🌿 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 13 за обсъждане 🌿

• 2 929
  • 65
  •   4
Отговори
# 60

КРАЙ НА ЕПИЗОДА. Страхотен Завършек.  Доволни сме всички.

Аз разбрах че Фарук може да се окаже синът му. Ще видим за Кадир. Може и той да е. Но ще се окаже много драматично и болезнено това. Той със сигурност не иска да преживее това и няма да се гордее.

Хадър помогна на Ешреф след разговорът им и той попречи на Нисан при Динчер и той се ядоса и свърши отново динамично и любопитно.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:22 от femmi2

# 61
Фраг за 19 еп.

Нисан: - Оплете конците и за двамата. Доволен ли си?
Ешреф: - Не ти ли казах повече да не се виждаш онзи тип?
Нисан: - Нищо не знача за теб.
Ешреф: - Какво повече искаш? Казвам, че те обичам. Какво още?
Нисан: - Няма да заведете иск срещу Ешреф, нали?
Динчер: - Разбира се, човек съм, Нисан. Някой трябва да го спре вече.
Ешреф: - И ти ли си в тази игра?
Чийдем: - Никой не е невинен за вина, която не е отсъдена.
Нисан: - Искам да си до мен, Ешреф. Не в затвора, не разбираш ли? Махай се ти казвам, върви си.
Ешреф: - Върви по пътя си, Нисан.
Динчер: - Спаси хем себе си, хем Ешреф.
Нисан: - Не искам да оставам без теб, Ешреф.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:35 от super_katia

# 62
Мерсаж за превода на новия фрагмант. Тез двамата са като бомба със закъснител. Bowling каквито и думи да изрекат няма да се отрекат един от друг. Струва ми се че отново ще имаме ШУТ във вратата и страстни целувки. Ай дано не го цензурират и Етем да напише нещо любовно и горещо. Може го стига да пожелае. 🙏

Толкова печелят от сериала заради успеха могат да си позволят да платят глоба така че да действат. Или да заснемат вариант за чужбина в ютуб.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 00:53 от femmi2

# 63
# 64
Благодаря и аз за превода Hands Raised Hands

Имаме рейтинги:

И лек спад в две от категориите. Отдавам го изцяло на скучния 17 еп. Общо взето рейтингите не отразяват качествата на конкретната серия, а са функция на инерцията от вече излъчените епизоди и очакванията за бъдещите. Затова и фрагманите са толкова важни - трябва да загъделичкат любопитството ти, без да издават всичко предварително.

# 65
Добър е рейта. Има спад но не е фатален и продължаваме напред към Върха и десятката. Hands Muscle
Епизода беше добър и балансиран и всичко си течеше плавно и логично. Имаше и екшън и то доста ефектен и зрелищен така, както само Байрактаров умеееее....💥👌👌👌👌⚡⚡
Предстоят важни  развръзки и разкрития в историята със или без изненади. Не вярвам нашите гълъбчета  да се разделят. Предусещам и интуицията ми подсказва че ще имаме бурни и романтични моменти и Любов. ❤️‍🔥

Мила Семейна снимка.☺️ Сплотени на една маса. Много хубав и емоционален момент и глътка въздух за всички.  

❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋⚡⚡⚡🤫😛🥹😭🤯😚🔥🔥🔥❤️💞🥵🥵

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 18:26 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт