Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2025/2026 г.

• 33 877
  • 536
  •   1
Отговори
# 495
Имам като втората с този вид иглички. Много е хубава и не падат иглички. Моята е 150см и беше към 250лв., така че тази цена е много добра.

# 496
Ако сте от София, в Метро правят хубави намаления, за да разчистят наличностите. Аз също харесвам само елхи с този вид бодли, които са по-реалистични. Другите, които се водят фолийни, не ги харесвам. Взехме си хубава елха преди 4-5 години. Май струваше около 180 лв, но е 150 см Sad Много съжалявам, че не взех по-висока и сега и аз се оглеждам, но трябва да е на много добра цена Grinning

# 497
  • Някъде там
Здравейте, Коледа току що мина, но аз вече мисля за следващата Joy Работата е там, че не харесвам сегашната ни елха от доста години, но все не отделям бюджет за нова преди празниците. Следващата Коледа, живи и здрави, ще сме в нов дом и ми се иска сега да издебна намаленията и да взема красива елха за догодина. Харесах два модела, но нямам възможност да отида до магазина да ги видя на живо и реших да попитам тук ако някой има същата или ги е гледал, да сподели дали изглеждат добре, реалистично и също ми е важно клонките да започват от по-долу (да няма много празно пространство под нея).
Също така ако можете да препоръчате други, ще се радвам да разгледам, понеже не вярвам много на снимки в сайтовете.
https://mr-bricolage.bg/elha-morgan-sm-smrch-vrhcheta/p/1027757
https://mr-bricolage.bg/elha-normandiya-royal-sm/p/1020618
180 см, клонки подобни на горните и бюджет 250лв
Може да погледнете и сайта на HOME MAX.
Тези дни си поръчах от там 120 см. елха , която ще замести най-малката ми елха.
Спрях се на този разкош https://www.home-max.bg/izkustvena-elha-pvc-zasnejena-120-sm/?s=1

# 498
  • София
Малко снежни човеци за настроение:

# 499
И два Дядо Мразовци. Първият е мой, на поне 55 години. Ботушките му са се обелили, брадата му се е проскубала, но много си го обичам, подарък от леля ми.

И този, от средата на 90- те, подарък за малкия ни син. Ходи под звуците на jingle bells и звъни със звънче.  Несполучлив подарък,  защото сина  ни умираше от ужас като се раздвижи. 😀

Благодаря на всички в тази уютна и прекрасна тема, за креативността, сръчността и страхотните украси! Весело посрещане на новата година довечера и здраве и много късмет през 2026-та!

# 500
За много години, момичета 😘

Нека новата година ви донесе това, за което мечтаете, да бъде спокойна и мирна. И разбира се здраве за всички 🙏

И тази тема напълнихме с красоти и ще се радвам всички пак да го направим отново след няколко месеца.

# 501
Честита Нова Година, момичета! Да е щастлива и вълшебна!

За празнична вечер децата решиха, че елхата ще е със стари стъклени играчки и лампови гирлянди. Върнах се в детство 🎄!

Момичета, търся тази калъфка. Ако някой случайно я види в Рерсо, моля за съдействие

# 502
  • под тепетата
Прекрасно, La Valetta!

# 503
La Valletta май всичко коледно прибраха. Аз търсих оня ден едни поларени завивки с бял пух. Имаше в бяло със зелени клонки и сиви на звездички, големи бяха като размер. Късно загрях да купя като подарък и нямаше. Много ме е яд. Тогава ми направи впечатление, че коледните артикули почти ги бяха прибрали. В някои други вериги даже видях зайци и цветя вече.

# 504
  • София
Ами,какво да ви кажа...на мен от няколко дни вече ми е пролетно Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз и предишни години съм забелязвала това у себе си - Коледа мине ли, а Нова година пък съвсем, и ми става пролетно на душата Sunglasses

# 505
  • София
Сега ще засипят с неща за Свети Валентин Simple Smile

# 506
La Valletta и в двата Пепко магазина в града влязох, но коледни калъфки няма, както и друг коледен текстил. Кутии с топки за елха и играчки има само оставени за промоцията им 1+1.
Съжалявам.

# 507
Димис, благодаря много!

# 508
  • Някъде там
Димис, благодаря много!
И в нашите магазини ги няма.

# 509
Кой искаше и колко да взема? В Пепко Казанлък има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт