Отговори
# 15
Мердо Heart И той малко гитти, ама карай беее Grinning

# 16
Мердо Heart И той малко гитти, ама карай беее Grinning

Раздава само целувки, затова е пощаден.Афи като има наглостта да говори повече я режат.

# 17
Айде на новата двойка Heart Eyes

„Ако вратите на снимачната площадка са затворени, нека вратите на мечтите ми се отворят.

Оригиналният сериал „Нищо няма да ни се случи“ скоро в Disney+.“

Ами Мерт на тази снимка баш не може да отвори вратите на мечтите, според мен. Ще разчитам на Мирай Данер.

# 18
Айде на новата двойка Heart Eyes

„Ако вратите на снимачната площадка са затворени, нека вратите на мечтите ми се отворят.

Оригиналният сериал „Нищо няма да ни се случи“ скоро в Disney+.“

🥰 Хайде,дано пожънат успех.Нашия изглежда много добре,уморен ми се вижда.Изостава от Мирай,момичето как лъчезарно се усмихва. Или героят е такъв,ще видим.

# 19
Язък, аз чаках нещо по-горещо, ама следващия път явно Sunglasses

Новини оот Бирса:

📌Мирай Данер и Мерт Рамазан Демир завършиха снимките на „Нищо няма да ни се случи“, планира се да бъде излъчен по Disney през февруари.
📌От двамата актьори, Мерт Рамазан Демир се е споразумял за нов сериал с подписа на OGM Pictures. Сценарист на сериала е Айбике Ертюрк…

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/miray-daner-ve-mert-ramazan- … ta-yayinda/65319/

# 20
Ами , нещо не са ми много  hot .  Мерт  изглежда уморен  ,недоспал а Мирай...... кой за бога я навря в тази рокля. Като бахурче ми е . Надявам се на нещо по-добро в самия сериал.

Да видим един хубав  гръб.

# 21
С цялото ми уважение и към тримата, но...

Разбира се,че ще играят с други партньори,но да ми говорят,че Сейфер ще умрат след излизането на сериала,тц.....

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 22:49 от Sikorski

# 22
Ками, анджак Grinning

Значи, Бирсен пише, че Мерт щял да снима вероятно Avci, но са отменили сериала и тогава се е спразумял с Шнура. Демек, при всички положения е щял да снима този сезон, така го разбирам аз. Търсел си е проект.

# 23
  • София
Ами , нещо не са ми много  hot .  Мерт  изглежда уморен  ,недоспал а Мирай...... кой за бога я навря в тази рокля. Като бахурче ми е . Надявам се на нещо по-добро в самия сериал.

Да видим един хубав  гръб.

И аз така, дано наистина да се насладим на по-разкрепостени сцени с невероятната химия между тях.

И от мен един хубав гръб.

# 24
Сценаристката бая зле, написала една серия на Лейля Grinning Шнура къде ги набира бе?

# 25
Късно се включвам, и благодаря за хубавата нова тема, Еве 🥰🌸🥂 С хубави новини да я напълним.
И какво точно презентираха от BBSO, какво ново, освен една снимка? Очаквайте.... Очакваме.
Патронът много отегчен изглежда на фона на пренавитата да блесне нова партньорка.

# 26
Фи ❤️
За Мерт или хубаво, или нищо. Сакън.

# 27
Хелоу, мацки Kissing Heart

https://x.com/R89M1D29/status/1978575105639711154?t=dMfZtk0CPiH50f3Hk05Ecw&s=19

Значи ще гледаме BBŞO за свети Валентин, така ли? Уау, нямам търпение, сигурно ще има взрив от емоции Heart Eyes

Напоследък е модно да се говори за взаимодействие, нали, Нинка Grinning

Фи Heart

# 28
Добро утро Heart

Къде остана този поглед,момичета?

Липсва ми закачливостта и негата в тези очи Hug

Не знам дали е търсен ефект,но Мердо изглежда изморен,тъжен и недоспал на тази снимка..

А Мирай е като лелка до него..що за рокля са избрали..Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 08:43 от Милена Тодорова 756835

# 29
Добро утро Heart

Къде остана този поглед,момичета?

Липсва ми закачливостта и негата в тези очи Hug
В "Чапкънина" остана този поглед. И то най-вече в първи сезон. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт