къде да ходя. Лозенец за сега държи.
О минах и през Слънчака, там са на друг левъл.  Силикон и батковци с ланци. 😁
Детските ми години минаха там. Много тъжно ми стана.
Аааа  в Китен в една механа пееше някакъв образ Шишарката. Застаряващ чичак (сори ако някой му е фен) ,явно известен. Китенският Майкъл Джексън 🤣 . Хората стояха по улицата да го слушат. Вътре фул.
Мъкааааа

Общи условия

Активация на акаунт