Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 36 645
  • 536
  •   1
Отговори
# 345

Импровизираната ми камина

# 346
  • Пловдив
Уна, невероятни са!
evhen, останаха ми очите във въртележката Heart Eyes Такава ще търся, явно за догодина вече.
Днес приключих с рисунките по стъклата, а сина ми се прибра, та утре изкарваме най-накрая и елхата.
Стичовете от прозорците в стаята на дъщеря ми:

...как си снимат прозорци Flushed "На живо" изглеждат далеч по-добре Sweat Smile
Това е от към терасата:

На любимите ми лампички им изгоря платката за управление - пробва ММ да ги побългари, но не би Sob Е, поръчах си за компенсация нови 3, но за тези много ме е яд.

И малко снимки от селцето тази година

# 347
Много ви изпуснах тази година, но е страшно натоварено и коледното настроение хич ми го няма 😏
Досега ви четох и гледах какви прекрасни неща сте сътворили както всяка година 🥰

И аз ви черпя с едно кафе

И ви показвам единственото ново тази година - одеалцето и тази прекрасна калъфка в която се влюбих 😍

# 348
  • под тепетата
DzhuliB, много ми хареса чашата! И елхата е много богата и красива!
 Аз с едни фунийки -  за дружките ми стягам.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 19:18 от bilqna_69

# 349
  • Пловдив
Имаме си и елха вече Heart Eyes
В понеделник отивам, да си украся и живото борче в селската къща.

# 350
# 351
Прекрасни и вдъхновяващи, както винаги!
И ние сложихме елхата. Тази година ми се прииска да е снежно и скрежно.
Скрит текст:

# 352
Коледното селце, най- после е готово. Смятахме тази година да го окабелим, но се забавихме и ще е на батерии.

# 353
Еха, dandan1, приказно е при вас!🤩

# 354
Супер е станало, Дандан 🥰

# 355
  • Пловдив
dandan, страхотно е!
Може ли да споделиш повече за окабеляването - от години се боря с ММ за това, но според него нямало как да стане, защото били на различен волтаж отделните елементи Sad Не съм убедена, че не ме пуска по пързалката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 356
Не те лъже ТМ.
Имаме един брат'чед, който ми преправя лампичките от батерии на ток и от него знам, че като са три е нужно зарядно от 5V, а за две - 3V.
Ползваме стари зарядни от телефони.

# 357
Всъщност това е основната причина да не е окабелено. В зависимост от батериите АА или ААА и доколкото разбрах броя батерии нужни за всяка фигурка, са нужни и различни адаптери. Позната електро инженер, обеща да помогне и да подготви адаптери, но последните седмици или тя е заета, или ние и накрая го наредихме с батерии. Иначе в самата база изрязах 4 отвора и тунели от долната страна, където да минат кабелите, но ще е догодина. Аз самата нищо не разбирам от електротехника, та никакъв шанс да се справя без помощ.

# 358
  • Някъде там
Коледното селце, най- после е готово. Смятахме тази година да го окабелим, но се забавихме и ще е на батерии.

Уникално е.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт